Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 20 Februarie 2025 sunt:
Filme horror? In afară de the conjuring si anabel
anime'uri precum shingeki no kyojin, naruto, bleach?
Pe ce site pot vedea continuarea serialului vikings? Am ajuns sezonul 5 episodul 10? Si daca nu a aparut episodul 11, cand apare? Sau sezonul 6, depinde cum va continua
Hei TPU Stiti cumva filme care sa semene cu Cyberbully sau sa aiba ca subiect cyberbullyng-ul?
De unde pot viziona serialul Furtuna la palat?
Știe cineva cum se numesc desenele astea? https://imgur.com/a/ldNC4 https://imgur.com/a/FYGh0 Le-am cautat foarte mult timp dar nu le-am găsit..
Buna seara TPU, mai am 3 episoade din Dexter si il termin (8x10,8x11,8x12) ceea ce nu stiu este ce serial sa vad in continuare as vrea Oz, merita, e bun, sau e plictisitor? Vreau argumente!
Stiti cumva seriale gen gossil girl? Asemanatoare? Va rog daca stiti scrieti-mi sau macar recomandati-mi niste seriale
Salut, stie cineva unde pot gasi serialul lacrimi de iubire online intr-o calitate buna? Multumesc!
Salut, TPU! De ceva timp caut un serial care sa- mi bifeze cateva cerinte, dar nu gasesc. Caut un serial cu ceva actiune, poate si sa mai razi din cand in cand, fete frumoase, cupluri, ceva sa te ...? (mai mult)
Cum se numea filmul ala de era un băiat si juca foarte bine baschet din cauza ca găsise niste adidași?
Sall. TPU. Vreau cea mai infioratoare poveste de groaza, atat de infioratore incat imaginatia devine realitate, cosmarurile devin vise lucide, iar adevaratul cosmar sa patrunda in realitate. :) dau ...? (mai mult)
Hei! As vrea sa stiu daca instalez aplicatia antena play va trebui sa platesc pentru a ma uita la ceva?
Ziceti, va rog, un serial bun! (sau mai multe ) cave in genul prison break sau supernatural.
Urgent, promit funda. Cu câțiva ani în urmă am văzut o poveste, unde un băiat a fost la o vrăjitoare sau ceva de genul și aceea l- a făcut urât, mic, cocoșat cu nasul mare și într- o zi ...? (mai mult)
Buna,stie undeva unde pot gasi serialul Love never dies(thai)? Era pe viki odata dar dupa nu mai mergea si acum nu mai e deloc.
Salut tpu.As vrea sa fac un film ai eventual să participe cu el la un concurs, filmul va avea că temă școala.stie cineva când va fi următorul concurs?
Caut un film in care era o gasca de studenti iar un baiat din acel grup putea vedea ce se intampla gen viitorul nu prea imi amintesc bine cum era dar chiar imi doresc sa-l vad plz hellp
Spuneti-mi si mi-e cand se lansea The Twilight Saga Jacob and Renesmee
Filme romanesti?
Care mecha anime v-au placut cel mai mult? Nu ma intereseaza neaparat grafica, as vrea sa aiba o poveste buna la baza
Buna TPU acum 3/4 saptamani m- am uitat la un anime si nu mai stiu cum se numeste dar stiu ce se petrece in mare e vorba despre un barbat care lucreaza la o companie de jocuri iar intr- o seara se trezeste...? (mai mult)
Astăzi mi-am făcut cont de Netflix de pa cardul surorii mele(regret asta) și vreau să mă deconectez de pe el.La Account nu îmi apare butonul de cancel membership.Help me plz!
Stie cineva daca filul Every day (zi dupa zi) a aparut pe net? Mersii :)
Stiti filme cu baieti bogati dar nu alea koreene, stiu ca am vazut un film de genul acum ceva timp...Dau funda :>
In ce episod si sezon din Friends se intorc in timp? Mai detaliat, cand Joe abia se muta cu Chandler, Rachael apare si ea, Ross afla ca sotia lui e lesbiana. M- ar interesa melodia cu care se sfarseste...? (mai mult)
Era un film pe disney channel cu un fost jucator de golf care incepe sa antreneze niste copii iar mai apoi el decide sa participe din nou la competitii... stie cineva cum se numeste filmul? ( Nu...? (mai mult)
Ce seriale hawaiene imi recomandati?
Unde gasesc sa vad si eu filmul ATTRACTION 2017? va multumesc!
Unde gasesc si eu filmul : attraction 2017?
Era un serial animat cu doua fete una blonda si una emo care se urau. Se numea ceva gen (numele fetei emo) vs (numele fetei blonde), erau in jur de 7- 8 episoade. Va rog spuneti- mi numele presupusului...? (mai mult)
Stiti cumva daca s-a facut vreo ecranizare dupa cartea KISS AN ANGEL de SUSAN ELISABETH PHILLIPS?
Ştie cineva cum se cheama filmul ala in care o fata de la un castel se îmbolnăveste si regele trimite un baiat sa afle cum se trateaza si trece printr- o mlaștină si afla ca boala ii trecea daca ii...? (mai mult)
Buna, unde pot găsi seria Înconjurul lumii în 80 de zile cu Willy Fog? Am căutat peste tot pe internet și nu găsesc varianta dublată în română. :(
Cine poate să-mi spuna povestea integral de la anime-ul Corpse Party?
Buna,stie cineva cand apare episodul 2 din shadowhunters sezonul 3?
Hei puteti sa imi spuneti ceva seriale de comedie romanesti in afara de vacanta mare, la bloc si in pui mei!
Cum sa devii vampir? Doar fanii tvd.
As dori sa stiu ce parere aveti despre filmul Tomb Raider de anul acesta. Am vazut notele de pe IMDB si Rotten Tomatoes si nu sunt sigur ce sa zic.
ceva seriale de genul, , Survive in prison" in genul Alias JJ cum se chinuia Popeye sa ramana in viata in inchisoare, nu Prison Break acela se bazeaza pe evadari, eu ma refer la supravietuirea...? (mai mult)
Câte episoade și câte sezoane va avea Miraculos-ul?
Wolverine 3 (Logan) mai reinvie? Am vazut o secventa de la DeedPool ca DeedPool voia sa il reinvie Logan mai reinvie? Sau fata lui Logan poate continua sa faca un film despre supereroi ca el? Sau se face...? (mai mult)
Wolverine 3(Logan) mai reinvie ca am vazut o secventa care DeedPool voia sa il reinvie? Si fica lui Logan poate fi un film cu continuarea lui sau asta a fost ultimul film de supereroi ca el?
Tot incerc sa dau de un desen animat care se difuza pe Minimax in trecut. Unul dintre episoade era despre evolutie, incepea cu big bang- ul, apoi personajele incepeau sa evolueze incepand din ...? (mai mult)
am vazut o data un film cu o fata care familiei ei nu îi prea pasa de ea si fuma intruna cu niste tipi pe strada si cateodata plangea,cum se numeste filmul,
As dori si eu niste filme/seriale cu lesbiene, daca stiti mai multe da funda :)
Îmi puteți da vreo idei de anime asemanator cu Earl and Fairy? Vă rog Multumesc! (în avans)
La ce film sa ma uit in seara asta ca chiar nu stiu! Caut ceva de gen comedie cu adolescenti la scoala si petreceri! Sau ceva de genu ca filmul babysitter Dau funda
Salut, stie cineva daca s- a lansat online filmul Romanesc "Ghinionistul"? De ceva timp il tot caut online si nu il gasesc, daca are cineva link sau stie vreo sursa de unde pot vedea filmul, il rog ...? (mai mult)
Buna am vazut mai demult un film de groaza e veche. tot ce imi amintesc ca era un psihopat care omora oamenii si dupa ce le omora le punea un trandafir albastru. cum se numeste filmul stie cineva
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
D7Alina777 întreabă:
Ionut2025Tz întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea muntilor
Care este cel mai inalt munte din lume? Dar cel mai lung lant muntos? Tu stii?