Știe cineva un site unde să mă uit la partea a 3-a a filmului "3 metri deasupra cerului" numită și 'Por tu amor'?
Hey! Stie cineva ce se intampla de multe filme si seriale nu se mai pot vedea online pe net?
Salut, mai știe cineva filme precum: Spy, The Book of Henry sau Gifted?
Cine stie filme horror cu adolescenti? De preferabil sa fie cu adolescenti rebeli, rockeri.
Puteți sa îmi spuneti si mie va rog in ce film sau serial a jucat Niki/Viki (nu stiu cum o cheamă) din Fructul Oprit? Si cum se numește in viața reală?
Mai exista Jetix Play?
Imi puteti povesti pe scurt SERIALUL THE WALKING DEAD, adica asa mai general, care ii scopu si ce trebuie sa se intample.
Am vazut acum ceva timp un film de groaza cu o tipa care era la facultate si voia sa plece acasa, era iarna si a vazut un anunt pus de un tip la "avizier" cum ca el pleaca cu masina si mai ea pe...? (mai mult)
Daca am de exemplu 5 locuri rezervate la cinema, pot renunta la cel din mijloc? adica sa ii spun ca nu vreau sa il mai cumpar pe cel din mijloc.(la cinema city).
A apărut oare sezonul doi din 13 reasons why (13 motive de ce)? Îl aștept de mult timp și din câte am înțeles ar trebui să apară în 2018 dar poate că a apărut și eu nu l- am găsit. Dacă ...? (mai mult)
Era un serial (eu cred) care o avut o femeie (batrana) cu o față stricata/urata si posibil cu o masca. Era misterious. Stie cineva despre ce telenovela (sau film?) eu vorbesc?
Hei! Caut un film despre doua prietene. Una e blonda alta e șatena cu ochi mari. Se duc la plaja si apoi se intalneasc cu un tip care vinde inghetata. Cea șatena se îndrăgostește de el dar tipului...? (mai mult)
Hei! Știe cineva cum se numește un film in care sunt doua tipe care se duc la plaja iar acolo întâlnesc un tip care vinde inghetata. Fatei cu parul saten, are niște ochi foarte mari i se pare interesant...? (mai mult)
Filme asemanatoare cu Friday the 13th?
As dori sa-mi spuneti niste filme identice cu dupa jocul outlast
Salut,ceva filme comedie, va rog?
Știe cineva dacă va fi sezonul doi din "Kara Sevda" (Dragoste infinita)? Daca da, aveți idee când?
Imi puteti spune care este primul film din JOCURILE FOAMEI?
Salut, cine stie unde pot sa gasesc beyblade metal fusion si metal master in romana? Am cautat pe internet beyblade metal fusion si nu sunt mai mult de 26 de episoade.
Bună,cine imi spune câteva comedii bune? mersi????
Care sunt cele mai bune filme pe care le-ați vazut/filmele voastre preferate?
Bună TPU stie careva cum se numeste un film/serial cu secventele pe care mi le amintesc : un tata si o fica dintr- o lume normala sunt dusi intr- o lume paranoica unde la un moment dat el sparge o oglinda...? (mai mult)
Imi puteti spune un film/serial care sa se asemene cu,,Twilight",,, Teen Wolf" si alte filme de genul acesta? De preferabil sa fie cu caini,varcolaci, etc!
Salut am văzut acum ceva timp un film indian in care o femeie care era avocat pleaca cu iubitul ei intr- o excursie in Europa si isi pierde inelul de logodnă, apoi angajează un ghid turistic pentru...? (mai mult)
Salut,ziceti-mi si mie un film de motivatie, sau ceva dramatic.
Cat dureaza romanii ai talent? Stiu ca incepe la 20:30, dar la cat se termina?
Cat dureaza show-ul televizat Romanii au talent? Stiu ca incepe la ora 20:30, dar la cat se termina? Primul care raspunde are funda!
Imi puteti spune niste filme de dragoste,gen baiatul popular, arogant si bogat se indragosteste de-o fata nepopulara. Sa fie cam din 2017... cele mai vechi le-am vazut!
The maze runner 3 cand va fi publicat hd si subtitrat pe google? Fundaa
Cand apare sezonul 2 din one punch man?
Are cineva idee cand va aparea sezonul 5 din Z NATION? Eu am inteles ca anul acesta dar nu prea stiu in ce perioada
Mai exista filme care il includ pe Capitanul America in afara de Razboi Civil, Capitanul America Razboinicul iernii si Capitanul America primul razbunator? Daca da care sunt? Stiu ca intr- unul...? (mai mult)
Buna eu sunt Fan Anime si am ramas in pana de idei, imi puteti da niste Anime care sa contina Shounen/ Fantastic/ Comedie/ Aventura/ Actiune etc. Nu trebuie sa le contina pe toate.
Stie cineva vre un film cu povestea asemanatoare filmului "Tres metros sobre el cielo" (din 2010)
Hei! Vreau niste filme/telenovele /seriale in romana Gen îngeri pierduți
Vreau și eu niște seriale cu adolescenți Dacă se poate să aibă și puteri supranaturale
Dati-mi niste seriale Japoneze.Daca se poate sa fie cu Samurai. Japoneze, nu Coreene!
Care e, dupa parerea voastra umila, filmul anului 2017 (data de lansare oficiala), ce a fost subestimat ca poveste/valoare? Raspunsul castigator va fi foarte subiectiv (se intelege) si scuze...? (mai mult)
Un film mai vechi cam 2010 nu stiu sigur in care se bat 2 extraterestrii unul care arata ca un om si este chel si are un costum de piele iar celalalt este mare.O faza in final cand ajung la nu stiu chestie...? (mai mult)
Cine imi poate zice si mie filmul in care era un extraterestru ce arata ca un (era chel si avea un costum asa negru de piele gen ) si se bate contra altui extraterestru asta fiind mult mai mare, filmul...? (mai mult)
Îmi explică și mie serialul pe scurt Game of Thrones? Mai pe scurt tot ce se întâmpla sau despre ce este vorba. Mulțumesc!
Sunt fan Game of Thrones si am chef de discutii, teorii pe baza serialului
Cine stie cand apara The walking dead sezonul 8 ep 10?
Cand apare zezonul 2 din Regele Shaman?
Tin minte ca era o telenovela mai demult, parca japoneza sau chinezeasca, si titlul era format din numele personajului si sabia de fier sau ceva de genul. Stiu ca am dat prea putine informatii, dar ...? (mai mult)
Buna Tpu.Am văzut cam la finalul filmului Lizuca si Patrocle ca cineva ii canta o melodie de leagăn Lizucai iar toată lumea se uita uimita.Bun, dar îmi puteți scrie va rog versurile acelui cântec?:)Ca...? (mai mult)
As dori si eu niste pareri de filme de comedie ( sau nu neaparat ) dar care sa fie bazate pe " luxury life " Multumesc!
Stie cineva niste filme SF bune?
Filme in gen cu filmul Maximum Overdrive (1986)? Inafara de Christine, Duel si The car.
Salut.Spuneti mi niste seriale cum e Supernatural/Lucifer/Dominion
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tarzan
Ai pasit si tu in incredibila lume a lui Tarzan si a prietenilor sai? Haideti sa vedem cat de multe va mai amintiti!