Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 23 Februarie 2025 sunt:
Dau funda! Buna tpu.Cand aveam vreo 5- 6 ani (acum am 13)am vazut un film pe disney channel in care era vorba despre niste copii/adolescenti care erau intr o casa bantuita cred. Imi amintesc ca erau intr...? (mai mult)
Acum ceva timp am vazut un film despre doua fete mai micute care erau intr- o biblioteca acestea au deschis un jurnal al unei tipe, filmul s- a bazat pe povestea din jurnal Era vorba despre o fata blonda...? (mai mult)
Am vazut 7 filme din Harry potter, mai am 2. Vreau sa incep alta serie de filme de genu, idei? Nu vreau filme plictisitoare si foarte slabe. Dau funda
Cine poate sa-mi spuna când apare sezonul 2 din serialul "Unsprezece"?
Este Hidan (Naruto Shippuuden) mort? Ca el a fost ingropat de viu, dar datorita faptului ca este nemuritor ar trebui sa fie in viata si acum sub pietrele alea nu? Dar pe narutopedia la status scrie :incapacitated,...? (mai mult)
Stie cineva seriale americane, gen Riverdale, sau Little pritty liars?
Salut se mai difuseaza Kunfu Panda(Dublat sau subtritrat in romana ambele is bune) in Romania stiu ca incepuse nickelodion sa il mai difuzeze dar asta pe la 5 dimineata
Salut, pentru care au urmarit seria Wakfu, imi puteti spune povestea pe scurt?
As dori niste filme dublate in romana
Ce filme faine știți? Am obiceiul sa ma uit zilnic la cate un film. Sunt pretențios, si vreau filme cât mai bune. In ultimele 3 zile m- am uita la, , Hachiko", , la vida es bella", , Copilul cu ...? (mai mult)
Bună, care știți seriale politiste gen "Profilage 2009"?
Buna TPU deci era un serial care pe atunci avea un sezon, si era vb despre o fata care lucreaza la un magazin de reviste parca si apare din senin o revista dintr- o lume paralele cum ar veni si le...? (mai mult)
Stit cumva daca mai apare filmul "Percy Jackson si Olimpienii-Blestemul titanului" A trecut ceva timp si nu a mai aparut.
Ma uit foarte mult la animeuri si as vrea sa imi recomandati niste animeuri unde caracterul principal sa aiba puteri de demon! Sau puteri foarte mari! Daca sunt si cu drama sau romance e foarte...? (mai mult)
Am vazut un film cu un om care nu avea inima inima lui era la un mos(Cred)iar el vrea sa o recupereze stiti cumva cum se cheama?
am vazut un film cu un fel de creatura varcolac ce apare intr- un orasel iar personajul principal, un barbat cu un copil (cred) vede ca unele animale din hanbarul lui fusesera mancate asa ca...? (mai mult)
De la ce varsta poti vedea la cinema filmul Fifty Shades Freed?
SALUT T P U! Filme comedie combinat cu horror?
Buna,as vrea sa imi recomandati daca stiti ceva seriale interesante gen: comedie, romance ceva de genu.Precizez ca sunt si fan kdrama deci astept propuneri.Multumeesc!
Niste filme bune de actiune-aventura asa?
Am o intrebare! As vrea sa-mi deschid un side unde sa pun filme si seriale. Intrebarea este : Cum pot face un site gratis si cum sa pun filme si seriale?
Imi spuneti si mie niste filme de comedie bune rau care merita vazute 2015-2017
Filme in genul "boyka undisputed" 2015-2018 bune?
Hello TPU, stiti niste filme horror, dar sa fie foarte scary si sa nu fie cu exorcizari sau zombii ca mi se par proaste. Dau Funda, mersi!
Cine stie filme cu titani adica robin si restul
Imi poate spune cineva niste desene sau filme in care apare beast boy si raven?
Liste cu filme horror. Le ador pe cele in care apar si sotii Warren. Oricum am vazut deja Conjuring, Mama, Annabelle si The Ring. Dau FUNDA...
Poate sa imi spune cineva din ce film sunt secventele astea? Link : https://www.youtube.com/watch?v=BKGZc1QZBxA
Filme asemanatoare cu SAW? (cel cu Jigsaw/John Kramer jucat de Tobin Bell)
Când apare pe Netflix sezonul 6 din arrow?
Stie cineva cand o sa apară serialul " Scarlet o poveste de iubire " sezonul 2?
Colegi am si eu o intrebare despre un film vazut de mult pe procinema se facea cu un baiat care sea inscenat moartea aruncandu- se in fata unei masini noaptea in film erea vorba despre un avocat...? (mai mult)
recomandati-mi si mie niste filme misto Cu actiune crime haioase nu stiu ceva jmek sa fie
Care este sezonul si episodul din Las Fierbinti in care Celentano face o descoperire hidrocentrala sexuala
As dori sa stiu, cum as putea sa cumpar un DVD sa zicem cu un desen animat ce nu se gaseste pe piata din Romania, adica nu este televizat in momentul de fata insa stiu sigur ca in trecut a fost televizat...? (mai mult)
ȘtiE cineva filmul. https://www.facebook.com/groups/139518443305373/permalink/200129157244301/.
Stie cineva seriale gen : Game Of Thrones, Vikings, Knightfall? Sau filme in genul asta?
Sall all,vreau si eu niste filme horror, dar in adevaratul sens hororr nu comedii.dau funda +vot!
DC sau Marvel? Care este mai bun? :)
Imi puteti spune niste anime necenzurate?
Hey,nu stiti cand apare episodul 13 din Riverdale?
Când apare ep11 din sezonul 5 din Vikingii?
Salut, vreau si eu un serial in care personajele sa se asemene cu jockerul si harley quinn, cel putin din punct de vedere al nebuniei
Vreau sa stiu cum se numeste un film. Nu mai stiu foarte bine actiunea, insa stiu ca era vorba despre o fata si un baiat. Baiatul tocmai venise intr- un oras si el era dj intr- un club. El merge...? (mai mult)
Era un film pe CartooonNetwork care începea cu piesa lui Bruno Mars Heaven, in care 2 fete, 4 băieți se duc să caute o comoară, știu că numele unor personaje negative era frații Fratelli, puteți...? (mai mult)
Imi puteti da exemple de filme cu adolescent care sunt pasionati de jocurile video{gaming] sau filme cu adolescent cu superputeri.Va rog
Se uita cineva la tradati in dragoste? Se mai da la televizor? Si daca da, pe ce canal?
Ce filme care au la baza o carte cunoasteti? :D Vreau sa citesc cartea, apoi sa vad filmul.
Salutare, acum vreo 9- 10 ani am vazut la tv un film, cred ca era drama, thriller habar n- am cu o fata blonda intr- un azil de boli mintale, tin sa mentionez ca filmul incepea cu fata respectiva cand...? (mai mult)
Recent am revazut Ostwind 1, am vazut trailer-ul de la 2 si 3 dar nu le gasesc nici cum. Imu puteti da un link? Poate nu am caut unde trebuie.Va rog!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
2 Broke Girls
Te-ai amuzat si tu alaturi de Max si Caroline in serialul 2 Broke Girls? Hai sa vedem daca esti un expert al acestui serial!