Buna era o desene veche pe tvr1 cum cineva lua mai multe case in spate una peste alta si calatorea pe campuri (stie cineva) p.s. scuzati exprimarea.
am o curiozitate. Stie cineva daca va aparea un sezon 2 din seria "Kamigami no asobi"? Eu am cautat unele informatii dar nu am dat de prea multe. Multumesc!
Cine stie filmul : ( Askeladden - I Dovregubbens hall ), unde pot gasi soundtraku-rile acestui film?
Filme/seriale de dragoste cu adolescenti, ceva mai recent aparut? Sau sa fie pe gen 2 baieti iubesc aceeasi fata...
Charlie si fabrica de ciocolata face parte din catgoria TV shows, e un serial?
Îmi spune cineva un film de acțiune?
Era un film cu o femeie care a divortat, a ramas pe drumuri, dormea in masina, apoi s- a facut agent imobiliar, iar la final avea o casa a ei si o relatie buna cu copiii. Stie cineva cum se numeste...? (mai mult)
Ce film imi recomandati sa vizionez din categoria T.V. shows in engleza? Sa fie usor de inteles si scurt.
Va rog sa-mi spuna cineva, cum se numesc melodiile din FRUCTUL OPRIT episodul 9. (toate numele melodiilor) VA ROOOG!
La Boomerang e un desen animat cringe cu un caine maro, o fata care poarta ABSOLUT MEREU camasa si un baiat in negru cu un caine mare. Fata are si o pisica. Cum se cheama? Vreau sa ma delectez cu cringe-...? (mai mult)
Ce seriale in genul filmelor fast and furious stiti? Adica cu masini etc.
Hi! Am nevoie de un film... E ceva mai vechi.Este o familie de super eroi si au scoala in nori, Acolo e scoala de super puteri! Va rog cine stie asa fil Si se duc cu autocarul magic care zboara, copilul...? (mai mult)
De ce nu se mai încarcă filmele, atunci când pun pauză și intru pe alte pagini în fereastră nouă? Înainte dacă făceam asta, el continua să se încarce și apoi mă uitam fără probleme....? (mai mult)
Credeți ca trebuia ca serialul Teen Wolf să se conținute?
Filme cu tema sinuciderii, asemanatoare cu 13 reasons why, plizz am nevoie urgent, tema noua la dirigentie
Sunt un amator de filme, dar imi plac filmele psihologice, vechi si filosofice. imi puteti recomanda niste filme. as dori sa fie despre gen un scriitor sau filosof, dare sta asa retras si gandeste ...? (mai mult)
Filme sau seriale cu oameni blocati in jocuri video? Inafara de Jumanji.
Buna, nu mai stiu titlul unui film. Vazusem unul pe Netflix despre un barbat. Sotia si copii lui au plecat intr- o mini vacanta si el a ramas singur acasa. Avea in jur de vreo 40 ani dar arata bine. La...? (mai mult)
Stie cineva ce film e asta din clip https://www.youtube.com/watch?v=ytQ5CYE1VZw
Vreau și eu niște filme de comedie, bune.
Am citit un fact ce spunea că Legolas nu apare în cartea The Hobbit dar l-au pus în film.Nici Tauriel spune că nu apare dar totuși spune de ea și de Kili. Mă poate lamuri și pe mine cineva?
Știe cineva anime horror/sadice cu creaturi sau monștrii care mănâncă oameni? Am vazut deja Attack on Titans ambele sezoane și Highschool of the Dead și au fost mai mult decat super.
Va salut, fratilor! Caut un film romanesc si nu il mai gasesc daca sunteti amabili sa ma lamuriti... in film era o secventa cu o tipa care era pitica gen, care nu reusea sa isi faca o relatie. Isi dadea...? (mai mult)
Salut, sa trec direct la subiect, tocmai ce am terminat sezonul 3 din Peaky Blinders si problema e ca e un sezon foarte complex si dens, e cineva care poate sa mi explice amanuntit despre intregul sir...? (mai mult)
Un site unde pot vedea si eu seria Pokemon dar dupa faza cu Ash, Brock si Dawn (Adica Diamant si perla) Vreau sa vad : - Pokemon Black and White - Pokemon XY/XYZ - Pokemon Sun and Moon Dau funda ...? (mai mult)
Cum se numeste cel ce coordoneaza o echipa? Ma refer strict la desenele animate sau filme, cel ce le spune tuturor ce sa faca, cum sa faca si cel care a venit cu ideea asta? Realizator, producator?...? (mai mult)
Un serial gen film despre un baiat ce a făcut transplant de creier cu un creator de desene si el vedea desenele lui, . Si fiul creatorului de desene vroia sa ii fure cierul băiatului pentru a fura...? (mai mult)
Stie cineva vreun serial bun cu actiune si poveste gen Grimm imi place foarte mult si mai am putin si-l termin si as vrea altceva sa incep
Daca in America pe maine se difuzeaza un episod, in Romania cand se va difuza acel episod cu subtitrari in romana? Ii un serial cu medium de pe E! si apare cantareata mea preferata
Niste filme sau seriale noi in limba germana? Dar cu traducere desigur :) Funda.
Bună! Știe cineva când o să apară sezonul 5 din Z Nation? Celelalte sezoane au început prin septembrie, deci sezonul 5 o să apară tot atunci? Ce seriale interesante cu zombie știți, înafară...? (mai mult)
Salutare lume as vrea si eu niste filme gen the mummy, skorpion king si indiana jones
Buna, voi cei care v-ați uitat la anime-ul Tokyo Ghoul stiti dacă Nishiro, sora Kuronei a murit sau dacă va muri în sezonul 3?
Acum cativa ani era pe disney channel un film cu niste călugărițe printre care una dintre ele era oarba si putea sa impietreaeca oamenii... Aveti idee cum se...? (mai mult)
Hei TPU, am uitat numele unui film, l- am vazut acum un an sau doi, era cu nsite baieti care dupa ce intre intr- o pestera ceva (nu mai stiu sigur) capata puteri supranaturale, stiu ca unul moare din...? (mai mult)
Pentru experti in filme horror, vreau o lista de filme super infricosatoare (care sa te poata trauma :DD). Deja de cativa ani ma uit la filme de groaza di nu ma mai poate uimi nimic.
Stiti cumva cand va fi lansat wrong turn 8?
Cum se cheamă filmul? https://youtu.be/niDYzCc49CI Dau funda
Spuneti-mi si mie niste filme de comedie sau thriller la care sa ma uit in seara asta. Astept idei!
Bună, îmi puteți recomanda niște seriale despre și pentru adolescenți?
Ceva seriale cu morti neasteptate? Adica unde se moare foarte mult ca in genul lui Soa adica unde personaje importante mor si te lasa cu gura cascata sa zic asa, daca se poate sa moara si cel principal...? (mai mult)
A aparut subtitrarea pentru episodul 11 sezonul 8 din The walking dead? Imi poate da cineva un link va rog!
Sall TPU, De ce nu o să se mai difuzeze sezonul 5 al serialul Grimm pe AXN și când se va mai difuza din nou? Cine știe primește fundă!:)))
Hei, nu imi aduc aminte cum se numea un serial si chiar vreau sa ma reapuc de el. Deci este cu vampiri si sunt intr o inchisoare in care poarta salopete portocalii =)))) Atat imi amintesc =))))
Salut, îmi poate zice careva un site pe care pot vedea liniştit serialul Vikings?
Vreau si eu filme gen Fences si Moonlight. Ma poate ajuta cineva?
Cand apare sezonul 3 din riverdale?
As vrea sa vad un film impreuna cu iubitul meu, ce imi recomandati?
Stie cineva niste filme gen,,taken 1, 2,3"?
Este vreun film fără efecte speciale?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
Delia65delia întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hannah Montana
Vrei si tu ce-i mai bun din ambele lumi? Afla cat de multe stii despre serialul Hannah Montana chiar acum!