Exista cumva un software/program unde poti sa capturezi ce se dă la televizor? Gen daca vreau înregistrez un film cap- coadă si programul ala incepe inregistrarea de la început pana la sfarsitul filmului..se...? (mai mult)
Serialele precum the wire credeti ca le poate intelege oricine? Eu am vazut n seriale si nu inteleg the wire dar sunt si seriale gen ca sopranos unde lumea nu intelege gen ca nu e vorba numai despre conflicte...? (mai mult)
Știe cineva de un desen vechi, 3 d cred, in care era o fata de culoare cu par albastru si călătorea prin spațiu cu o nava si alte personaje. Într- un episod erau ei naufragiați pe o planeta si ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Stranger Things? E horror?
Voi chiar credeti ca unu care nu stie sa scrie corect sau si "s- au" poate sa inteleaga un serial complex? Nu vorbesc de filme blow mind, care alea chiar sunt dificile, eu m- am uitat cateva episoade la...? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste filmul? https://Facebook. watch/nvyuYSc0pb/
Cum se numește filmul cu o vrăjitoare care face monstru dintr-un șobolan?
Seriale comedie la care ati ras mult de tot si sa-mi ziceti episodul de la care ati inceput sa fie foarte comic.
Seriale animatii, gen cum era Tom and Jerry? Ceva comedie? Desi mie-mi place mai mult comedia neagra, daca stiti comedii negre, animatii, filme si seriale.
The killing a avut sezoanele 3 si 4 asa sumbre si cu suspans tot ca 1 si 2?
A vazut cineva six feet under? Sezonul 2 cum e? Am auzit ca ar fi ceva mai slab ca restul, e vizionabil? Narcos a vazut careva sezonul3 a mai fost ca 1 si 2? Si true detective sezonul 3 a mai fost cat...? (mai mult)
Mai stiti seriale cu atmosfera intunecata tot ca the killing?
Ce seriale western sunt pline de actiune? In afara de deadwood.
In the wire sezonul 3 4 si 5 au ceva mai multa actiune ca 1 si 2? Ce face serialul asa special? La care faze trebuie sa fii atent?
Salut TPU! Se va lansa un reboot la Cățelul din Pocketville?
M-am apucat recent sa ma uit la filme marvel și nu știu ordinea. Dau funda
Imi zice cineva toate serialele de pe hbo? Exceptie oz,sopranos,six feet under,wire,boardwalk empire, deadwood, ca nu gasesc lista cu toate si vreau sa le stiu pe toate.
Buna, acum ceva timp mi- am adus aminte de un film pe care l- am văzut acum mult timp, dar nu mai stiu cum se numește imi amintesc ca era un psihopat care era urmarit de politie pentru ca rapea fete...? (mai mult)
Cine s-a uitat la serialele State de Romania si Mostenirea, scrieti va rog un rezumat inteligibil de la inceput la final, ca nu găsesc nicaieri decat o scurta descriere.
Erau odata mai demult niste desene animate in care era vorba despre o ferma si era un miel nou la ferma care se împrietenise cu un porc de acolo, in desene erau si 3 păianjeni care erau mici asa copii...? (mai mult)
Am fost cu tatăl meu să văd Saw X adică sau 10 în cinematograf și nu m- au lăsat cei de acolo să intru fiindcă sunt minor. Aștept să îl copieze cei pricepuți ca să îl văd pe internet.Problema...? (mai mult)
Sezonul 2 din mr robot e asa slab? As vrea sa ma uit al el, dar mi-e teama cu sezonul 2 ca o sa vad 13 episoade slabe unul dupa altul.
Ce ziceti, trebuie putin creier sa intelegi anumite seriale filme? As zice ca da, eu mi- am batut capul cu mulholand drive si nu am inteles nimic si cu nu country for old mel dupa 1h l- am inchis ca ...? (mai mult)
Bună Aș vrea să aflu dacă există un site sau ceva pentru a traduce filme din maghiară în română și viceversa Aș face și voluntariat Nu am nimic autorizat vorbesc ambele limbi fluent
Buna TPU! De mult am vazut un scurt video din film pe o retea de socializare, dar nu mai tin minte toate detaliile. Era vorba de un imparat (cred ca korean), care trebuia sa se insoare, si erau ...? (mai mult)
Ce seriale sunt de peste 30-40 de episoade si inca ruleaza acum in 2023? ianfara de succesion care apropo e bun serialul? adica ce e asa fain la el?
Știți ceva filme cu oameni Ce suferă de anxietate, agorafobie, atac de panica? Acord funda.
Seriale 2023 bune cu suspans mister? poker face,last of us mi-au placut, altceva? spy master a vazut careva? care spuneti ca va fi cel mai bun?
Ceva filme cu adolescenti indragostiti?
Ce a făcut ca desenele animate (mă refer la serialele animate) cu o grafică mai complexă (gen Hercules, Legend of Tarzan și Anne of Greeen Gables animated) să fie atât de rar produse în zilele...? (mai mult)
De ce nu mai începe show-ul X factor? Vocea României mai începe? Dar Romanii au talent?
Când vreau să vizionez un serial pe Disney plus și apăs redare îmi apare un mesaj:a apărut o eroare. Încearcă din nou. Dacă problema persistă, accesează Centrul de ajutor la help.disneyplus.com.De...? (mai mult)
Voi ce ziceti, nu iti trebuie putina minte sa intelegi anumite filme? Gen mulholland drive chiar si in seriale niste chestii subtile si depinde si de varsta ca de exemplu in Sopranos pentru un copil de...? (mai mult)
Salut, ceva filme despre boli mintale? Gen schizofrenie/demență
Bună! Știți cumva ce vedete cunoscute locuiesc în București, sectorul 2? :)
Buna! Caut un film animat de pe minimax destul de vechi si nu il gasesc. Era vorba despre o lume a zanelor care traiau in flori in natura. Tatal unei fete a inceput sa distruga zona cu utilaje si o zana...? (mai mult)
Salut, TPU! Cum se numește clipul de pe YouTube în care Toma Caragiu spune:,, Cum? Nu se-aude bine!", în timp ce vorbește la telefon?
Ce părere aveți despre filmul Rescue at Midnight Castle? De ce protagonista este o adolescentă timpurie, dacă serialul animat asociat este targetat pentru 6- 12? Îmi puteți explica. Și de ce are...? (mai mult)
Am o întrebare. Mi se pare mie, sau Minimax încearcă mai nou, să acopere și nișa canalelor Megamax și Boomerang, care au fost închise. Eu știam că Minimax se adresa copiilor de maxim 10 ani,...? (mai mult)
Hey guys, stiti niste filme horror cu case abandonate la care ma pot uita seara cu pritenii?
Salut. La cinemacity, la filmele IM18 se verifica varsta cand cumperi bilet? As vrea sa vad un film horror dar e interzis sub 18 si am 17
După opinia dvs, cine ar ieși învingător dintre Anton Chigurh, Hannibal Lecter sau Michael Myers? :D =))
Salutare caut un film despre o fata ce este antrenata de cineva si dupa cand este mare este abordata de 3 baieti si este dusa in padure si pusa sa alerge si ei sa o prinda si sa o omoare dar ea ii omoara...? (mai mult)
Care stie niste filme/seriale pe Netflix?
Salut, caut un film si nu il gasesc, nu mai stiu cum se numește. Poate ma ajutati. O tipa se muta in casa unui baiat care murise calcat de mașină cu cativa ani in urma, baiatul ii apare in televizor...? (mai mult)
Buna! Imi doresc sa revad un film dar nu ii stiu numele. Poate este cineva care ma poate ajuta. Filmul spune povestea a doi tineri indragostiti ce termina medina. Baiatul pleaca intr- un schimb de experienta...? (mai mult)
Cel mai bun fim cu extratereștri?
Cine de pe aici e fan Miguel O' Hara? (Across the Spider-Verse version) :)
Buna, caut un fim pe care l- am vazut acum ceva timp, este vorba de un grup de prietene care in adolescenta i- au pus uneia dintre ele niște substanțe iar ea a murit fără sa se afle vinovatul, peste...? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste filmul asta? https://www.facebook.com/reel/855814689233550?s=yWDuG2&fs=e
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
User252426 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Sex And The City
Te-ai indragostit si tu de fabulosul New York si de viata minunata a celor patru prietene din serialul Sex And The City? Hai sa vedem daca esti fan adevarat!