Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 24 Februarie 2025 sunt:
Vreau si eu un top filme 2017! va rog!
Hei imi puteti spine niste seriale cu adolescenti
Vreau si eu un film/serial in care un grup de persoane sau o persoana supravietuiesc intr-o zona total necunoscuta
Ştiți filme de groaza (FARA fantome) cu animale, monştri sau canibali? Ceva mai sadic şi cu efecte cat de cat ok de exemplu daca e cu vreo creatura sa nu fie un om intr- un costum sa fie ceva realist.Am...? (mai mult)
Bună, as vrea și eu filme de genul THE Babysitter sa nu fie foarte de groaza
Hei! vreo recomandare de filme si seriale misto si un site bun? dau funda celor care dau cele mai multe si cele mai faine. mersi mult
Cum se numeste melodia din tabara blestemata de la disney?
Ce seriale imi recomandați?
Cum se numeste filmul in care o adolescenta se sinucide dupa ce o poza nud cu ea este trimisa la toti cunoscutii ei, iar mama ei incearca sa afle cine a trimis poza si afla ca este mama dusmancei...? (mai mult)
Filmul piratii din caraibe va avea partea a 6 a?
Sitie cineva daca animeul Ichiban Ushiro no Daimaou are si sezonul doi si daca da vreau link
Prin noiembrie- decembrie am vazut un film si ideea este ca efectiv nu mai stiu cum se numeste! Stiu ca era cu o tipa care avea o fata si a plecat din Mecix(parca) in S.U.A. si ea nu stia deloc...? (mai mult)
Imi puteti spune cum se numea filmul de luni seara de pe pro tv (cel care se petrecea in Romania)?
Am terminat niste seriale cu vampiri si mi- au placut poate cineva sa imi recomande alte seriale in afara de : TrueBlood The originals(sunt la sez 3) Supernatural Penny Dreadful ...? (mai mult)
Hei! Vreau să ma uit la niște filme cu adolescenți. Ce recomandări aveți? Nu vreau cele din anii '90, ci ceva mai noi.
Salut,vreau si eu mai multe filme de actiune/thriller/horror in care actiunea se desfasoara in scoli,licee, facultate.
Hei, TPU! Imi spuneti niste filme cu scene de sex
Hei! Vreau si eu un site unde pot vedea Casa Anubis dublat!
Stie cineva unde as putea viziona Yu-gi-oh!: The dark side of dimension? De preferat subtritrat in romana dar si engleza e bun.P.S:Dau funda :D
Sin-tetas-si-hay-paraiso-2 stie cineva unde il pot vedea?
Salut, vreau si eu niste seriale bune. Am vazut deja - Arrow - Supernatural- The Walking Dead - The 100 - Riverdale - The Stranger Things - Gossip Girl - Pretty Little Liars - Beauty and the...? (mai mult)
Salut, acum ceva timp am vazut un film in care a fost un cutremur sau a explodat ceva, nu mai stiu, stiu ca erau foarte multi oameni blocati si dupa ce au scos o majoritatea oamenilor de sub un bloc...? (mai mult)
Este pe Youtube un thriller numit Crossbread Jacob and Renessme dar filmul nu il gasesc.Imi puteti spune din ce filme sunt unele faze din thriller?
Știți ceva serii de filme? ( 2, 3 sau mai multe părți ) preferabil S.F Mulțumesc.
Imi recomandati si mie cateva seriale, dau funda De orice gen nu conteaza dar sa fie captivante Va multumesc!
Ce parere aveti despre filmul Atlasul Norilor? Daca puteti sa-mi spuneti filme asemanatoare cu Atlasul Norilor.
Hei, am gasit serialul The end of the f***ing world. Stie cumva cineva in ce zi apare episod nou?
Era un episod din "Batausi Wasabi" cand Jack si ceilalti pleaca in china, unde il pot gasi si eu?
Salut, rog multa seriozitate! Era un film acum cativa ani pe Disney in care era vorba despre un bunic care era pilot si isi ia nepotelul intr- o plimbare cu avionul si se prabusec in Canionul Blestemat...? (mai mult)
Imi dati niste filme gen nfs 2014?
Ceva filme de genul asta, va las link-ul, nu stiti? https://www.youtube.com/watch?v=p2WxnSl-3HY
Imi spune si mie cineva cum ma pot uita la un film downloadat de pe net? Imi apar doua foldere bdmv si certificate, ma duc la bdmv apoi la stream. Dupa ce deschid stream imi apar o gramada de videoclipuri...? (mai mult)
Stie cineva cum îl cheamă pe tipu' din Lectii de viata sez. 1 ep. 27?
Sunt un vizionator de filme inrăit si nu mai am la ce sa ma uit. Ma gandeam sa incep episoadele Star Wars, dar nu stiu ordinea lor... daca puteti sa imi faceti o ordine a filmelor dau funda...? (mai mult)
Salutare și la mulți ani, caut un film de mult timp cu VAn Damme din câte îmi amintesc. Știu că el era profesor intr- o facultate/liceu iar o fata era îndrăgostită de el sau el de ea, intr-...? (mai mult)
M-am uitat de curând la filmul acela The babysitter (2017). Mi-a plăcut ideea filmului. Ce filme de genul mai exista? Dau funda :)
Seriale straine si bune. Ceva spaniol sau rusa, actiune trafic de droguri, sa fie disponibile si subtitrate bineinteles, sau crima mister, ceva interesant fara dragoste si comedii sau romantism.Dau...? (mai mult)
Cine imi poate spune cateva seriale asemanatoare cu "Girl meets world"? Gen cu adolescenti, triunghiuri amoroase, teen drama, dar sa fie seriale bune. Inafara de Violetta si Soy Luna. Chiar daca sunt...? (mai mult)
Un film bun? Cel mai bun? Heheh. recent nu din 1900 toamna.
Vreau o listă de seriale de pe Netflix pentru adolescenți. DAU FUNDA!
V-a apărea partea a-4-a a filmului tres metros sobre el cielo / 3 metri deasupra cerului? Daca Da, cand?
acum 3 ani am vazut un film cu ceva echipe de interventi sau jandarmi care intra peste un cartel intr- un bloc, nu pot da prea multe detalii, dar o sa dau cateva, nu mai stiu multe din el de ...? (mai mult)
Salutari.îmi cer scuze de deranj dar vr sa va spun un lucru.de ce nu mai sunt nici un episod din dragon ball (primul sezon) traduse in romana.adica acum fix 7 luni m- am uitat la el tradus, am intrat...? (mai mult)
Ştie cineva cum se numește un film de dragoste în care o tânără e implicată intr- un accident de mașină și intră în coma. Sufletul ei se intoarce la vechiul apartament pe care ai ...? (mai mult)
Ce stiti despre 3 metri deasupra cerului partea a 3 a? se va mai scoate filmul?
Va rog frumos! imi Spune cineva unde gasesc sezonul 3 din serialul shabowhunters... nu il gasesc! dau funda! Va rog.un link ceva, oricee
Filme de dragoste bune? Dar mai moderne. Ceva cu suspans mare!
Acum cativa ani am vazut la televizor un film un film cu dinozauri, desi nu mai exprim prea corect, era ceva gen godzila si peste tot in zona respectiva erau depuse oua, din care au iesit alti...? (mai mult)
Nu vreau prea multe spoilere dar, in sezonul 2 din Attack on titan, va muri Levi? Nu vreau sa stiu cum moare sau in ce episod, doar DACA va muri. Este personajul meu preferat si intru- n fel...? (mai mult)
Hei, salutare tuturor am o intrebare pe care am sa o adresez voua imi puteti spune in ce episod din Naruto Shippuden, Sasuke va stapâni eternal mangekyou sharingan? Celui mai bun raspuns ii dau...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bucataria italiana
Ti se face pofta doar cand auzi de pizza, paste ori tiramisu? Atunci testul asta e pentru tine!