Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 23 Februarie 2025 sunt:
Imi poate da cineva niste anime-uri gen Tokyo Ghoul, Deadman Wonderland sau Attack on Titan?
Știți dacă sezonul 3 din Fairy tail va apărea în acest an? Și în ce lună?
Am văzut un film la TV acum vreo luna pe un canal italian- roman.Parea a fi o comedie....Era vorba despre un tata cu 3 fii care au venit undeva in vacanta. Parea a fi un film mai vechi de anul 2000. ...? (mai mult)
Buna, cum pot gasi filmul romanesc Vacanta de Craciun? Cu Teodora Mares.
Cand se difuseaza reluarea episodului din 14 Feb al filmului Fructul oprit?
Salut Stiti o aplicație de pe care pot vedea canalele de la tv? Aplicații care sa functioneze! Multumesc frumos.
Zilele trecute mi- am amintit de un vechi serial, poate de vreo 10 ani, știu ca ma uitam la el când eram copil dar nu mai știu pe ce program era. Ori pe Animax, ori pe minimax ori pe cartoon...? (mai mult)
Stie cineva, cum se numeste filmul acela in care un copil nu este tratat bine de parintii lui, iar mai apoi este adoptat; ajunge la facultate apoi la sfarsitul filmului el da in vileag cum s- ...? (mai mult)
Știe cineva când apare sezonul 3 din Stranger Things sau seriale asemănătoare cu adolescenți? Dau funda
dati-mi si mie niste filme cu "Nazistii" sau ceva de genu, sa fie din timpul unui razboi!
Nu stiu cati dintre voi stiti serialul acela vechi ce era acum mult mult timp pe HBO "Beastmaster". Cineva are vreo idee unde l-as putea viziona? Nu il gasesc sub nici o forma pe nicaieri
Salut, ce filme sau seriale imi recomandati de supravietuire gen: The hunger games, Lost sau Maze runner?
Akif, din Mireasa din Instanbul, avea o sonerie foarte haioasa. Știti cumva cum se numeste?
Câte episoade are Fairy Tail? Unde le pot viziona pe toate ro sub?
Există vreun anime cu sirene? Dacă da, dați-mi link-ul va rog. Mulțumesc
Recent am văzut Stranger Things și când am terminat serialul am căutat unul asemanator și nu am găsit.Caut un serial cu adolescenți între 13- 16 ani. Poate ma ajutați voi, Dau...? (mai mult)
Cei care a- ți văzut filmul și serialul From dusk till dawn, ar trebui să mă uit la film înainte? Gen, mă gândesc că dacă e povestea din film doar că mai extinsă, nu vreau să știu...? (mai mult)
Salutare, am un cont Netflix împărțit cu alte 3 persoane, se poate afla cumva în timp real cate dispozitive sunt conectate la cont? Fundă, mulțumesc!
Va rog sa îmi spuneti câteva filme horror foarte bune! Am văzut multe dar niciunul nu a fost îndeajuns de bun încât sa ma sperie.
Ziceti-mi niste filme mister actiune sau / mister horror sau / fantezie actiune mister va rog mersi :D
Hei,in Anglia sunt interzise site-urile pentru adulți,dar dacă intru pe ele cu vpn/fake IP, pot pați ceva?
Heyyy Curand am inceput o carte numita Tronul de Clestar; este o serie foarte interesanta. Am auzit ca a aparut sau ca va aparea un film dupa aceasta. Daca a aparut, imi puteti da un link pentru...? (mai mult)
Hey, TPU. Am nevoie de câteva filme, gen dramă, thriller, mister, horror. Ce propuneţi? Mulţumesc.
Un film bun, dar sa fie ceva aventura, mister, comedie, drama. si un serial (am vazut the originals ) as vrea ceva asemanator, nu vampire diaries...
Isi aduce aminte cineva de un fil cu un cal numit catastrophe?
Stie cineva titan va aparea sezonul 3 din attack on titan?
Știe cineva filme cu actrițe xxx? Adică să nu fie xxx dar în film sa joace actrițe xxx. Ca Bloodlust Zombies cu Alexis Texas
caut un film de ceva timp cu niste detinuti care canta intr-un cor al bisericii este comedie, va rog ajuta ti ma multumesc ofer funda
Are cineva un model de cerere de restituire a biletului cumparat online la Cinema City?
Salut, întrebarea asta este mai mult pentru fanii x- men si pentru cei care au văzut trailerul la The new mutants, numai mie mi se pare ca.i un film horror... drama... spre deosebire de cele vechi in...? (mai mult)
Era odata demult un film gen, prin jurul anilor 2010- 2012 l am vazut, era cu un baiat care absolvise si gen pe podiumul ala sub el unde era a aparut o tipa si l prindea de penis sau era invers, ceva...? (mai mult)
Ce seriale merită urmărite? :) Sunt la zi cu Supernatural, atât.
Îmi spune cineva un serial bun?
Stie cineva daca a aparut online filmul Fifty shades freed cu subtitrare în limba română?
am nevoie de putin ajutor mai ales de la un om specializat in filme. Acum vreo 2 ani(poate gresesc) am vazut un film prn pe TV1000, cand inca se aratau filme prn acolo. Filmul se chema "O ...? (mai mult)
Știți când va apărea sezonul 3 din Tokyo Ghoul?
Fanii anime, am nevoie de ajutor.Vreau sa vizione niste anime- uri de dragoste comedie, gen, , Kiss Him, Not Me".Iubesc anime- ul asta dar l- am terminat. Ceva asemanator? Si sa aiba grafica faina nu ...? (mai mult)
O intrebare despre un film care il caut dar nu stiu cum se numeste, am tot incercat sa tot caut dar. este vroba despre un negru urias care intra in puscarie si vine un soricel parca la el in camera...? (mai mult)
Cum se termina filmul elif?
Sa ma uitat cineva la Diabolik Lovers Ce sa inlimplat la sfarsit de sezonul 2 Va rog frumos
De ce filmele sunt mai greu de piratat decat jocurile?
Salut TU, stie cineva cum se numeste acest film? https://www.facebook.com/RaziCuLacrimi/videos/1990485174325015/ Multumesc frumos, dau funda!
Îmi plac foarte mult filmeme Western încă de mic copil. Caut un film de foarte mult timp dar nu știu cum se numește și vă rog să mă ajutați. Îmi aduc aminte câteva secvențe în...? (mai mult)
Buna, stie cineva cum se numeste melodia cantata din nai din filmul anaconda in care joaca Jennifer Lopez? La finalul filmului este o melodie... Cum as putea sa o gasesc?
Filmul 6 years are vreo continuare?
Stiti un serial gen The Secret Circle (secretele cercului)? Pentru ca m- am uitat la el si are doar un sezon, dar imi place povestea foarte mult. Si daca stiti informatii, daca va mai aparea sau e ...? (mai mult)
Vreau să îmi recomandați câteva filme de groaza! Dar groaza adevărată! Sa mă sperie sa nu pot dormii! Am văzut saw, wrong turn toate părțile, vreau alte filme, mulțumesc.
Care sunt actorii voștri preferați? Pe cine considerați a fi cel mai mare actor al tuturor timpurilor?
Vreau un top 3 filme anime bune. Nu vreau serii anime sau filme din serii. Si vreau sa va intreb daca Boruto merita urmarit, sau e pentru copii mici?
Era un clip viral cu o femeie pe care a întrebat-o la ceva emisiune ce se pune în supa de pui (sau ceva de genul). Mai știți cum se numea?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
militiaromana întreabă:
Adi1987 întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?