Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 21 Februarie 2025 sunt:
Exista serial mortal kombat pentru adulti animatie? dar animatii horror cum a fost filmul evil dead?
Poti sa ajungi critic de filme fara studii superioare? Nu stiu cum poti ajunge, dar ma pricep la analiza si am vazut peste 50 de seriale iar la filme cred ca am vazut 80% dintre astea bune, foarte bune,...? (mai mult)
Filmul Oppenheimer va fi disponibil pe Amazon Prime Video începând cu 21 noiembrie 2023?
Bună ziua.Am văzut mai demult un film cu o fetita mică negruta care este la orfelinat și se înțelege bine cu toții oamenii din orfelinat și iese mereu și pleacă din orfelinat la magazin și se...? (mai mult)
Hey! Știți care e episodul din Lia soția soțului meu când Petru o închide pe Lia în cameră? Dau fundă
Salutare, cand apare Nunta Pe Bani online? Ar trebui sa apara pentru ca asa a fost si la Mirciulica.
Cine îmi recomanda un film bun?
Buna, puteti sa-mi recomandati cateva seriale/filme misto, mai noi,genul thriller,mistery,actiune, sf? mersi!
Ce părere aveți de supernatural. Care e personajul vostru preferat și de ce. Cum va influențat serialul?
Buna! Mă puteți ajuta cu denumirea unui film? Țin minte că era un fel de film psihologic unde prezintă povestea unei adolescente (este blonda) și intră în anturaje la liceu unde se face proxenetism.Incarca...? (mai mult)
Stie cineva filmul ala de actiune cred ca e mai vechi nu stiu sigur, cu unul de era mereu pe fuga si cauta ceva legat de o proteza, o mana de plastic sau ceva de genu din cate stiu, i- a fost inscenat...? (mai mult)
Bună, era un film cu un bărbat care le- a vândut la niște adolescenți hamburgeri cu carne de om, după aceștia, au fost vânați de o creatură în pădure, care mănânca canibali.Este film de ...? (mai mult)
Este "Toate Pânzele Sus" cel mai bun serial de aventuri românesc?
Vreau și eu numele actorilor din serialul lecții de viață sez 1 ep 10 vă rog
Care sunt cele mai bune seriale pe care le-ați văzut?
Film: blocat întrun sicriu si mai avea doar câteva minute aer. Cam asta era tot filmul parcă.
Salut, in legatura cu ultimul episod (episodul 15) din Jujutsu Kaisen sezonul 2, stie cineva cate degete a mancat Sukuna? In epidodul de care vorbesc este mentionat un egal de 15 degete dar vreau sa...? (mai mult)
Film: gaz în atmosferă, oameni se baricadau în casă izoland geamuri cu nailon si nu lăsa pe nimeni să intre, era după-amiază americană LA parcă. Ps: nu cred că era cu zombi!
Buna ziua. Astăzi, când am vrut să văd un filmuleț pe Youtube, a apărut acest anunț despre un film cred, în care personajele spuneau ceva de genul "its up to us to save this place, ....like...? (mai mult)
Și-ar mai dori cineva să vadă serialul animat Anne de la Green Gables difuzat mai demult?
Caut un film ca "Cast Away" cu Tom Hanks. Dar, actiunea sa se petreaca in desert, nu neaparat tot cu Tom hanks.
Top 3 filme de la genul actiune horror thriller mister? Eu as zice asa thriller dial m for murder 2 the rope 3 psycho, actiune lord of the rings 2. mortal kombat 3. terminator mister 1.triangle 2 perfect...? (mai mult)
De ce credeti ca filmele actiune, horror si comedii sunt cele mai vizionate? Adica toata lumea a vazut macar o data si a retinut filme actiune cu Arnold, Van Damme, filmele horror ca saw, evil dead le...? (mai mult)
Hei, cine stie ce film horror este descris prin următoarele emoji-uri?
Dacă insula Mako ar exista ați merge acolo?
Salut TPU! Va apărea sezonul 4 din The Land of Miracles?
Ce filme care sunt asa de slabe facute stiti incat te apuca rasul? Evident nu am ceva cu cei care au facut, dar e amuzant sa te mai uiti la cate-un film de asta, in afara de the room sau birdemic.
Bună! Cum o cheamă pe actrița care interpretează rolul lui Bety din serialul "Lecții de Viață", sezonul 1, episodul 8? :D
O să existe vreodată dincolo de hotarul grădini 2?
Bună, era un desen in care doi băieți au dat comanda de niște carti de joc magice de pe internet, si au invocat un baiat cu parul albastru care avea un animalut negru si el se lupta cu ceilalti monstri...? (mai mult)
Bună tuturor, am văzut un film mai demult cu un băiat care nu are conturi de socializare deloc iar prietena lui era îngrozită de această treaba, nu mai știu exact cum se numea filmul, mă puteți...? (mai mult)
Salut TPU, dau fundă la răspunsul corect, stie cineva numele filmului indian vechi următor? Nu e, , Orfanii'', în film era vorba despre o femeie care avea grija de doi copii, amândoi băieții care...? (mai mult)
Salut, stie cineva un film /serial despre o maicuta catolica care sa se indragosteasca de un barbat?
Caut un film indian vechi cu o fată care avea grija de un băiat orb și parcă ea voia să-l omoare nu mai țin minte, după cum îmi aduc aminte (parcă) și nu dau de el în niciun fel
Salutare! M- ar interesa, daca l- a văzut și își amintește cineva, numele unui film văzut acum mulți ani în urma: Un el și o ea s- au cunoscut pe o faleza, el i- a cerut numărul de telefon,...? (mai mult)
Salut. Ce film i- ati recomanda unei persoane careia nu i- a placut toata viata absolut deloc sa vada filme, de nici un gen, cu incredere ca ii v- a atrage atentia chiar si lui, facandu- l sa- l...? (mai mult)
Care este replica sau replicile voastră/e favorite dintr- un film/serial? Ale mele sunt: 1. "Never hate your enemies. It affect your judgment." - Don Corleone (The Godfather) 2. "Why should I settle...? (mai mult)
Buna, nu stiu daca am ales categoria corecta dar e cea mai apropiata care am gasit- o. Din primavara am observat ca reclamele de la canale romanesti(axn, protv, antena) care promoveaza alimente(cum...? (mai mult)
Bună TPU. Azi la credite de la 'începuturile familiei crood' de pe minimax românia am văzut ca a scris 'în memoria lui shonny hut' (nu știu dacă am scris bine numele) alături de poza unei femei,...? (mai mult)
Salut! Am văzut recent un film și as vrea sa știu cum se numește … acțiunea este următoarea : - Iubita unui bărbat este luată la misto de un puști foarte bogat, iar acesta îl bate și ...? (mai mult)
Ceva filme de comedie?
Salut! Astăzi apare avanpremiera filmului FNAF, îl aștept de mult, ma gândesc se merg sâmbăta aceasta(27 oct.)Însă este N15 iar eu am 13 ani, pot sa merg la film?
Seriale foarte bune pe amc? 2, stiti seriale care nu sunt populare si te capteaza de la primul episod?
Va rog cum se numeste filmul dupa urmatoarele detalii pe care le mai tin minte. Erau niste oameni in padure unul dintre ei ii spune sa nu mai avanseze ca sunt niste creaturi (tot forma de oameni au dar...? (mai mult)
Nu vi se pare ca toate canalele de desene și seriale s- au stricat rău de tot? Adică nu se mai fac desene sau seriale de calitate, nici măcar pe Disney Channel nu se mai dau telenovele muzicale iar...? (mai mult)
Salut Prieteni TPU! Caut un film cu evrei care merg într- un tren spre un lagăr și era un om în vârstă care era plin de comedie și nu știu titlul filmului. Poate mă ajutați. Mulțumesc frumos...? (mai mult)
Serialul "Under the dom" s-a terminat la sezonul 3?
Cam cât timp sa difuzează un film în cinema? (săptămâni?) Se lansează fnaf movie pe 27 și nu am timp sa ma duc, doar prin mijlocul lui noiembrie și nu știu dacă va mai fi pe atunci în cinema...? (mai mult)
Buna! Am văzut acum câțiva ani un serial cu niște tineri care devin îngeri și cauta cei 3 călăreți și antihristul, stie careva cum se numește? Nu dau de el deloc. Multumesc! Ofer funda!
Caut un film italian in care dupa un concurs de castele de nisip pe plaja cineva spune: va castiga copilul cu cea mai urata lucrare ca sa se invete de mici cu nedreptatea
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ionut2025Tz întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Filme clasice
Te consideri un cinefil inrait? Haide sa verificam cate filme cunosti si daca poti deveni noul campion al quiz-ului