Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 24 Februarie 2025 sunt:
Cui i-a plăcut the notebook?
Îmi puteți recomanda niște anime-uri faine, fără scene +18?
Imi puteți spune cand o.sa apară un nou sezon din Ao No exorcist? Si imi puteti spune niste animeuri cam la fel?
Ce este un episod,, Pilot" al unui serial?
Salut.Spuneti mi niste seriale ca supernatural/Lucifer
Caut si eu filme horror...sugestii va rog
Salut, caut niste filme gen : 1) Divergent, The Hunger Games, The 5th Wave (are idee cineva cand apare partea 2- a? ), The mortal instruments, Maze runner. 2) Harry Potter :D 3) Anime gen : ...? (mai mult)
Bună.Se mai face sezonul 3 din Dominion?
niste filme gen #relityhigh, cu povesti de dragoste la liceeni sau adolescenti? multumesc; dau funda la cele mai multe
Stie careva filme de dragoste triste gen 3msc?
Câte sezoane are Skam?
Urmărește cineva online serialul turcesc Cenetin gozyaslary (Lacrimele cerului ).Îmi spune și mie cineva care este motivul pentru care Cavidan o părăsește pe Cennet la naștere?
Era un film despre un candidat la presedentia Rusiei si despre o fata care cand era tanara a fost abuzata sexual de el crezand ca ea nu intelege nimic din ce spun ei, ea fiind fata unor profesori universitarii,...? (mai mult)
Buna TPU. Unde pot găsi filmul soarele de la miezul nopții(Amurg) Pe google si pe Youtube.nu îl găsesc. Cine știe vreun site să pot vedea filmul. Dau funda
Hei TOT vreau să știu dacă există și partea ă două după fallen. Dacă da cum se numește?
Imi recomandati niste filme romantice noi, foarte emotionante?
Hei Știe cineva niște filme vechi gen thriller/mister/horror/crima?
Buna am vazut acum ceva timp un thriller la cinema cu ceva oameni din armata ce se scufundau cu un submarin casa gaseasca o comoara...ce era ascunsa pe fundul oceanului! stie cineva cum se numeste...? (mai mult)
Scrieti niste filme de groaza va rog
Vreau si eu un film relaxant si care sa te captiveze inca de la inceput. Zilele trecute am tot inceput filme si asa le- am lasat, erau prea plictisitoare. Nu trebuie sa fie noi... O comedie, o drama,...? (mai mult)
Stiti ceva filme vechi si bune? Ma dezgustã ce filme se scot in anii astia.
Ce seriale merita urmarite? Adica, chiar sa merite. Pana acum m-am uitat la Supernatural, Game of Thrones, Teen Wolf.
Cate filme Spiderman sunt? Ca imi da error pe wikipedia
In ce rand este cel mai ok sa stai la un film 3d la cinema city?(are 14 randuri sala).
Ceva seriale asemanatoare cu supernatural stie cineva? Multumesc.
Buna TPU as vrea sa stiu daca o sa apara sezonul 2 din Seiken tsukai no world break.
Hei, Am vazut acum cativa ani, un film japonez cu o tipa care are grija de fratele ei iar el se baga in nu stiu ce belele printr- un bar, it tota povestea se intampla intr- o alta lumea mai poluata iar...? (mai mult)
As dori sa stiu pe ce canal (folosesc rețeaua Telekom) pot urmări in direct decernarea premiilor Grammy 2018?- sau, știți vreun site online de încredere care sa meargă si in Romania?
Credeti ca Jennifer Lawrence merita nominalizarea la Zmeura de Aur pentru rolul din Mother?
Bună oameni minunați.Ce părere aveti despre noul serial inceput pe antena 1 "Fructul Oprit"? Cel mai interesant raspuns primeste funda
Salutare lume am si eu o intrebare romanii mai fac filme ca filmele vechi au fost frumoase iubesc seria cu margelatu, nea marin miliardar iar este super si multe filme clasice sunt foarte frumoase dar...? (mai mult)
Vor fi mai mult de 3 sezoane in shadowhunters?
A văzut cineva partea a treia a filmului 3 metri deasupra cerului?
Bună, știe cineva când apare tres veces tu, partea a 3-a din 3msc?
Era un serial pe A+ (noul Animax) acum vreo 10 - 15 ani despre o lume paralela in oglinda si cativa tineri din acea lume incercau sa faca schimb cu cei din lumea reala. Personajele din lumea ...? (mai mult)
Momentele alea memorabile dintr- un film sau serial? De lasa marcat pe oricine, chiar daca nu e un spectator fidel? Atat de intense incat ajung subiect de meme- uri? Exemple: Breaking Bad (serial) ...? (mai mult)
Salut Vreau si eu niste filme gen The cube(adica ceva cu jocuri psihologice gen cineva sa fie rapit sa sa incerce sa evadeze) P.S. Am vazut seria Saw si mini-seria the cube...
Știe cineva o aplicație pentru filme mai buna decât showbox pentru smartphone Android? Mulțumesc :)
imi spuneti si mie niste seriale cu Valmpiri, Lucifer si Varcolaci
Imi puteti recomanda niste seriale bune?
Salutare TPU, am și eu o problema. Am vrut sa intru și sa văd un episod din serialul Supernatural, da si îmi scrie ca trebuie sa confirm căsuța "I'm not a robot ", dar nu îmi da căsuța de ...? (mai mult)
Filme gen you get me, the babysitter, duff, blame, #realityhigh? Gen sa fie cu adolescenti si drama dragostee ceva ce sa te capteze Dau funda
Buna, vreau sa descarc toata seria Twilight tradusa in romana gratuit.
Vreau ceva filme despre bikeri. De dorit sa fie mai putin despre bikerii aia pe harley-uri, ci bikeri simpli, cu sport bike-uri, dar le accept pe ambele. Mersi anticipat.
Vreau și eu niste seriale gen TVD sau Teen wolf care sa fie cu adolescenți
Cine prefera two and a half man?
Salut, cum il pot convinge pe taica- miu sa faca un abonament pe Netflix? Tocmai ce am luat un smart- tv si am un prieten care are Netflix si ma tenteaza foarte mult sa imi fac si eu un abonament. Problema...? (mai mult)
Cui ii place Seinfeld?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre caini
Cat de multe stii despre cel mai bun prieten al omului?