Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 23 Februarie 2025 sunt:
imi puteti spune niste filme asemanatoare cu Pacific Rim... Multumesc Anticipat
Pentru fanii Marvel. Cum credeti ca Thanos o sa fie invins in infinity war? Daca are toate cele 5 infinity stone... e literal indestructibil. Si ce parere aveti de Black Panther? Parerea mea e ca a...? (mai mult)
Mai am 2 episoade și termin serialul "Grimm", știe cumva cineva un serial exact pe genul ăsta? Sau pur și simplu genul fantastic
Un serial bun? Captivant, de care sa te atasezi, nu stiu pe care sa il incep...tocmai ce am terminat toate sezoanele din Supernatural, si ce sa zic, frumos serial..chiar frumos, astept urmatorul episod...? (mai mult)
Era un film cu un tip ce a inventat o mașină care vedea viitorul și dorea să o distrugă și si- a vazut si el viitorul cum cel care nu vroia sa fie distrusă mașină îl împușcă pe o pasarela...? (mai mult)
Buna, tot caut un serial indian dar nu ii mai stiu numele. Stiu ca era o fetita care intr- o imprejurare toata familia o cauta, mama ei cheama niste politisti pentru a o ajuta in cautare dar fetita ...? (mai mult)
Stie cineva in ce episod sau sezon din Supernatural Sam &Dean repeta aceeasi zi?
Funda! Salut TPU imi puteti spune cum s- a numit filmul in care o corporatie le ia interviu la opt corporatisti pe care ii baga intr- o camera le pune o foaie alba in fata si le spune sa raspunda la o ...? (mai mult)
Ceva filme cu oameni condamnati pe viata? Viata de puscatie dar nu cu bataie gen cu Van damme, Undisputed etc.Drame...Sa arate decursul vieti persoanei respective in puscarie
Caut titluri de seriale, dar pe o anumită temă...mai exact "dramă". Dacă îmi poate recomanda cineva seriale gen: Breaking Bad, Broadchurch sau Homeland (nu SF, nu neapărat crimă, nu horror);...? (mai mult)
Spuneti un film horror ca Friday 13'th Va rog
Unde pot sa vad digi sport 1 care sa meargaa?
Salutare tuturor! Am vazut mai demult un clip pe Facebook, in care un tip avea rutina urmatoare(pe timp de iarna) : - Se trezeste, se arde cu cafeaua, cand iese din casa este lovit de bulgari de ...? (mai mult)
Am vazut un film cu unu care avea abilitatea de a se teleporta, aveti idee cum se numeste?
Ziceț-mi filme sau seriale care merita vazute
Stiti cum se numeste actorul? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=939456012846185&set=a.939456052846181.1073741826.100003453868926&type=3&theater
Era un film de drama, cu un copil de maxim 14 ani ce avea grija de mama sa ( care era rebela si se juca mereu pe xbox ) si de fratele sau mai mic. Si avea grija de tot, de facturi, de casa, de tot,...? (mai mult)
Salut, Imi puteti recomanda un film bun despre Nazism si Hitler? Cu o nota destul de mare pe IMDB
Cine stie telenovela cu o fata si tata ei moare cand ea e foarte mica intr- un accident pe trecerea de pietoni iar mama ei vitrega o duce la groapa de gunoi si cand creste isi schimba numele si se angajeaza...? (mai mult)
Ce spuneti de animeuri-le Diabolik Lovers si Magi. Adica merita sa ma uit?
Caut un desen de pe Minimax, care parcă a fost "film" să zic așa, tot ce- mi amintesc este că era o prințesă care trăia într- un tărâm de gheață și parcă plecase în căutarea sau...? (mai mult)
Stie cineva de ce s-a terminat serialul iubiri secrete si daca nu s-a terminat cand se va mai difuza la prima tv?
stie cineva cand apare filmul Jumanji HD?
Un fim smecher sa ma uit si eu in seara asta? Prefer orice gen
Stie cineva un anime precum K Project sau Gangsta? Caut un anime in care sa existe persoanje precum Mikoto din K Project, personaje cu un caracter aparte. Multumesc anticipat!
Caut de ceva timp un film cam vechi, m- am uitat la el dd 2 ori dar asta s- a intamplat acum ceva ani. Era totusi vorba de o fata ce ii manipula sa zic asa pe oameni. Pe tatal ei care statea...? (mai mult)
Cine știe când va începe următorul sezon Chefi la cuțite?
Am nevoie de un film/documentar, care sa ma motiveze extraordinar, sa ma faca sa- mi aduc aminte ca problemele mele sunt foarte mici in comparatie cu ale altora, sa ma ajute sa- mi regasesc spiritul...? (mai mult)
Sal TPU, sunt baiat si am 19, imi puteti recomanda cateva seriale bune de groaza-mister, poate putina dragoste?,
Vreau niste filme mișto. Ce îmi recomandați?
A citit cineva Shadowhunters, cărțile? Eu am văzut doar filmul cu Lily Collins și sunt foarte, foarte, foarte curioasă. Jace și Claire sunt frați?
îmi spuneți și mi- e cum se numește filmul acela cu când se omoară unii pe alții pentru un premiu filmul are loc într- o pădure și sunt filmați 24/24 se pune pariuri pe ei care câștigă...? (mai mult)
In ce sezon si in ce episod din pariu cu viata, Andrei incepe sa vada?
Cine imi poate spune si mine "COD EMISIUNE" de la concursul cu excursia in Thailanda de la emisiunea ASIA EXPRESS? Dau fundita la raspunsu corect
Niste filme in genul John Wick sau ceva de genul Equalizer. Unde un fost soldat/asasin sau ceva de genul este atacat de mafie si este nevoit sa isi puna in practica "talentele"
De unde pot descarca serialul dallas 1978-1991?
Îmi aduc aminte de un desene animat ca prin ceața, dar nu țin minte ce canal. Era o lume în care oamenii au poluat pământul până la acel nivel în care au fost nevoiți să se retragă ...? (mai mult)
Buna seara TPU! Recent s- a facut premiera la emisiunea "asiaexpress" din cate am aflat merge doar luni si marti... Am vazut ca au iesit 3 episoade daca nu ma gresesc, , , eu am privit doar 2 cum fac...? (mai mult)
Hei TPU, ma gandeam zilele astea la desene din copilarie si mi- am adus aminte de 1, dar nu mai tin minte numele, era un anime de prin anii 2005- 2010 daca nu ma insel, tin minte din el doar ca era...? (mai mult)
sti cineva cum se numeste filmul acela in care cred ca joaca Dwayne Johnson de ii rapeste fata uni intr o padure si dupa ce revanseaza filmul este facut intr o padure
Ce parere aveti de Exatlon? Doar mie nu imi place de Giani Kirita? Ati vazut cum se ia de echipa Razboinicilor desi, ceilalti sunt fair play si dau mana cu echipa Faimosilor. Ce se leaga de concurenti?...? (mai mult)
Buna, as dori sa gasesc si eu un film, stiu ca era cu Damon Wayans, era comedie. Stiu ca era o femeie insarcinata si cand stranuta "zboara" copilul direct in bratele lui. Pun aici o mică secventa, DAU...? (mai mult)
Ce fel de dans este cel in care danseaza Mike si cu Abby in filmul The ugly truth?
Ce seriale sa urmaresc acum, in 2018? Eu m-am uitat deja la multe seriale.( ex: pll, the 100, riverdale, stranger things, dark, the end of the f***ing world, 13rw..etc
Site bun de vazut toate sezoanele din good witch cu bailee medison?
Aveti idee cum se numeste filmul? https://www.facebook.com/groups/152647052059049/permalink/156578824999205/
As vrea sa stiu ordine episoadelor cu state: regina; iubire si onoare; state de Romania; inima de tigan; mostenirea. Si daca mai stiti vre un episod din categoria aceasta cu state sau cu satra.
Cum se numeste filmul acela cu un negru care a orbit in copilarie, dar stia sa cante jazz si ajunge un milionar la batranete? Este o drama din ce imi aduc aminte... Ma poate ajuta cineva?
Netflix are subtritari si in romana?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Adi1987 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Primul razboi mondial
Cat de multe stii despre primul conflict global din istoria umanitatii?