Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 23 Februarie 2025 sunt:
Salutari. Era un film nu foarte nou, nu foarte vechi in care un tip era lasat masca la propria nunta, mireasa s- a despartit de el in fata altarului iar el dupa a decis sa calatoreasca in jurul lumii ...? (mai mult)
Știe cine niste seriale / filme bune?
Stiu ca era un film in care un om isi sarbatorea nunta de aur si chiar atunci afla ca fosta lui iubita a fost gasita intr-un aisberg. M-a puteti ajuta si pe mine?
Buna imi poate spune cineva ce se intampla in episodul 9 sez 1 din The vampire diaries nu merge sa il urmăresc online
Hello TPU Ok, deci ma plictisesc groaznic si vreau sa vad un film, imi recomandati ceva? Sa fie SF, Actiune, Drama, etc, de toate genurile :)) Dau funda, pup
am descoperit o gramada de trailere la titanic 2(jack is back)unde sa il gasesc s-a mai facut omaneni zic ca e troll
Slenderman exista? Dau funda
Cand se va difuza sezonul 3 din Dragoste Infinita?
Cu mai multi ani în urma se dădea la televizor un anime care mie personal imi placea foarte mult, insa nu apucam mereu sa ma uit la toate episoadele, cred ca il dadeau numai in week- end...? (mai mult)
deci era un serial cred ca avea un sezon in care era vorba despre un baiat care lucra sau care petrecea foarte mult timp la un magazin cu reviste si apare o revista in care prezice ce se va...? (mai mult)
Buna TPU as dor sa stiu cum o cheama pe fata din filmul de I.C ( Amintiri Din Copilarie ) E una blonda cu codite impletite. ASA ARATA : https://i.ytimg.com/vi/TnbLImKxTRA/hqdefault.jpg
Am și eu o curiozitate. Bănuiesc că vă uitați la celebrii "Băieți de oraș". Presupun că mai știți acel episod cu procesul intentat de Malone și de Roby lui Codin Maticiuc. Mi- a plăcut...? (mai mult)
Vreau si eu o sceneta, despre romeo si julieta, dar sa fie mai mult parodie,
Stie cineva cum se numeste un film in care este vorba despre invadarea americii de catre trupe nord- coreene iar actiunea se bazeaza pe un grup de rezistenta care se lupta cu acestea?...? (mai mult)
Salut, știe cineva niște seriale gen TWD (The Walking Dead)?
Heei TPU, am o intrebare pentru cei care se uita pe Netflix. Ce seriale gen Riverdale sau 13 Reasons Why puteti sa imi recomandati? p.s : Nu imi plac cele in genul Prison break
Vreau si eu niste filme drama.
Salutare, ma puteti ajuta daca stiti cum se numeste acest film? Dau funda multumesc frumos. Aici este poza: https://imgur.com/a/uyWxZ
S-a uitat cineva la call me by your name? Ce parere aveti? Mai ales de faptul ca e si nominalizat la Oscar...
Am abonament la Netflix, si nu merg setările pentru subțirări dar daca schimb in alte limbi cum ar fi engleza merge dar nu merge in romana. Cum pot sa fac tichet? sau sa propun remedier. Dau funda...? (mai mult)
Salutare, de ceva timp mi- am adus aminte de un film. Nu- i stiu numele dar stiu cam ce se intampla in acesta. In film era o mama cu fetita ei care vreau sa plece undeva, nu- mi aduc bine aminte unde,...? (mai mult)
Salut, stiti ca in trecut pe pro tv era o emisiune prezentată de Andra Maruta, stiti cumva cum se numea?
Cum traduc asta in romana: You will say someone who dug into one of my old case has broken my pencil.
Un alt film pe care as dori sa- l revad, dar nu mai tin minte cum se numeste. L- am vazut acum cativa ani, online, si cred ca nu era mai vechi de anii 2000- 2005, pana in 2010, despre o femeie careia...? (mai mult)
Mai demult era pe Minimax un desen cu niste brotacei care tot incercau sa scape de un sarpe care incerca sa-i manance. Stie cineva cum se cheama?
Buna seara am si eu o intrebare am vazut un film acum cateva zile pe tv si i- am uitat numele in mare : o fetita s- a dus in vizita la mormantul parintilor cu unchiul ei si acesta a fost impuscat, fetita...? (mai mult)
Când se va lansa piratii din caraibe 6? Sau 5 a fost ultimul din serie?
Deci, am vazut un film si nu am vazut decat inceputul si nu imi aduc in ruptul capului aminte cum se numea Era vorba despre o fata pocaita ce era la biserica cu familia si trebuia sa jure ca nu va ...? (mai mult)
am o intrebare destul de dificila, cam in 2014(nu sunt sigur) am vazut un film care era vorba despre un profesor(pshiholog)care avea niste pacienti ce sufereau de insomnie si ia invitat pe toti...? (mai mult)
Un film bun de actiune asemanator cu Baby driver sau the hitman's bodyguard dar sa nu faca parte din categoria Fast and Furious.
Cine stie filmul: era un moment cand o fata normala a nimerit in psihiatrie si medicii care erau acolo ii dadea niste pastile, imi pare ca galbene, se uita la ea ca sa le inghite, apoi cand se ducea...? (mai mult)
Hei, știe cineva seriale precum "The gifted" sau "The magicians"? Vă rog să.mi spuneți, dau fundă, promit!
Era ceva desen mai demult despre un copil care merge in lumea jucariilor sau ceva de genul si devine si el o jucarie. daca stiti cum se numeste
Există "Throne of Elves 3 "? Vreau neapărat sa-l vad! Vă rog!
Aș vrea să revăd un film vechi, dar nu mai știu cum se numește. Este vorba de o femeie bogată care se căsătorește, dar soțul vrea să o omoare pentru a- i rămâne lui averea. El...? (mai mult)
Salut, TPU? Stie cineva daca Popcorn Time este legal si daca este vreun risc daca folosesc aplicatia?
Sper sa fie cineva aici care ma poate ajuta cu un raspuns. E vorba de un film (englezesc) al carui titlu nu mi- l amintesc. Continea insa cuvantul "love" in titlul original si povestea se intampla cam...? (mai mult)
Cine stie ceva filme cu bullying sau cu evrei?
Cine știe cum se numește filmul acela în care câțiva prieteni pleacă în excursie și orașul lor este atacat iar ei pleacă la lupta
Shaman king, Naruto, Yu-Gi-Oh sau Dragon Ball Z?
Buna, imi puteti spune si mie cateva seriale care merita vizionate? Drama, comedie, dragoste, sf? De genul: the end of the fu**ing world, Riverdale, 13 reasons why?, GOT, orice de calitate(am mai...? (mai mult)
Ce desene va plac? Amuzante :)))
Cui i-a plăcut desenul animat Jack piratul cel teribil? Mie mi s-a părut cel mai bun ever :))))
Stiti filme gen Vampire Academy, dar cu vrajitori?
Filme de genul Nerve exista?
Caut filme fantasy in care sa fie folosita magia sau personajul sa aiba puteri supranaturale gen (FLASH).
Am vazut acum ceva timp un film de actiune sau ceva, si in film era urmatoarea fraza: - You were right, do not trust me!(Ai avut dreptate, sa nu ai incredere in mine)...iar cei care au auzit fraza ...? (mai mult)
Salutare! Am vazut de mult, acum cativa ani buni, un film cu un tip care arata bine, dar era sarac. Agata femei mature si bogate in cluburi, pentru o noapte, insa a doua zi avea tot felul de tertipuri...? (mai mult)
Cand o sa mai fie Titanic la televizor? Ora si data!
Cei care se uita serialul shameless US cum vi se pare si care personaj va place cel mai tare?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Geografia Romaniei
Iti place geografia? Hai sa vedem cat de bine cunosti Romania!