Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 24 Februarie 2025 sunt:
Salut a văzut careva filmul go toward the light dacă da cum vi sa părut?
Stie cineva vreun serial foarte bun care sa semene cu teen wolf?
Deci a fost acum cam vreo 3 saptamani sau 2 nu mai stiu exact, un film pe PRO TV cu o femeie, Georgia se numea, care nu si- a trait viata pe placul ei si a fost diagnosticata cu o bola, urma sa moara...? (mai mult)
Top 3 seriale care va plac. Ma ajutati cu niste idei nu stiu ce seriale sa vad. Nu m- am uitat la nici unul dar vreau sa incep, sunt curioasa cat o sa imi placa. Sper sa le gasesc pe net. Deci NU ...? (mai mult)
Filme(seriale) ca If i stay, Before i fall, 13 reason why?
Steins Gate si seria fate sunt recomandabile? O mica de scriere va rog
Vreau niste filme bune urgent acum ca vreau sa vad ceva fain inainte de culcare,filmul cel mai bun primeste maine funda, nu sariti cu multe unul de persoana si ala sa va fi placut foarte mult
Hey, cum se numesc "speciile" din "Stapanul Inelelor"? Cum e Legolas elf, Gimli dwarf, asa vreau sa stiu si la ceilalti cu tot cu numele lor. Dau funda :) App vreau si la personajele...? (mai mult)
Stiti cumva daca a aparut shameless sez 8 ep 10 subtitrat pe un site? eu nu am gasit pe site urile pe care ma uit eu! Multumesc!
Buna! Stie cineva un film/serial dupa cartile " trilogia constelatii" - "Cioburi de stele ", "Farame de soapte" si "franturi de lumina" de Amie Kaufman si Megan Spooner?
Ce seriale stiti de genul The end of the f**king planet?
Caut seriale faine pe Netflix Stiti?
Bai fraților, am văzut eu mai de mult la televizor un film de groaza, era ceva gen cu niște tineri nu mai știu sigur dacă erau la pușcărie da știu ca au fost puși sa facă curat intr- un bloc....? (mai mult)
Un serial bun pe care l-ați văzut și care v-a motivat în viață? Gen unul care odată văzut îți dă o stare de bine... înțelegeți
Va fi un sezon 4 din serialul Lucifer?
Salutare, Stie cineva cand apare urmatorul episod din sezonul 3, Lucifer?
Stie cineva cand se adauga sezoane noi din Cei 100 pe Netflix? Momentan sunt sezoanele 1 si 2
De ce trebuie sa tin cont cand trebuie sa imi iau un scaun de birou? As vrea un scaun care sa nu imi afecteze spatele :)
știe cineva ce s-a întâmplat cu serialul Garsoniera și cu Vali Dobrogeanu de la Rezumatul zilei? Și mai pot găsi undeva toate episoadele?
Un film in care Isus cu Dumnezeu, budha, mai multi zei si sfinti stau la o masa, au telefoane... e comedie
Hello TPU. As avea nevoie de un film gen " Winter's Tale ". Aveti idei? Thanksss
Salut.Unde as putea gasi episoadele din serialul Sherlock?
De ce nu gasesc tot filmul the hobbit the battle of five aramies, adica e taiat din el foarte mult si am gasit niste parti poate sa imi spuna cineva de ce e asa, adica cand moare thorin nu il arata si...? (mai mult)
Prin anii 2000- 2008 era la pro un film, mai mereu, cu o tanara studenta la arte, care este mama surogat pentru un cuplu, dar apoi afla ca mama isi omorase copilul si ca era instabila si a incercat...? (mai mult)
Sa ma apuc de DragonBall Super? Nu am vazut celelalte sezoane dar stiu personajele si alte chestii esentiale(existenta a mai multe universe, bilele dragonului etc)
Cand eram mic, prin scoala primara, era un desene animat( serial) cu o femeie detectiv care gaseste un baietel parca cazut de pe alpa planeta, care uitatse tot despre trecutul sau. Si femeia detectiv...? (mai mult)
Bună cand este episodul 2 din Fructul Oprit?( scuzati categoria)
Stiti filme asemanatoare cu 13 Reasons Why?
Când apare episodul 11, sezonul 2 din Riverdale?
In ce luna va aparea sez3 din Attack on Titan?
Filme in gen cu filmul Klass (2007)?
Buna TPU Am si eu o problema daca ma poate ajuta cineva va rog cand ma uit la filme iti da sa bifez ca nu sunt robot si nu se mai incarca pagina nu apare playerul am incercat mozila google opera nimic...? (mai mult)
Când se difuzează -Fructul oprit- pe A1? Și în reluare?
Finn collins din the 100 a murit sau mai apare in alte sezoane?
Ce seriale imi recomandati? Nu conteaza neaparat genul sau anul, dar sa merita vazut. Nu sa fie 3 cu episoade faine si dupa sa regreti ca l-ai inceput.
Ce alte filme precum Winter's Tales mai exista? Multumesc anticipat!
Salutare, pe YouTube am găsit un videoclip și îmi amintesc că a fost o telenovela va rog intra pe acest link și spuneți cum se numește telenovela aceia https://m.youtube.com/watch?v=UdUR1Q0zxVc
Stiu atunci cand eram mai mica am descorerit un serial animat ( nu stiu ce canal era ) in care un baiat avea un inel putund sa se transforma cu acesta intr- o eroin roz... cred... vreau sa stiu cum se ...? (mai mult)
Ştiți cumva filme de geoaza sadice dar fara fantome sau demoni? Cu orice altceva: creaturi,animale,zombii,canibali, criminali etc.
Vreau si eu va rog niste filme de groaza, mister, de groaza tare, cu nebuni, spitale etc. dar mai noi nu Human centipide etc :)). Multumesc!
Buna, imi amintesc acum cativa ni am vazut un film horror cu un nebun( om creat genetic) de un doctor, care traia in subsol si voia sa ajunga doctor, facand experimente pe oameni si omorandu- i. filmul...? (mai mult)
acum vreo 2 ani am vazut un film despre 3 adolescnti 2 baieti si o fata care au incercat sa- i fure averea unui orb! dar orbul era mai imprevizibil decat se asteptau ei! iar cei 2 baieti tin...? (mai mult)
Ce filme horror cu adolescenti noi aparute mai stiti?
Când eram mai mic (aproximativ 2008) am văzut un film la tv cu un avion care s- a prăbușit pe un munte și 2 copii au plecat după tatăl lor care era în avionul prăbușit care stătea sprijinit...? (mai mult)
Cum îi cheamă pe actorii din acest episod? http://lectiideviata.protv.ro/video/fiica-ei-a-suferit-un-accident-iar-de-atunci-viata-s-a-schimbat-radical-cum-se-termina-aceasta-poveste.html
Salutare, stie cineva cum se numeste filmul cu Jackie Chan in care el joaca rol de politist iar echipa lui este ucisa pe rand de niste pusti bogati care creeaza un joc de pe urma scenelor uciderii politistilor...? (mai mult)
Hei, cine stie ce "specie" era Gimli din "Stăpânul Inelelor", cel piticut, care a legat o prietenie cu Legolas, elful.
Salutare, m- am uitat mai de mult la un film în care un băiat cu mama lui s- au mutat intr- un cartier iar lângă ei era o casa in care locuia o fata cu tatăl ei, tatal fetei avea multe cărți, si...? (mai mult)
Bună! Recent am descărcat aplicația mobilă (Android) Movie Play Box. Sunt chiar mulțumită, dar am o problemă cu subtitrarea unor episoade ale unui serial (Body of proof - Autopsia crimei, dar...? (mai mult)
Cum este filmul Riverdale scurt istoric?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
2 Broke Girls
Te-ai amuzat si tu alaturi de Max si Caroline in serialul 2 Broke Girls? Hai sa vedem daca esti un expert al acestui serial!