Cei care folositi Netflix ce parere aveti? Merita banii? Apare publicitate in timpul vizionarii? Cum e? Recomandati?
Ce părere ai despre seria de filme Hellraiser?
Https://www.youtube.com/watch?v=S- 8axVTBBuU Deci! Stie cineva filmul suicide squad? Vreau sa stiu in acest videoclip de mai sus....care e scena cand Harly il ameninta pe Joker cu arma? sunt mai multe ...? (mai mult)
pentru cunoscatori pe ce data va aparea sezonul 4 din Gomorra?
Buna, am in gand un film, dar efectiv nu pot sa- mi amintesc numele lui, nici macar actorii, stiu doar ca erau cativa barbati (5 cred) care se trezesc intr- o hala sau ceva de genu si nu isi amintesc...? (mai mult)
Hei! Știe cineva când apare sez 2 din 13 reasons why?
Cand apare sezonul 2 din serialul unsprezece de pe disney chanel? sau daca o aparut unde il pot viziona?
Salut, am văzut o parte dintr un film acum câteva zile, cred că era joi, si in film era vorba despre un soț ai sotie, nu sunt sigur ce relație aveau, bărbatul era pilot cu ceva vechime iar femeia...? (mai mult)
A difuzat astazi o reclama la ProTv in care anunta ca se vor difuza o lista de filme. Ati vazut cumva reclama stiti cumva ce filme?
Sunt in Italia si as vrea sa activez HBOGO dar cand creez contul imi spune ca nu pot sa ma abonez doar in tara. Are cineva idee cum pot sa fac?
imi puteti da o lista cu filme drama, dragoste gen ca me before you sau fury 2014 dau funda!
Salut,care este ordinea seriarului spartacus?
A văzut cineva Pretty Little Liars? Sunt pe la jumătatea sezonului 3 si nu înțeleg deloc ce se intampla:)) Cine e de fapt A, sau mai bine zis cine face parte din ‘grupul A’ Întreb pentru ca...? (mai mult)
Buna, acum ceva timp am vazut un film in care era vorba despre un cuplu care se pierde in padure si descopera o cabana si mai gasesc oameni. Femeia descopera ca fata de acolo era de fapt fiica ei iar ...? (mai mult)
Se uită cineva la Exatlon România? Dacă dă cu ce echipă ţineţi? Cine credeţi că are şanse să câştige?
Salut caut si eu o aplicatie pe care am vazut-o la vara-mea. era o aplicatie in care iti bagai serialele si cand aparea un episod nou te anunta. sau iti spunea cand apare. FUNDAA
As vrea si eu sa ma uit la Shaman King si am vazut ca e si anime si Manga. Care este diferenta?
Stiti cumva de ce imi apar liveurile si filmele negre, dar sonorul merge, se aude perfect doar ca imi apare videoclipul negru, pe yt merg videocilpurile perfect
Salut, poate sa imi zica va rog cineva niste filme ori de aventura, ori horror cu persoane care se pierd prin paduri/munti? Gen the ritual (horror) sau Walking out (aventura)
Un film horror bun? Vazute: The Conjuring 1&2, Sinister 1&2, The Exorcist, IT. Ceva in afara de astea. Multumesc :)
Vreau o părere despre serialul românesc "La Bloc". Vreau sa îl vizionez dar înainte vreau să aud câteva păreri
In ce episod apare Ghost Rider in Agents Of Shield, sez episod vreau multumesc anticipat
Vreau si eu seriale/filme/anime fantasy de preferat, am vazut foarte foarte multe. Serialele sa nu fie cu crime sau mai stiu eu ce detectivi pentru ca sunt plictisioare din punctul meu de vedere, mersi...? (mai mult)
Buna,imi puteti spune de pe ce site pot vedea Zi după zi (Every Day), Riverdale sau alte seriale americane?
Am ramas in pana de idei! Va rog spuneti-mi un film, un serial orice, dar sa fie de dragoste/drama/actiune! P.S:
Vreu sa aflu un film. În film se întâlnesc în vacanta 3 bătrâni ce se distreaza împreună. La sfârșitul filmului ei se despart și își vede fiecare de viață lui. Sunt aceiași actori...? (mai mult)
Era un film cu sfarsitul lumii, era o nunta unde cad meteoriti iar oamenii buni dispar. Cum se numeste? E din 2012 iar filmul nu se numeste 2012 nici Armagedon sau cum. Help me, dau funda!
Salut am vazut acum multi ani pe protv erea cu un baiat care invata sa se bata filmul incepea cu doi baieti care se bateau la o petrecere apoi baiatul rol principal invata sa se bata pentru a se razbuna...? (mai mult)
Era un film cu Brad Pit(parca) in care se nastea batran si pe parcurs intinerea si a murit cand a ajuns la statutul de bebelus... Am inteles ca a luat si premiul Oscar Multumesc
Vreu sa aflu un film. În film se întâlnesc în vacanta 3 bărbați ești la pensie și se distreaza în film. Dau funda. Ms
Cine stie filme horror cu droguri, adolescenti, baruri etc?
Care este episodul din SKAM in care băieții de bat cu apa in vestiar?
Mr.Robot sau True blood? Care e mai bun dintre aceste 2 seriale? Vreau argumente.
A văzut cineva filmul Alien: Prometheus și Convenant(2012- 2017) cu Michael Fassbender în rolul principal? Eu am văzut întâi partea a doua apoi partea întâi așa că nu am înțeles mare lucru....? (mai mult)
Am inceput sa ma uit la un serial pe nume spooksville doar ca nu gasesc episodul 6 in romana si am vazut ca sunt cam 20 de episoade puteti sa imi dati link cu ep 6?
Sall TPU, Pentru ce la emisiunea aia de pe antena 1 asia expres arata codul zilei, ce e ăla și la ce folosește?
Stiti pe unde as putea gasi subtitrarea pentru filmul The Midnight Man (Cel Horror) din anul acesta (2018). Desigur acord funda!
Ce filme medievale mi-ati putea recomanda? Multumesc.
S-a uitat cineva la "ANNE" sau "MAMA" de pe antena1? Dacă da, credeți că Zeynep a procedat corect când a răpit-o pe Melek? Argumentați!
Cate parti are filmul destinație finala?
Va rog frumos sa imi recomandați niste filme de acțiune si drama in acelasi timp.
vreau sa-mi recomandati si mie cateva seriale precum Lost, Prison Break, Arrow, The vapire diaries, merlin. Daca se poate sa faceti si o mica descriere la ce recomandati. Multumesc.
Puteti sa imi recomandati filme asemanatoare cu Drag me to hell?
acum câteva luni, am văzut un film le prima cred. despre o fata care era surda, și s- a îndrăgostit de un chelner. am uitat denumirea filmului iar acum îl caut peste tot și nu ip pot găsi,...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=ApcDt5gL5bs stie cineva din ce film sunt aceste secvente?
De ce nu a fost asta seara dragoste si ura?
Salut, vreau si eu un anime cu actiune impuscaturi sau sf da si cu cateva faze amuzante.Dar as vrea unul mai nou!
Care a vazut serialul Knightfall ( templierii) si stie ce semnifica biletul din ultimul episod de il gaseste in grall chiar sunt curios, ma gandesc ca poate povesteste la ce sa ne asteptam in sezonul ...? (mai mult)
Nu pot sa ma uit la nici un film pe internet. Se blocheaza pur si simplu la fiecare 2 secunde. Am internet bunicel, 80- 90 Mbps Download, nu asta e cauza, am sters si istoricul, extensiile dezactivate,...? (mai mult)
Asta e doar pentru cei care se uită la EXATLON: stiti cumva dacă culorile traseelor semnifică ceva? Cum ar fi dificultatea? Sau sunt doar asa? Funda pentru cel mai complex
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
Delia65delia întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hannah Montana
Vrei si tu ce-i mai bun din ambele lumi? Afla cat de multe stii despre serialul Hannah Montana chiar acum!