Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 23 Februarie 2025 sunt:
Stie cineva cum se numeste filmu asta va rog? https://youtu.be/ksqaYUUXXBA
Ce comedii imi recomandati?
Buna, o sa pare foarte ciudat dar vreau sa ajung actor si nu stiu cum.Am 14 ani si sunt inspirat de Ruggero Pasquarelli sa devin actor, dar as vrea ceva in gen disney channel si filme englezesti.Nu stau...? (mai mult)
Imi puteti recomanda multe filme bune de actiune si de aventura sau de ambele. FUNDA
Vreau si eu niste filme despre lesbiene care se drogheaza, gen gia sau filme cu droguri
Buna,TPU! Stie cineva ceva filme faine gen Wonder(Minunea)? Multumesc!
Ce parere aveti de serialul "Britannia"? am vazut un trailer pe Youtube si eu unul cred ca este cam o copie a serialului "Game of Thrones" de asemenea avea rating pe un site 6.2/10
Salutare Pe Tvr 2 s-a difuzat un serial cu pirați fiecăre episod avea jumătate de oră se difuza la ora 14.30 știți cum se numea acel film
Am vazut un film mai demult...erau rapiti barbati care nu aveau familie si nu le- ar fi simtit nimeni lipsa si dusi undeva si inchisi. Acolo erau pusi sa se bata intr- un ring. Totul era televizat,...? (mai mult)
O intrebare pentru fanii dc- arrowverse : Este un serial nou Black Ligthing, as vrea sa- l incep, m- am uitat la episodul pilot, dar nu prea stiu daca este bun... nu mi- am format o parere. Chiar ...? (mai mult)
Ce gen de filme preferați?
Voi de ce va uitati la filme/seriale/telenovele? Nu vreau raspunsuri de genul pentru ca imi plac vreau raspunsuri mai concrete. Eu de exemplu ma uit pentru ca nu stiu dar ma face sa ma desprind de realitatea...? (mai mult)
Stie cineva cand sau daca apare sezonul 4 din Lucifer sau macar o parte a doua din sezonul 3. De exemplu s- a terminat la episodul 14, gen daca v- a aparea 15, 16, 17 etc.Sau sezonul 4, stiu...? (mai mult)
caut si eu niste filme cu batai dar vreau cu o poveste gen baiat dela tara care revine la viata de oras pentru asasinari si chesri
Ceva filme/seriale in care este povestita viata trista/extraordinara a cuiva? Gen The pursuit of happiness
As dori dacă se poate și dacă știe cineva cum se numește un film in care o fata lucra la un restaurant și când gătea emoțiile ei erau transmise in mancare, iar clienții simțeau ce simțea...? (mai mult)
Salut Ce filme îmi recomandați gen the Green mile care de fiecare dată când îl văd mă face să vărs o lacrimă și totuși nu sunt genul de a face asta la orice film?
Serialul LUCIFER! Stie cineva de ce Lucifer e atat de vulnerabil in prezenta dnei Detectiv? (de ce sangereaza, se raneste)
as vrea să-mi recomandaţi niște animeuri foarte bune ca nu prea stiu la ce animeuri sama uit dau funda!
Cine stie niste seriale turcesti de dragoste (contemporane)?
Știri filme animate interesante gen Hotel Transylvania?
Vreau niste seriale gen dexter sau x-files. FUNDA!
Salut stiti niste filme de actiune gen taken sau john whick?
Care ştie un film sau serial ok? De preferat cu adolescenţi antisociali,singuratici, ciudati.
Un serial bun pe Pro2? Cine stie?
Salut Recomandați-mi seriale gen Riverdale, Pretty Little Liars, Vampire Diaries, Teenwolf? Mersi!
Puteti sa imi recomandati un serial gen teen wolf sau the vampire diaries
Vreau si eu niste filme șmechere cu batman. Sau chiar serial daca exista!
Stie cineva cand o sa apara Justice League in versiunea HD?
Nu cred! Nu sunt traduse decat 7 filme harry potter? Unde este filmul 8? harry potter 8 the dark wizard nu l-am gasit nicaieri subtitrat in romana.
Salut,stie cineva ca apare versiunea HD la Justice League?
Va mai aduceti aminte dde un desen de pe CN cu un tip jumate lup care avea un frate jumate tigru. Acest tip a mostenit o sabie cu ceva piatra rosie pe ea. Mai stiti cum se numea desenu?
Salut ceva filme bune vreau o sa va poveste ceva dintr- un film daca il cunoasteti sa mi- l spuneti vreau sa il revad erau niate oameni prinsi intr- un supermarket iar afara peste tot era ceata si o apocalipsa...? (mai mult)
Intrebare destul de stupida pentru cei cu cont pe Netflix: Optiunea Standard ofera "Screens you can watch on at the same time: 2". Ce inseamna asta mai exact?
Salut, tocmai ce am terminat de vazut toata seria Fast & Furious, in trecut am vazut si seria Harry Potter, amandoua mi- au placut extrem de mult. Vreau sa vad ceva asemanator, nu vreau sa fie un singur...? (mai mult)
Salut,am vazut un film acum ceva timp cu doi negrii si filmul era de comedie imi puteti spune cum se numeste?
Dacă mi-am făcut cont pe Netflix cu 4 profiluri, pot să fiu conectat cu două dispozitive pe un singur profil în acelaș timp? De exemplu: pe Tv și telefon. Mulțumesc anticipat!
Ce părere aveţi despre serialul,, Mr.Robot``?
O prietena s-a despartit de prietenul ei, si m-a rugat sa ii sugerez un film bun, interesant pe care sa il priveasca. Ceva sugestii? Sa nu fie prea romantic :)
Ceva Filme triste rau de tot?
Vreau niste filme cool de actiune nu mai vechi de anul 2010. FUNDA
Ceva filme bune de mister, mai spre horror dar sa nu fie sub 2012/2013? Dau funda!
Unde pot găsi filmul 3 metri deasupra cerului partea a 3-a?
Ceva film gen A Cure for Wellness ori gen Divergent?
As vrea sa incep sa ma uit la serialul Stranger Things, am vazut ca are nota imdb 9, insa acolo scrie ca e sinistru, de groaza...nu imi plac filmele de care nu poti sa dormi noaptea si vreau...? (mai mult)
Hei TPU, a vazut cineva filmul Tall Men (2016), vreau sa-l vad dar nu stiu daca e bun si nici nu vreau sa-mi pierd timpul degeaba. Ce parere aveti despre el?
Salut, puteți să îmi spuneți cum se numea acel serial de pe Disney Channel cu acei copii care făceau karate? Mulțumesc anticipat!
Stie cineva cateva filme bune horror sau comedie si daca se poate si o mica descriere?
Ceva anime de vazut, ceva frumos, crima, mister.Dar sa fie decent, adica in sensul in care sa nu fie romantism, ca locuiesc cu parinti, si n- am chef ca aia sa se f**a si cineva sa se uite la mine, ...? (mai mult)
Ce seriale de genul The mentalist ştiți? M-aş uita iar la el daca nu găsesc unul asemanator:))
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
militiaromana întreabă:
Adi1987 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Misterul familiei Hunter
Ati urmarit aventurile copiilor familiei Hunter? Cat de multe stiti despre peripetiile prin care trec in casa lor plina de mistere?