Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 24 Februarie 2025 sunt:
Imi dati va rog seriale gen game of thrones. Ms :)
Caut filme, fantasy, si as vrea sa fie genul asta: Un baiat/fata nou/a la liceu, se indragostesc de cineva, isi fac un grup de prieteni si reusesc sa rezolve prolemele impreuna. Multumesc!
Cine stie un Serial gen "The 100"?
Spuneți-mi și mie toate filmele care au fost făcut după filmele animate de la Disney. Gen Cenușăreasa, frumoasa și bestia, etc.
Salutare. Am vazut un film mai demult si nu mai stiu exact cum se numește. Era cu un om chel intr- o încăpere undeva departe de oras..si mai erau câțiva oameni, doar ca nu stăteau cu el in acea...? (mai mult)
Bună TPU vreau să ştiu dacă o sa apara sezonul 3 din MAGI.
Hei TPU, caut un film, din anii 2000 presupun, si e despre oameni in pielea goala si plini de sange, ca si cum ar fi facut o baie in sange, intamplarea se petrece in mare parte intr- o sectie de politie...? (mai mult)
Cine se uita la serialul shameless US ajutor cum o cheama pe fata din sezonul 8 cu care lucra LIP impreuna la reparatia de motociclete si uneori facea s##. Daca se poate numele ei real cine stie sau...? (mai mult)
Imi puteti spune niste filme bune cu ww1 ww2 sau seriale?
Buna, se mai uita cineva la telenovele online? (traduse) Daca da, pe ce site?
Salutare lume am vaz acum cativa ani un film la tv era vb despre niste studenti care merg intr- o exursie sau ceva de genu si mor toti de si ei nu realizeaza asta sunt blocatin intr- un castel sau ceva...? (mai mult)
Aș vrea să mă uit la un film dar nu am idei. Îmi puteţi da câteva?
Stie cineva un film sau serial gen : Vikings, Lord Of The Rings, Game Of Thrones, 300 sau ceva genului Fantastic?
Se mai difuzează,, Fenomene Stranii" pe Discovery?
Ce seriale va plac? As prefera ceva cu eroi, super puteri etc. M am uitat la Arrow, Supergirl, Legends of tomorrow fiindca au legatura intre ele. Puteti spune si alt gen de seriale dar nu horror. ...? (mai mult)
Filme prin junglă ce îmi recomandați?
ofer funda! Ce filme de groaza imi recomandati care sa fie cu fantome sau alte entitati nu cu zombie pot fi cu killeri dar sa fie si fantome. Multumesc anticipat!
Cum pot sa conectez laptopul la smart tv fara cablu sa ma uit la filme/seriale?
Cum se numea filmul ala cu un cainele care a scapat de la hingheri si l-a gasit un baiat pe nume Ethan, si si-au petrecut viata impreuna bla bla bla.
Apare S3 din Tokyo Ghoul sau sall?
Hey, nu îmi amintesc numele unui serial, mă puteți ajuta? În serial era vorba despre o nava extraterestra care a aterizat pe pământ și noi oamenii am făcut pace cu ei și i- am închis în propriul...? (mai mult)
Niste filme gen Grizly rage, The Bear, cu ursi care mananca oameni sau cu ceva in padure
Hei,salut sper ca am nimerit bine categoria Stie cineva cand apare sezonul 2 din rakudai kishi no cavalry Multumesc anticipat
Buna, adevarul e ca nu stiu ce s- a intamplat cu celelalte intrebari ale mele dar cea originală era "Hei, cine stie "popoare" gen gnomi, elfi si orci? Dau funda! Nu stiu in ce categorie sa o pun deci...? (mai mult)
Stie cineva cum il cheama pe actorul acela? http://prntscr.com/i7cd7k
Vreau si eu niste filme horror va rog dar sa fie filme pe care le-ati vazut si sa fie de groaza rau dau funda!
Era un film despre un candidat la presedente si despre o fata care cand era tanara a fost abuzata sexual de el crezand ca ea nu intelege nimic din ce spun ei, ea fiind fata unor profesori universitarii,...? (mai mult)
am vazut acum ceva timp un film, ma rog, o parte din el si as vrea sa il vad pe tot dar nu mai stiu cum se numește, era cu niște adolescenți mai exact despre un puști in ultimul an de...? (mai mult)
Aveti idee când se va lansa noul piratii din caraibe 5?
Cu ce film de comedie sa ma destind in seara asta?
Îmi Spune-ți al câtelea episod va fi azi, Anne (Mama )? Și unde pot vedea online?
Salut, TPU, vreau si eu seriale asemănătoare cu the vampire diaries, the originals, teen wolf Cel mai frumos serial primeşte fundă
Recomandari filme horror sau drama. Argumentati recomandarile va rog.
era un film vechi nu mai stiu cum se numea era vorba de niste adolescenti care fac nu stiu ce fel de experimente si capata super puteri si tin totul secret stiu ca cel care joaca rolul principal...? (mai mult)
era un film nu mai stiu cum se numea Era un barbat care a murit intr- o explozie si se intoarce din morti are ceva puteri si el cauta sa se razbune stiu ca tot il bate la cap unu mic si gras...? (mai mult)
Vreau sa imi recomandati niste filme (multeee) sa vie actiune, politiste si nu stiu ceva gen... Drumetii (un grup de calatoribcaare se duc intr- o padire sau cv) Cine imi da cele mai multe ...? (mai mult)
Era un film despre un candidat la presedentia Rusiei si despre o fata care cand era tanara a fost abuzata sexual de el crezand ca ea nu intelege nimic din ce spun ei, ea fiind fata unor profesori universitarii,...? (mai mult)
Îmi puteți spune niște anime-uri faine, dar scurte?
Salut prieteni, Era un film în care o fata s- a facut c**a si mai avea câteva prietene pe care lea convins sa le faca si pe ele c**e, atata stiu mi- a povestit un prieten filmul mai demult si e...? (mai mult)
as vrea sa stiu la ce ora începe pe antenă stars învâltoarea dragostei ca acum nu mai da serialul...DAU FUNDA!
Ce serie de filme imi recomandati, infara de Hobbit, Transformers, Star Wars, Harry Potter, The Pirates of the Caribbean, Saw?! Sa fie ceva asemanator, dau funda si vot!
Vreun film bun horror anunțat pe 2018? Am văzut o serie de trailere pentru filmele horror care au apărut/ o să apară în 2018 și în comentarii peste tot numai critici. O fi vina filmelor sau e ceva...? (mai mult)
Vreau un serial bun de urmarit, dar sa fie scurt, de un sezon. Orice gen, dar nimic de dragoste sau comedie. Dau funda si vot!
Filme gen plăcintă americană? Cu adolescenți nebuni? Dau funda
Ce seriale de comedie va plac? :)
Am o intrebare legata de Naruto Shippuden. Imi puteti spune dupa ce episoade urmeaza fiecare film?
La ce film sa ma uit in seara asta? Astept site-uri
Salut,știe cineva când va fi difuzat Pirați din Caraibe 5 și pe ce canal ca e foarte tare
Ma poate ajuta cineva sa gasesc un film animat? Imi amintesc, atunci cand eram mai mica ca am vazut un film animat. Era vorba despre o fata. Aceasta n- are voie sa intre într- o camera, dar gaseste...? (mai mult)
Am si eu o intrebare! Daca imi fac un canal de Youtube si pun episoade din seriale as putea lua copyright?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!