Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 24 Februarie 2025 sunt:
Îmi puteți spune un film horror care este azi acum? Ceva horror as prefera cu sânge și scârbos dar în seara ăsta 08.01. 2018
Cum se numește filmul acela cu extratereștrii in care un băiat își construiește o echipa și trebuie să îi înfrunte dar la final își dă seama că extratereștrii doreau pace. #DauFunda
Hei! Vreau si eu niste filme despre sau cu intamplari din Al Doilea Razboi Mondial sau atrocitati naziste( in afara de Pearl Harbor, Lista lui Schindler, Downfall si The Pianist).
Sunt un fan destul de inrait al Star Wars si de asemenea sunt fan al animatiilor Star Wars. In copilarie imi placea foarte mult acea serie The Clone Wars, iar acum as dori sa o revad dar nu stiu...? (mai mult)
Salut am o intrebare de ce au scos de pe nickelodeon Avatar si daca se va pune iar si inca o intrebare de unde si daca pot vedea live de pe nicklodeon pe internet.
Heii :) aveți idee când va apărea filmul American Satan în România?
Vreau si eu niste filme de actiune gen Never backdown 1/2, ip man 1/2/3,undisputed 1/2/3, x-man 1/2/3/4... Ce imi recomandati?
Cine imi poate da niste filme bune,nu conteaza categria lor,romantice,comedie, actiune...Tin sa mentionez ca nu imi plac filmele horror
Heyy! Cum se numea filmul in care era vorba despre o scoala de copii de supereroi sau ceva de genu? Tin minte o scena in care s- au urcat toti copiii in bus si busul a inceput sa zboare si i- a dus la ...? (mai mult)
Buna TPU as vrea sa gasesc un film mai vechi si nici cum nu- l gasesc in film este vorba de un om robot negru in misiune cred care ajunge in jungla cu indieni ..si cam la sfarsit trimit dupa el un alt ...? (mai mult)
Ati văzut cumva seria star wars? Daca da, voi fiind "in domeniu" spune.ți va rog daca exista vreo legatura intre SERIALUL REAL, FACUT CU OAMENI REALI SI CEL ANIMAT - STAR WARS- THE CLONE WARS....? (mai mult)
Stiti cumva vreun site fara reclame cu gramada sau o aplicatie cu care sa ma pot uita la filme online? si daca puteti sa- mi recomandati filme gen:"American Pie:fratia beta"care sa contina si ...? (mai mult)
De ceva timp am urmarit anime ul No game No life, acesta mi- a placut foarte mult nu numai ca poveste si ca si grafica si culorile folosite Imi puteti recomanda animeuri asemanatoare (ca poveste ...? (mai mult)
*celor ce urmaresc AHS* Ce parere aveti despre ultimul sezon parut? (sez. 7) Eu tocmai l-am terminat... si sunt curios: voi ce parere aveti?
Ce imi spuneti despre Will din Stranger Things?
Ştie cineva dacă a apărut sezonul 5 din Wolf Blood, sau măcar dacă se mai lucrează la serial? Aş vrea un site pe care să pot urmăi serialul S1-4/5.
Kamisama hajimeshita va avea un sezon 3? Cred că ăstea le era lene să facă în continuare cum se petrecea în manga și au sărit direct peste asta, sunt prosti, vreau ca Tomoe să nu se...? (mai mult)
Hei stie cineva daca a aparut filmul 3 metri deasupra cerului partea 3?
Sookie va fi cu Bill sau Eric după sez 4?(True Blood)
Hei TPU știe cineva seriale gen shadow hunters?
Aș dori să știu și eu unde pot vedea ultimele episoade ale sezonului 29, din serialul Trăsniții de pe Prima TV? Fiindcă ultimele trei episoade ale acestui sezon (care s- a terminat acum...? (mai mult)
Cand eram mai mic tin minte ca am vazut un inceput de film cu doi frati vitregi care cred ca erau la liceu. Erau dintr- o familie bogata. Tipul era fustangiu si voia sa si- o puna cu sora vitrega...? (mai mult)
Era un film horror cu o femeie și un bărbat care lucrau la morgă(parcă acel bărbat era în scaun cu rotile, dacă îmi aduc eu bine minte)Era ziua femeii și în seara aceea când a mers la muncă...? (mai mult)
Buna TPU am vazut candva un film, era ceve de genul unu intra intr-o sectie de politie si bate toti politisti era si o fata pe care el a luat-o cu el.
Are rost să văd sez 5, 6,7 din True Blood? După ce am văzut că Sookie nu îi alege pe niciunul dintre Eric și Bill, cred că celelalte sez vor fi plictisitoare.Să îmi dea cineva o părere.
As avea o întrebare despre serialul " Shadowhunters" si aceea este daca se va difuzeaza la televizor atunci când va apărea sezonul 3 si pe ce program.
Salut, amici de pe TPU! Am niște întrebări... Poate cineva să- mi zică cum se numea acel joc bazat pe anime- ul New Game? Și ce anime- uri asemânătoare mai sunt? Gen: Comedie, Slice Of Life ...? (mai mult)
Niste filme horror bune?
Puteti sa imi spuneti cele mai tari comedii din toate timpurile. Sau cele mai bune filme de supravietuire in munti.
am o intrebare legata de avatar legenda lui korra Se va face noul avatar? si daca da cand anul acesta daca stiti va rog sa spuneti
Ce recomandari de filme aveti pentru mine si fratele meu. Vrem sa ne uitam acum la un film si nu stim la care.
Hei stie cineva cand va apărea sau daca va apărea sezonul 5 din Scorpion?
Buna,cine imi poate spune niste filme gen "A walk to remember" sau "Tres metros sobre el cielo" Da funda
Unde as putea sa gasesc o versiune mai buna pentru filmele Thor:Ragnarok 2017 si Jigsaw 2017? Fundaaa :) Multumesc frumos.
Salut Imi puteti spune cateva filme sau seriale cu baieti bogati si frumosi care se indragostes de fete sarace Inafara de boys over fower, the heirs, a walk to remember, cynderella(am vazut toate ...? (mai mult)
Heii Stiu ca a trecut mult de cand a fost lansat serialul corean,, You're beautiful' dar as vrea sa imi povestiti finalul si cu cine ramane fata P.S:funda
De cateva zile caut un site unde pot sa privesc filmul "My Friend Dahmer" care a aparut in 2017 si este cu Ross Lynch. Am incercat multe site- uri si nu mi- a mers, ori erau virusi ori era doar...? (mai mult)
As vrea să îmi dați niste recomandări de seriale. Ma plictisesc si as vrea să încep unul
Hei. Mă plictisesc îngrozitor și aș vrea să mă uit la un film sau să încep un nou serial. Aveți ceva recomandări?
Cu cativa ani in urma am urmarit un film si nu mi- l pot aminti. Daca nu ma gresec era vorba despre o fata mica care traia într- o casa foarte mare si casa aia avea un tablou (nu stiu sigur daca...? (mai mult)
Un serial in care este vorba despre o fata, in New York presupun ca era, avea un iubit bogat a carui mama nu o placea pentru ca ea credea ca- i vrea doar banii. Stiu ca intr- o zi cei doi se cearta pentru...? (mai mult)
Cand va aparea sezonul 2 din "13 Reasons Why"?
Cate episoade are sezonul 13 din Supernatural
Vreau si eu niste filme.Nu conteaza ce gen de filme sunt.
Hy.Stie cineva de unde pot descarca Scare Campaign 2016?
Caut un film cu o vrajitoare. Nu- mi amintesc inceputul, dar stiu ca la un moment dat se descopera ca este vrajitoare si este urmarita de niste barbati in uniforme(armata?) pe marginea unei stanci si ...? (mai mult)
Buna TPU stiu ca am urmarit un film acum vreo 3- 4 ani, in care toata lumea se omora unu pe altul, si cred ca era partea 3 din film. In inceput era un tip o blona si o bruneta si au avut un threesome...? (mai mult)
Buna! Stie cineva daca se difuzeaza la tv The Vampire Diaries? Daca da, pe ce program si cand?
Dau fundita! Stiti filme/seriale gen End Of The F***ing World?
Hei TPU imi puteti spune si mie in ce episod din naruto shippuden, naruto o sa controleze modul nine tails chakra (cand se face galben pe tot corpul )? Primul raspuns bun primeste funda!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vrajitorul din Oz
Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!