Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 9 Ianuarie 2025 sunt:
Caut un film ca "Cast Away" cu Tom Hanks. Dar, actiunea sa se petreaca in desert, nu neaparat tot cu Tom hanks.
Top 3 filme de la genul actiune horror thriller mister? Eu as zice asa thriller dial m for murder 2 the rope 3 psycho, actiune lord of the rings 2. mortal kombat 3. terminator mister 1.triangle 2 perfect...? (mai mult)
De ce credeti ca filmele actiune, horror si comedii sunt cele mai vizionate? Adica toata lumea a vazut macar o data si a retinut filme actiune cu Arnold, Van Damme, filmele horror ca saw, evil dead le...? (mai mult)
Hei, cine stie ce film horror este descris prin următoarele emoji-uri?
Dacă insula Mako ar exista ați merge acolo?
Salut TPU! Va apărea sezonul 4 din The Land of Miracles?
Ce filme care sunt asa de slabe facute stiti incat te apuca rasul? Evident nu am ceva cu cei care au facut, dar e amuzant sa te mai uiti la cate-un film de asta, in afara de the room sau birdemic.
Bună! Cum o cheamă pe actrița care interpretează rolul lui Bety din serialul "Lecții de Viață", sezonul 1, episodul 8? :D
O să existe vreodată dincolo de hotarul grădini 2?
Bună, era un desen in care doi băieți au dat comanda de niște carti de joc magice de pe internet, si au invocat un baiat cu parul albastru care avea un animalut negru si el se lupta cu ceilalti monstri...? (mai mult)
Bună tuturor, am văzut un film mai demult cu un băiat care nu are conturi de socializare deloc iar prietena lui era îngrozită de această treaba, nu mai știu exact cum se numea filmul, mă puteți...? (mai mult)
Salut TPU, dau fundă la răspunsul corect, stie cineva numele filmului indian vechi următor? Nu e, , Orfanii'', în film era vorba despre o femeie care avea grija de doi copii, amândoi băieții care...? (mai mult)
Salut, stie cineva un film /serial despre o maicuta catolica care sa se indragosteasca de un barbat?
Caut un film indian vechi cu o fată care avea grija de un băiat orb și parcă ea voia să-l omoare nu mai țin minte, după cum îmi aduc aminte (parcă) și nu dau de el în niciun fel
Salutare! M- ar interesa, daca l- a văzut și își amintește cineva, numele unui film văzut acum mulți ani în urma: Un el și o ea s- au cunoscut pe o faleza, el i- a cerut numărul de telefon,...? (mai mult)
Salut. Ce film i- ati recomanda unei persoane careia nu i- a placut toata viata absolut deloc sa vada filme, de nici un gen, cu incredere ca ii v- a atrage atentia chiar si lui, facandu- l sa- l...? (mai mult)
Care este replica sau replicile voastră/e favorite dintr- un film/serial? Ale mele sunt: 1. "Never hate your enemies. It affect your judgment." - Don Corleone (The Godfather) 2. "Why should I settle...? (mai mult)
Buna, nu stiu daca am ales categoria corecta dar e cea mai apropiata care am gasit- o. Din primavara am observat ca reclamele de la canale romanesti(axn, protv, antena) care promoveaza alimente(cum...? (mai mult)
Bună TPU. Azi la credite de la 'începuturile familiei crood' de pe minimax românia am văzut ca a scris 'în memoria lui shonny hut' (nu știu dacă am scris bine numele) alături de poza unei femei,...? (mai mult)
Salut! Am văzut recent un film și as vrea sa știu cum se numește … acțiunea este următoarea : - Iubita unui bărbat este luată la misto de un puști foarte bogat, iar acesta îl bate și ...? (mai mult)
Ceva filme de comedie?
Salut! Astăzi apare avanpremiera filmului FNAF, îl aștept de mult, ma gândesc se merg sâmbăta aceasta(27 oct.)Însă este N15 iar eu am 13 ani, pot sa merg la film?
Seriale foarte bune pe amc? 2, stiti seriale care nu sunt populare si te capteaza de la primul episod?
Va rog cum se numeste filmul dupa urmatoarele detalii pe care le mai tin minte. Erau niste oameni in padure unul dintre ei ii spune sa nu mai avanseze ca sunt niste creaturi (tot forma de oameni au dar...? (mai mult)
Nu vi se pare ca toate canalele de desene și seriale s- au stricat rău de tot? Adică nu se mai fac desene sau seriale de calitate, nici măcar pe Disney Channel nu se mai dau telenovele muzicale iar...? (mai mult)
Salut Prieteni TPU! Caut un film cu evrei care merg într- un tren spre un lagăr și era un om în vârstă care era plin de comedie și nu știu titlul filmului. Poate mă ajutați. Mulțumesc frumos...? (mai mult)
Serialul "Under the dom" s-a terminat la sezonul 3?
Cam cât timp sa difuzează un film în cinema? (săptămâni?) Se lansează fnaf movie pe 27 și nu am timp sa ma duc, doar prin mijlocul lui noiembrie și nu știu dacă va mai fi pe atunci în cinema...? (mai mult)
Buna! Am văzut acum câțiva ani un serial cu niște tineri care devin îngeri și cauta cei 3 călăreți și antihristul, stie careva cum se numește? Nu dau de el deloc. Multumesc! Ofer funda!
Caut un film italian in care dupa un concurs de castele de nisip pe plaja cineva spune: va castiga copilul cu cea mai urata lucrare ca sa se invete de mici cu nedreptatea
Vreau sa revad un anime dar nu mai stiu numele, era vorba despre un baiat dus la o sc de corectie condusa de cateva fete iar restul baietilor se machiau si imbracau ca si fetele. Iar baiatul personajul...? (mai mult)
De la cati ani ati inceput sa va uitati la filme si seriale? Eu de la 15 ani, dar asa serios nu sa vezi 2- 3 filme pe an, macar 2 filme pe saptamana sau doua episoade, bine si la 11 ani ma mai uitam...? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste filmul asta https://www.instagram.com/reel/Cx33Fi7NOkV/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Ce alte filme sau seriale stiti asemanatoare cu, Wayward Pines 2015 - 2016 tt2618986, From 2022 - tt9813792?
Unde se filmează Las Fierbinți? Nu înțeleg au o casa acolo nu înțeleg. Cine stie sa imi zică va rog!
Stiti seriale in care personajul principal bun la suflet si toata vrajeala se transforma intr-un nemernic pe care ajungi sa-l urasti?
Niste filme de dragoste care in loc sa fie cu un barbat si o femeie de aceeasi varsta sau de varsta cat mai apropiata sa fie invers? De preferat in care barbatul sa fie tanar si femeia mai in varsta, ...? (mai mult)
In ce film Rob Schneider joaca rolul unui detinut?
Ați văzut filmul Jexi? Ce părere aveți despre el? Credeți că inteligența artificială va ajunge vreo dată la acel nivel? V- ar plăcea să aveți un telefon ca cel prezentat în film? Mie mi ...? (mai mult)
Film pe Disney parcă cu un băiat care devine sărac și îi ia locul un băiat rău care transformă orașul în ceva trist ca si cum toți lucrează pentru el.
Buna. Stie cineva unde gasesc desenele animat Curcubeul magic/ Rainbow magic in limba romana? Il gasesc numai in engleza, iar copii mei sunt prea mici sa stie engleza:)) Multumesc pentru eventualul ...? (mai mult)
Recomandați- mi și mie un film/serial bun care să fie pe Disney+ sau pe net(că nu am Netflix). Apropo când proiecteze un serial pe TV de pe Google Chrome după câteva minute nu stiu exact apare ...? (mai mult)
Salut TPU! Ce înseamnă bloc de programare?
Știe cineva cum se cheamă episodul din Victoria în lumina reflectoarelor când Tori spune "dacă mai scoți un cuvânt îți iau pixul ăla din mână și ți l înfig în gât"?
A văzut cineva Fahrenheit 9 11 al lui michael moore? Ce părere aveți?
Filme ceva care sa te tina in suspans si sa te lase masca, gen cu final neasteptat, la care nu te-ai fi gandit?
Bună! Deci eu vreau să mă comport că Jade din Victoria în lumina reflectoarelor dar nu știu cum, mă puteți ajuta? Mulțumesc! dau fundă
Credeți că mai există măcar 30 fani nostalgici ai acestui serial animat? https://www.youtube.com/watch?v=KiEmCOYiGOs&ab_channel=AnneofGreenGablesKids Câți ar fi în stare să dea mai puțin de 7...? (mai mult)
Salutare grup, caut un film despre o femeie doctor care lucra in anii '50 intr- un spital din Moscova (energo- terapeut).Devine doctorul lui Stalin. In testament Stalin o condamna la moarte. Numele filmului...? (mai mult)
A fost undeva între 2010-2015 un anime pe Cartoon Network. Era un adolescent cu părul turcoaz și avea o freză asemănătoare cu freza a lui Goku din câte țin eu minte. Cum se numește anime-ul?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Furnicuta000 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
Osana254 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Nu s- ar ntmpla nimic, doar c? trebuie s? fii sincer cu tine ?i s? te ntrebi dac? tu chiar l vei da n sesiunile viitoare. Adic? ar trebui chiar s? nve?i pe bune ?i s?- l iei. Dar eu zic s? ncerci...... (mai mult)
Tres metros sobre el cielo
Ai fost partas la povestea de dragoste incredibila a lui H si Babi? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!