Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 30 Noiembrie 2024 sunt:
Buna! Imi doresc sa revad un film dar nu ii stiu numele. Poate este cineva care ma poate ajuta. Filmul spune povestea a doi tineri indragostiti ce termina medina. Baiatul pleaca intr- un schimb de experienta...? (mai mult)
Cel mai bun fim cu extratereștri?
Cine de pe aici e fan Miguel O' Hara? (Across the Spider-Verse version) :)
Buna, caut un fim pe care l- am vazut acum ceva timp, este vorba de un grup de prietene care in adolescenta i- au pus uneia dintre ele niște substanțe iar ea a murit fără sa se afle vinovatul, peste...? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste filmul asta? https://www.facebook.com/reel/855814689233550?s=yWDuG2&fs=e
Cum vi s- a parut serialul Dexter? Am vazut ca zic multi ca dupa sezon 4 devine slab, mie in afara de sezonul 6 mi s- au parut bune toate sezoanele chiar si sezonul 8 nu stiu unde ziceti voi ca a fost...? (mai mult)
Salutare la toți caut un film horror cu doctor ce este la morga și student in film este un Mercedes gle roșu închis și un anotimp de iarna și se face și o autopsie
Salutare la toată lumea caut un film horror și nu stiu cum se numește filmul este cu o autopsie un Mercedes gle roșu închis cu un viscol mare in care cei din mașină rămân blocați și cei din ...? (mai mult)
Salut TPU. Ce părere aveți despre Ben 10? La mine e serialul preferat.
Un film bun cu actorul Jason Statham?
S- a uitat cineva la serialul trasnitii in nato la tot? cele 34 de sezoane? eu m- am uitat pana la episdoul 1000. Dupa nu mai stiu nimic, acum mi- am adus aminte de el, parca era un serial ok pentru ...? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste filmul asta? https://www.facebook.com/reel/307832208610461?s=yWDuG2&fs=e
Salut TPU! De ce nu s-a tradus ultimul episod din Turneul Mondial al Dramei Totale de la bun început?
Hey! Îmi puteți recomanda filme/seriale pe Netflix asemănătoare cu Stranger Things? Dau fundă
Hey! Îmi puteți recomanda filme/seriale pe Netflix asemănătoare cu Stranger Things?
Salut, TPU! Îmi puteți propune exemple de filme românești, cu tentă istorică, înafară de: - Vlad Țepeș - Ștefan cel Mare - Mircea cel Bătrân - Mihai Viteazu - Pentru Patrie - California...? (mai mult)
Buna ziua! Știe cineva când începe emisiunea "Te cunosc de undeva"?
Ce seriale care nu sunt populare stiti sa aiba locatii faine? Natura, desert, eu am gasit recent mistery road din 2018 serial, nu e cunoscut si pare destul de ok, sunt seriale bune si sub nota de 7.5...? (mai mult)
Buna! Caut un desen animat mai vechi. Nu cred ca a fost difuzat pentru mult timp... Ce imi amintesc e ca era un grup de copii care calatoreau prin spatiu si rezolvau probleme. Mai specific, imi amintesc...? (mai mult)
Știți filme de acțiune-aventura?
Salut, stiti niste filme bune cu razboi?
Salut TPU! Cum pot subtitra un episod dintr-un anime? Este vreo aplicație?
Salut! Rula cândva un un film, pe HBO cred, despre un băiat din Germania, ce avea tată vitreg și se certau mereu, iar tatăl vitreg l- a trimis la școala de corecție. Acolo lucrau la scos...? (mai mult)
Zone Studio Oradea sau Empire Video Production? Care dintre aceste două studiouri de dublaj din România dubla mai bine?
Buna TPU! De cateva zile incerc sa gasesc un desen animat/ serial pe care l- am vazut când eram mica. Nu mai stiu exact pe ce post l- am vizionat, sau foarte multe detalii despre el. Imi pot aminti doar...? (mai mult)
Salut! Cand eram copil am vazut un film cu zombi, de care mi- am adus aminte acum si as dori sa- l revad, dar nu- mi pot aduce deloc aminte cum se chema. Filmul incepe cu o fata zombi care sare dintr-...? (mai mult)
Bună, îmi puteți spune niste filme horror/thriller bune?
Ceva filme cu protagoniști care suferă de anxietare sau tulburare antisociala și nu se pot integra știți?
Bună.Stie cineva mai multe firme asemănătoare ca filmul the mask sau the son of the mask.
Bună! Am o nelămurire legată de crearea unui abonament Netflix. Se poate finaliza fără introducerea parolei statice? Menționez că e vorba de un card Raiffeisen.
Acum ceva timp a fost la TV un film cu o fetita care si- a pierdut părinții și stătea cu bunicul din partea mamei pe o barca. Între timp fata se îndrăgostește iar bunicii din partea tatalui vor...? (mai mult)
Funda! Caut un film mai vechi dar nu ii stiu numele. L- am vazut undeva prin anii "90 pe o caseta video. Un barbat care ucidea femei nopatea cand dormeau probabil dintr- un campus sau o pensiune unde erau...? (mai mult)
Salut. Ce credeti John Travolta e gay?
Salut TPU care dintre filmele fast and furios dupa parerea voastra e cel mai ok ca poveste eu, spre exemplu am fost dezamagit de fast 10 fara acţiune nici curse nu prea erau in general filmele din seria...? (mai mult)
Cum functioneaza abonamentul de la Voyo? Pot accesa contul de pe minim 2 dispozitive? Sau pot sa am 2 conturi impreuna cu un prieten sau se poate doar unul singur? Si daca vreau sa fac abonament pe 12 ...? (mai mult)
Salutare, imi poate spune cineva un site functional unde pot accesa online desene animate dublate in romana?
Cele mai bune filme tip crime mystery?
Cele mai bune filme horror? (parere personala)
Hei, recomandări filme bune Netflix :)
Spuneti-mi niste filme horror bune gen cu fantome, zombii
Vreau si eu niște animeuri gen toriko
Salut TPU! Anime-ul Baki s-a terminat sau va mai continua?
Cât costă ochlarii 3D la Cinema Scala Zalău?
Știe cineva unde mai poți găsi episoadele de la schimb de mame cele vechi 2009-2015?
Cand eram mai mic, imi cumparase mama un cd care avea pe el un film animat, nu mai stiu numele filmului, dar acum cateva zile mi- am amintit de el si imi sta fixat pe creier. In film era vorba despre...? (mai mult)
Ce părere aveți despre filmul omul bicentenar? E genial sau mediocru?
Aveți idee unde găsesc și eu acest episod din Lecții de viață full? https://youtu.be/dJU9Zmtdo5Y?si=jxwjPuNKLjmmD52z Un link ceva dacă aveți.
Ajutati- ma sa îmi amintesc denumirea unui film....O blonda cu parul scurt pe care au răpit o niste bărbați dintr- un clan, iar condiția pentru a putea trăi era să îndeplinească o misiune. I-...? (mai mult)
Bună, am văzut un film acum 3 ani și vreau să l revăd doar că nu mai știu cum se numea și o să povestesc poate știe cineva cum se numește. Era o mama care era bolnavă și a murit după câteva...? (mai mult)
Salut, vreau recomandări de filme de dragoste și dramă, de dorit să fie cât mai noi. Mulțumesc.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Dragobeta întreabă:
DaciaRomania întreabă:
StrongHeart întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Twilight
Ai urmarit povestea Bellei si a lui Edward? Afla cat de multe stii despre ei!