Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 23 Februarie 2025 sunt:
Spuneti-mi si mie niste seriale cu zombie gen The Walking Dead
Cateva filme bune cu vampiri si zombie?
Niste filme bune intre 1970-2000? Ceva sa redea vibe-ul perioadei aleia. Fara filme de actiune sau cu mafie.
Era un serial cu vampiri in care cred ca personajul principal este Nikola Tesla. Cum se numeste serialul?
Cum pot crea parodii cu hitler video?
Hei unde pot gasi huntik sezonul 3 in romina va rog urgent
puteti sa-mi datii un link de la un sit cu filme sumitrat in romna sa nu fie cu directionare pe Alte paginii
Actorul Sebastian Stan este ruda cu cantareata Alexandra Stan?
Ceva seriale istorice? :)
Vreau niste filme actiune comedie si niste seriale/fantezie/actiune/comedie/aventura/ daca nu este doar fantezie actiune comedie
Buna, as vrea sa vad tinerii justitiari * young justice * dar nu gasesc episoadele dublate in romana. Ma poate ajuta cineva sa le gasesc? Am cautat pe google si pe Youtube dar am gasit doar cateva, ...? (mai mult)
ce filme cu intamplari online, chestii cu Facebook, YouTube, cu pericolele din spatele retelelor de socializare, orice de genul acesta. Orice stiti despre filme care sunt mai mult cu adolescenti...? (mai mult)
Am văzut mai demult un film si gen nu mai stiu cum se numea. Era cu niste adolescenți care s.au dus intr.un spital abandonat (spitalul era de boli de piele ). Ei ajung sa se rătăcească unii de alții...? (mai mult)
În sezonul 4 din Jurnalul Vampirilor în ce episod Damod o transforma pe Elena?
Ma ajuta si pe mine cineva? Caut un film sau serial, nu mai stiu exact ce era... dar era animat si cred ca era difuzat pe Minimax in 2008, actiunea se intampla in Egipt, in desert si este cu ...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie daca este vreun film in care jackie chan sa fie personaj negativ
Lucas din Pretty Little liars are legatura cu -A? Sezonul 2
Când apare sezonul 5 din serialul "SKAM"?
HEI! Cam cat platiti la Netflix pe luna? In fiecare luna platiti la fel? Difera cat plateste un om de altul? Merita sa iti instalezi? Gasesti toate serialele acolo? Dupa ce apar filmele de la cinema acolo...? (mai mult)
Salutare TPU- isti :)) O intrebare pentru voi de seara: Un film cu cativa pusti care jefuiesc. care au parinti de bani gata. filmul cumva se sfarseste intr- un moll unde le sunt chemati parintii chiar...? (mai mult)
The arrow mai e in derulare?
Hei..as vrea sa-mi recomandati niste filme/seriale triste..depresive, gen 13rw sau AHS.dau funda, mersi :>
Am vazut un film acum ceva timp..Nu mai stiu cum se numeste. Stiu ca era ceva gen, intr- o inchisoare sau camera, erau mai multi tipi fiecare cu pistol in mana, iar cand se stingea lumina fiecare...? (mai mult)
Vreau sa stiu daca mai sunt documentare ca "Fenomene stranii"cand erau pe Discovery. dacă mai are pe vreun program asemenea documentare sau pe Youtube subtitrate.
Vreun/Vreo cinefil/a pe aici? Mi-ar face placere sa va cunosc si sa schimbam opinii despre filmele si serialele pe care le-am vazut.
Vreau si eu niste filme cu adolescenti cu baieti. Dar nu gem American Pie
De ce zic sau stiu multe persoane ca naruto va muri daca nu a aratat asta?
stie cineva unde pot gasi Romanii au talent o anumita editie care a fost data la televizor sa o pot vedea completa pe telefon, sper sa fii inteles ce vreau sa zic.
Niste filme gen The Equalizer? ianfara de seria cu Jason Bourne
Era demult un desen me Minimax cu o fetita ce locuia cu bunica ei intr- un hotel si avea parul cret pana la umeri, blonda.Si inca unul tot cu o fetita blonda care avea 2 prietene, si statea...? (mai mult)
Credeți ca e normal sa ma duc cu fratimiu și cu iubita lui la cinema sa vedem Fifty Shades Freed? Eu am 15.
Cine ar câștiga dintre Jeff the Killer si Juuzou Zuzuya, intr-o bătălie? Detaliază de ce.
Salutare stie cineva cand apare sezonul 2 din serialu Constantie.
Nu stiu dacă știri filmul dar vreau sa va intreb dacă cumva știți cum se numea ca eu am uitat... era un film cu un baiat și el era intr- un turneu nu stiu cum pleaca din autocar ca era cu parintii...? (mai mult)
Stie cineva titlul filmului in care 2 doamne spun ca toti sunt "ciupiti de molii", cu exceptia lor?
Am o mică întrebare, era mai demult un desen, însă am o ideea vagă, era ceva cu o familie și bărbatul dădea mesaje in cosmos cu niște dorințe, ceva de genul. Aveți idee, erau ...? (mai mult)
Buna! Stiti cumva cand va aparea filmul Insidious 4 in calitate HD?
Heello! Știți cumva cum pot intra la Fifty Shades Freed, chiar dacă n-am 18 ani și fără sa-mi iau buletinul cu mine?
Stie cineva cum trimit mesaj la Românii au talent, sa îmi apara mesajul pe ecran? Va rog spuneti-mi.
Hey! mai de mult am vazut un film cu copii nu stiu ce gen era stiu ca m- am uitat tarziu la el era pe pro tv...in film erau vreo 3- 4 prieteni (mai multi sau mai putini) si unu mai mare cred ca ii provoca...? (mai mult)
Era un film animat cu Barbie dar nu mai știu cum se numește. Era ea și avea 2 prietene, tatăl ei avea o prietena care nu o suporta pe Barbie și îi baga în cap sa o baga pe Barbie la orfelinat...? (mai mult)
Un film care pe tine te.a schimbat? Ai unul? Eu "blonda de la drept"
Cine stie un film super frumos? Nu ma intereseaza despre ce este. Si o scurta descriere ar fi ok.
Stie cineva un serial asemanator cu Breaking Bad (Sa fie si bun)
Ma poate ajuta cineva sa gasesc niste filme ce prezinta viata aristocraţilor londonezi? Caut de mult timp un film care sa fie similar ca tema cu cartile scrise de Amanda Quick, Mary Balogh, Julia...? (mai mult)
Salut Cei care au văzut știrea știu despre ce zic. Era într- o zi la protv sau antena 1 o știre cu unu care punea manele în sala de cinema în momentul când se rula un film. Știu că era un...? (mai mult)
Unde as putea gasi sezonul 4 din galactic footbal?
Caut si eu un serial. L- am vazut undeva acum ceva timp dar i- am Uitat numele. Imi aduc aminte doar ca era numele pe coperta cu un portocaliu asa parca era in flacari si un barbat cu barba langa...? (mai mult)
acum ceva timp am vazut un film 'thriller' cred ca era ...in care doua fete/femei merg la munte la o cabana pentru a petrece doar ele doua...dar nu cred ca prima zi cred ca a doua catre seara a ...? (mai mult)
Stiti ceva filme horror/thriller in care doua fete/femei merg la multe la o cabana si acolo un individ vrea sa le omoare...sau ceva similar?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Adi1987 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
militiaromana întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!