Era un serial pe HBO cu un tip ce se trezeste din somn, observa o fata moarta si este acuzat ca el a facut-o. Acesta cum se numeste?
Nu prea sunt familiarizat cu animeurile si am zis sa ma bag si eu. Vreau sa incep cu naruto. Cate episoade sunt in total? si cum e impartit si unde il pot gasi?
Niste seriale foarte bune?
Am vazut un anime anul trecut dar nu mai stiu numele acestuia.Este cu 4 fete care supravietuiesc intr- o scoala unde toti elevii sunt zombie(ei stau afara, nu in scoala) si o fata are o lopata cu care...? (mai mult)
Vreau sa aflu un film. Știu ca în film apare un zid invizibil care desparte orașul. Zidul a tăiat tot când a apărut.
imi puteti spune si mie cand apare sezonul 9 din the walking dead
Pentru cei ce se ocupă cu procurarea de filme și seriale prin metode mai puțin "oficiale", am o întrebare. Ce înseamnă toate notațiile de după titlul filmului / numărul sezonului ...? (mai mult)
Unde pot vedea si eu EXATLON ROMÂNIA? Toate episoadele plus cele de la zi.
Care este codul emisiunii de astăzi la Asia Express? M-am tot uitat dar nu l-am văzut. Încă nu l-au dezvăluit? Mulțumesc!
Vreau sa-mi dati niste filme de actiune. Am vazut Kung Fu Panda 2. Bad Boys. National security. Dar mai vreau cateva [FILME] de actiune.
Am și eu o întrebare legată de filmele și serialele din 2015 - prezent (în general). Cum se face că în perioada asta s- au produs adâtea remake- uri și relaunch- uri ale unor filme și...? (mai mult)
Tin minte ca cand eram mic am vazut un desen animat sau anime (nu mai tin minte sigur) despre Football. Meciurile se jucau pe terenuri in cosmos. Si jucau oamenii cu diferite rase. Are cineva...? (mai mult)
Salutftpu... Poate cineva sa imi dea si mie episoadele 34, 35, 36, 37, 38 din Ask Laftan Anlamaz cu subtitrare? Va Multumesc ❤
Hei! Poate sa imi spuna si mie cineva lista episoadelor cu al patrulea razboi din naruto shippuden (doar episoadele de la inceput pana la sfarsitul razboiului)
Caut un film de mai bine de o saptamana. Ceea ce imi aduc aminte e ca e un film Indian l- am vazut pe Bollywood TV si stiu ca era cu o profesoara de vioara care la sfarsitul filmului si- a omorat sotul...? (mai mult)
Salut TPU As vrea sa stiu si eu un serial fain Ultimele vazute au fost prison break si shadowhunters si au fost bomba Vr cat mai multe seriale sa fac un top si sa ma uit Daca imi ziceti unu spune ti...? (mai mult)
Heyo, vreau si eu niste seriale de care sa nu ma plictisesc. Sa fie sf de preferat, nu prea imi plac asa de mult cele politiste cu rezolvare de crime. Se accepta si filme/anime- uri, la animeuri am ...? (mai mult)
Am vazut mai de mult un film post- apocaliptic cu niste oameni blocati intr- u supermarket si afara era o cata din care veneau monstrii si oamenii se ascundeau acolo, si uni credeau ca e apocalipsa trimisa...? (mai mult)
Care este diferenta dintre un film 3D si unul 4D? Care merita vizionat?
Unde pot sa vad si eu filmul „Soldații. Poveste din Ferentari"? Daca se poate un link.
La ce animeuri va uitati?
NUME FILM? Va salut TPU, am vazut pe yt. un trailer la un film cu un barbat ce se urca in podul casei vecine si isi uramreste sotia. Familia barbatului il dau disparut. dupa un timp sotia isi gaseste...? (mai mult)
Se uită careva la "Asia Express" de pe Antena 1? Dacă da, știe cineva codul fiecărei emisiuni? Mersi!
Salut Va mai exista o a 6-a parte din Pirații din Caraibe?
Buna seara TPU! Am vazut un film acum ceva ani 9- 10 ani in urma, era vorba despre un îngrijitor de la zoo care a vrut să mănânci un ou, iar o maimuță i.a furat oul, îngrijitorul recuperări.l...? (mai mult)
Buna seara, TPU, ceva seriale cu si despre durere, adica personajul principal sa piarda persoane dragi, ceva in genul Sons Of Anarchy, cum a fost Jax, nu vreau sa dau spoilere poate sunt uni care ...? (mai mult)
am o intrebare legata de Anime. Ma consider un fan junior, am urmarit cateva anime- uri de calitate mediocra pot sa spun. De obicei imi plac shonen. Am inceput sa ma uit la Bleach. Dar am ...? (mai mult)
Stie cineva unde as mai putea vedea telenovela Rebelde?
Hey! Stie cineva de un film erotic mai vechi cred ca din anii '90, film de epoca cu o fata saraca pe nume Molly ( nu stiu daca am scris corect numele), cred ca filmul este erotic. Si cand e bebelus ...? (mai mult)
Ttebuie sa fac un scurtmetraj pe orice tema pentru scoala. As dori daca poate cineva sa imi dea o idee pentru secnariu?
Știe cineva cam câte sezoane are FTWD (Fear the walking dead) și dacă e finalizat serialul?
Tare demult pe canalul Minimax era un desen animat despre lume poluata Și un grup de prieteni au fugit într- un loc cu niste roboti in forma de cerc pentru a o salva.Nu prea tin minte altceva...dar ...? (mai mult)
Stie cineva un film cu un agent secret care se antreneaza intr-un cimitir? Trebuie sa ii ia locul unei alte persoane cu care se aseamana foarte bine
MA poate ajuta cineva cu numele unui film? E vorba de niste tocilari care au fost batjocuriti de elevii populari ai unui liceu pe tot parcursul liceului. Apoi tocilarii organizeaza o petrecere tare la ...? (mai mult)
Se merita sa vad episoadele de la 175 pana la 220 din naruto? ( nu shippunden)
Hey! Stie cineva de un film mai vechi cred ca din anii '90, film de epoca cu o fata saraca pe nume Molly ( nu stiu daca am scris corect numele), si cand e bebelus e despartita de mama ei si fratele...? (mai mult)
Cine imi da si sie contul de Facebook sau de messenger adevarat nu fake a lui Karol Seviila(lLuna Valiente) sau al Martinei Stoessel (Violetta Castilio )? Va rog nu ma mintiti ca m- a mintit o fana ca ...? (mai mult)
Stie cineva un film asemanator cu "jing saw" sau "cursa mortala"?
Hei! cine a văzut serialul,, Everything sucks", daca da, îmi puteți spune despre ce este în vorba?
Am o intrebare si cine stie de ce nu se mai da maratonul Ema vrajitoare de liceu? Weekendul asta nu s- a dat si eram trista, la inceput nu mi- a placut si intr- o zi nu aveam la ce sa ma uit si m- am ...? (mai mult)
Sall in primul rand cand eram mic am vazut la televisor un film mai vechi cu serpi probabil era horror dar mi- a placut ideea dar nu l- am vazut pe tot fiindca mama m- a pus la somn si nu l- am fazut pe...? (mai mult)
Cum pot scapa de o obsesie? O am de un an. De cand am inceput sa vad TW. De atunci nu ma pot opri sa ma uit la seriale sau filme. Partea proasta e ca unele ma afecteaza. Dupa ce vad un film bun ...? (mai mult)
era pe Discovery o emisiune cu un fost sergent din armata americana care fuge de toate armatele lumii ( gen misiune ) mai stiti cum se numea?
Stie cineva pe scurt povestea Burn Notice? (spion pe cont propiu) inclusiv cine l-a adaugat pe lista neagra si de ce
Caut un film de ceva vreme...filmu este despre 2 prieteni care sunt politisti iar in seara de craciun sunt chemati sa investigheze o pivnita unde se alfa sotia unuia dintre ei legata cu o bomba la picioare....? (mai mult)
imi poate spune cineva ceva filme sadice cu :crime live, mult sange, maltratari, mutilari etc.?
as vrea sa stiu unde pot viziona noul serial de pe programul Happy Channel "O Cenușăreasă la Rio"? Apropo vreau sa vizionez tot ce s- a dat la televizor nu inainte, adica in reluare.Multumesc...? (mai mult)
Hello! Deci, cine imi spune cateva filme de actiune sau mai interesante pe care sa le pot vedea cu mama (adica fara scene...stiti voi).
Stie cineva un film/serial asemanator cu saga amurg
Sie cineva un serial asemanaor cu saga amurg
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?