Ceva filme cu oamenii ce se întâmplă ceva cu ei si primesc super puteri? Gen Horns
Ce mai modern site cu videoclipuri
Pe Netflix apar filme noi mereu și seriale sau doar unele filme?
Hei! Am vazut acum ceva timp un film japonez, chiar puțin filozofic, cu un samurai ce alerga foarte repede. Țin minte ca era o scena cu, , Valea Potcoavei", daca va suna cunoscut, iar la final,...? (mai mult)
Stie cineva cum se numea filmul care incepe cu un barbat care isi omoara toata familia intr- o noapte, crezand ca este un lucru bun? Ii impusca cu o pusca din cate imi amintesc. Este un...? (mai mult)
Va mai fi inca un sezon al serialului turcesc "Dragoste Infinita"- (Kara Sevda) (care a fost la kanal d)ca vad ca pe Youtube sunt secvente noi care nu s- au dat la tv., secvente de dupa explozia de la...? (mai mult)
Unde pot gasi filmul Resident Evil:Dispariţia fara sa il cumpăr? Vreau doar sa il vizionez online
Mi- am facut o carte pe aplicatia wattpad si vreau sa scriu multe alte povestiri interesante. As dori sa ma sustineti ca sa stiu daca merita. Instalati aplicatia wattpad: https://play.google.com/store/apps/details?id=wp.wattpad ...? (mai mult)
Bună TPU, v-a mai începe Trei metri deasupra cerului partea a 3? Am tot căutat pe internet și nu am găsit nimic.
Mai are rost sa ma uit la sezonul 3 din narcos? Mai ales ce eu ma uitam la serial doar ca e pablo escobar in el
Stiti filmul Ratatouille? Cine imi zcie un film similiar?
Vreau si eu un rezumat cat mai lung al intregului serial Doctor Who, doar cei care l-au vazut!
Păreri asupra serialului românesc difuzat pe antena 1 "Fructul Oprit"? Cel mai inteligent raspuns va fi premiat cu o funda și un vot.
Ceva filme gen plăcintă americană? Cu adolescenti care își fac de cap cu fetele sexy
Animeuri in genul lui Akame ga kill?
Vreau si eu un rezumat mai lung al serialului Arrow, cei care ati vazut serialul, va rog
Un film de dragoste prezentabil pentru ora de romana... am 3 ore la dispozitie raspundeti-mi rapid si primiti funda si sa nu fie Titanic:))
Umblam aseara pe telecomanda sa vad la ce ma mai uit si am vazut pentru prima oara Exalton Romania pe Kanal D. M- am uitat aproape o ora si mi- a placut atat de mult incat ca mi- am propus sa ma uit si...? (mai mult)
Va mai fi inca un sezon al serialului "Dragoste Infinita"- (Kara Sevda) (care a fost la kanal d)ca vad ca pe Youtube sunt secvente noi care nu s- au dat la tv., secvente de dupa explozia de la final.se...? (mai mult)
Caut niște filme gen plăcintă americană dacă știți va rog? Multumesc Dau funda
Hei! Îmi puteți spune niște seriale faine? (Fără Tvd, Riverdale, Ahs, Twd)
Va aparea continuarea filmelor the hobbit si the lord of the rings? Dau funda
Aș vrea să mă uit la un serial pentru adolescenţi, gen Riverdale, care e dun 2018 sau e din 2017 și continuă și în 2018. Vă rog!
Maine merg cu clasa la Cinema Trivale cei din Pitești știu că e miercurea e o ofertă în care trimiți un mesaj la nu mai știu ce numar și primești un cod. Are ceva dacă eu iau codul...? (mai mult)
A fost un film la TVR1 prin anii '95- '96. Se numea "Complotul". Era difuzat la ora 12.00- 12.30 noaptea într- o sâmbătă. Niște teroriști luaseră mai mulți ostateci într- o clădire cu mai multe...? (mai mult)
Filme seriale despre cupluri cu drama sau despartiri?
Ce parere aveti de filmul Red Sparrow? E bun filmul? Merita vizionat la cinema?
Vreau si eu un rezumat mai lung al serialului Arrow, cei care ati vazut serialul.
Dati-mi si mie niste filme horror de genul : un grup de prieteni merg pe o insulă sau in padure si acolo incep sa fie omorâți...
Cand incepe "Isus din Nazaret" si pe ce canal?
De ce a fost anulat serialul Hannibal?
Aveti idee daca emisiunea asta https://www.youtube.com/watch?v=2SJZy4nMvzE este si in america?
Niste filme de genu Warriors Gate 2 va rog frumos! Urgent
imi puteti spune niste filme de genu warriors gate 2 va rog! Multumesc mult
Vreau si eu niste seriale bune dar care sa contina 3- 4 sezoane. Precizez ca am vazut : - Teen Wolf - Supernatural - Arrow- The 100- Beauty and The Beast- Gossip Girl - Shameless - Pretty...? (mai mult)
Stie cineva ce episod si sezon din lectii de viata este despre studenta la sport ce s- a cunoscut cu un tip chelios la o petrecere a burlacilor pentru ca dansa pentru a castiga bani, dupa el afla...? (mai mult)
Ce filme indiene imi puteti recomanda? Mi- as dori ceva cu mesaj profund, si cu mai putina muzica daca se poate. Pana acum mi- au placut Taare Zameen Par ( Like Stars on Earth ), My Name Is Khan si ...? (mai mult)
Îmi poate spune cineva cât costă un meniu de cinema formata din popcorn și Nestea?
Un film horror.
Buna, eu sunt fana anime si am auzit de curand de anime ul Nana de la o colega. Merita sa ma uit? Despre ce e vorba?
Îmi puteți da și mie filme gen: Baywatch, Jumanji?
Ce sa aleg dintre gossip girl si prettylittleliare... daca ati putea sa-mi Spune-ți un rezumat pe scurt si diferențele dintre ele
Îmi doresc sa fiu actrița dar nu as vrea in România... Limba engleză o stiu și as vrea sa joc in filme sau seriale americane doar ca nu stiu cum sa încep o așa cariera...
Ma puteti ajuta sa gasesc un film post- apocaliptic? Cineva mi- a povestit astazi despre el dar nu si- l mai aminteste foarte bine. Spunea ca este un film de prin anii '70 si era vorba despre cum generatiile...? (mai mult)
Caut filme gen hotel transilvania?
Cum se numea filmul ala in care era un bebelus afro-american ce avea barba?
Unde as putea sa descarc toate episoadele din dragon ball super
Filme horror? In afară de the conjuring si anabel
anime'uri precum shingeki no kyojin, naruto, bleach?
Pe ce site pot vedea continuarea serialului vikings? Am ajuns sezonul 5 episodul 10? Si daca nu a aparut episodul 11, cand apare? Sau sezonul 6, depinde cum va continua
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!