Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 30 Noiembrie 2024 sunt:
Buna! Caut un film desen animat de cand eram mica, deci ma uitam la el prin 2000, dar desenul era mult mai vechi. Era cu un copil care traia la o cabana si acolo avea un porcusor pe care il hranea si...? (mai mult)
Salut TPU! Știe cineva niste desene animate DC vechi?
Filmul Richard III 1995, unde se poate vedea gratis?
Filme asemănătoare cu 365 days?
Deci vreau și eu niste filme cu adolescenți, gen Bona 1 și 2, Goosebumps etc
Caut un film in care un politist care ancheteaza o serie de crime gaseste in boxaubui club un disc care se roteste permanent. victimile erau drogate si le era extras din cap un ser in urma drogari
Îmi doresc să văd filme/ seriale/ anime-uri motivaționale, dar care să nu fie despre răboi/vreun sport. Nu mă deranjează dacă e previzibil.
Ziceti- mi si mie un serial la care ati ras pe rupte, dar spuneti si cateva faze, adica sa vad de ce ati ras si asa, serialul explicat ceva mai detaliat. Am incercat friends 4 episoade dar nu m- a astras,...? (mai mult)
Va place acest show "Mireasa" de pe Antena 1?
Voi va uitati la animatii? Eu am 25 ani si inca ma mai uit, sunt unele amuzante rau si iti dau o stare de bine. Bunul Dinozaur am vazut recent, Yogi Bear a fost amuzant, Secrets life of pets acolo am...? (mai mult)
Cel mai bun regizor din toate timpurile? Eu merg pe Alfred hitchock, The Rope, rare window, stranger on a train, dial m for murder, psycho, the birds, vertigo, nord by north west toate astea au ...? (mai mult)
Stiti seriale, filme, comedii cu ninja, arte martiale?
Cum vi se par actorii romani fata de cei straini? Eu zic ca sunt praf, pai il compari pe Michael C Hall cu Jean Constantin? Sau cu Relu din Umbre? Ala a jucat si in puii mei si nu am zis de Al Pacino ...? (mai mult)
Salut, caut un desen animat/film pe care l- am văzut pe dvd(nu știu dacă a fost difuzat vreodată la TV).Era un fel de Transformers, tot cu mașini care se transforma, doar că mașinile erau ținute...? (mai mult)
Salut TPU, unde pot gasi the simpsons, family guy sau alte seriale de genul traduse in romana?
AM vazut acum ceva vreme un film sau serial nu mai stiu exact, posibil sa fi fost ceva cu super eroi gen marvel sau dc.Intr- o scena s- a intors un grup de soldati dintr- o misiune tragica si un tip din...? (mai mult)
Pentru cei care ați văzut toate sezoanele și episoadele din Lecții de viață de până acum, era un episod in care doua fete studente, prietene și colege de apartament, învățau pentru un examen....? (mai mult)
Buna! Recomandari filme si seriale Netflix 14-16 ani Multummesc
Salut TPU! Când cumperi un bilet de film online cum le arătăm celor de la cinema că l-am cumpărat? Apare asta pe telefon sau așa ceva?
Bună bună, este vreun film făcut după cartea "Marcio: vreau sa traiesc"? ori poate filme asemănătoare cu filmul "Capernaum-haos și speranță".
Pentru cei care au vazut filmul nou iesit "Beautiful Disaster" (fericirea incepe azi) cum se cheama melodia din scena unde el ii face un masaj ei? nu reusesc sa o caut nici cu shazam
Cateva filme istorice ce va plac cel mai mult, care ar fi?
Știe cineva numele filmului sci fi care se difuza pe tvr1 prin 2005? Cu unu care avea "pătrățele" în cap
Țin minte că acum câțiva ani mă uitam la un serial cu sirene. Pe Disney Chanel mi se părea ca se difuza. Nu știți cum se numește?
Bună ziua! Cauta un film/serial care se difuza la tv prin anul 2005, cu o fata și un băiat care fugeau de niște roboti ..asta e tot ce îmi amintesc ca aveam vreo 4 ani atunci
Am văzut acum multi ani la TV un film cu tatăl vitreg și fiica vitrega, cei doi nu se înțelegeau și mama fetei voia să o trimită la internat. Fata era emo și îi place să danseze. Știți cumva...? (mai mult)
Salut! Caut și eu un film l- am văzut de mai multe ori dar nu știu cum se numește: Deci o femeie mulatra este împreună cu iubitul ei și ea aștepta ca de ziua ei sa o ceara de soție dar nu se întâmplă....? (mai mult)
Cati dintre voi ați intrat la film chiar fara a avea 18 ani? Va cere buletinul?
Salut TPU! Se va mai lansa sezonul 3 din Cronicile Evermoor? Sau a fost anulat?
Bună ziua. Incerc sa caut un film, dar nu mai știu titlul. Era cu niste căței beagle. Puiul lor s- a pierdut sau a fost răpit iar ei și cu stăpânii lor au mers să îl caute și l- au găsit. ...? (mai mult)
Sugestii de filme pentru cei care au văzut evident și i s- a părut interesant de gen: anime, aventură, acțiune, mister, dramă, fantezie întunecată. Nu trebuie spus neapărat ce e scos acum...? (mai mult)
Vă place serialul Soy Luna? V-ați uitat la el? Eu cel puțin când eram mică mă uitam.
Bro, tocmai ce am terminat serialul KinnPorsche si am devenit obsedata de el.I meaann Vegas&Pete, Kinn&Porsche(pentru cei care stiu).Btw, voi ce parere aveti de serial/care sunt personajele voastre...? (mai mult)
Va place serialul 'Toate pânzele sus'?
Într-o nuvela/film/serial, un bărbat care comite adulter, mințindu-si nevasta și copiii, se poate numi antagonist, chiar daca nu comite și alte fărădelegi?
Era acum 5- 6 ani pe Minimax un desen animat despre un baiat care facea ceva misiuni nu mai stiu sigur si la final niste prieteni de- ai lui sau ce erau spuneau ceva cu "... Park". Baiatul respectiv avea...? (mai mult)
Va invit la un serial care mi- a plăcut mult After Life. Este vorba despre un ateu care îsi pierde soția din cauza cancerului, e și o ocazie buna de a vedea cum face fata un ateu morții, întrebarea...? (mai mult)
Merita sa vizionez Barbie la cinema? Chiar acum sunt la mall
Bună. Am nevoie de ajutor va rog. Am văzut un film în care s- a rupt pamantul în doua, iar cei care au căzut acolo au ajuns înntr o lume în care exista dinozauri. Nu mai știu cum se numea. Plssss....? (mai mult)
Buna! Am nevoie de ajutor pentru a gasi un serial ce a fost pe Netflix, problema este ca nu imi amintesc numele ci doar o parte mica din actiune. Este vorba despre un om de stiinta de culoare ce are ...? (mai mult)
În afară de desenul animat Barefoot Gen(1983) există și alte filme ori seriale ce descriu sau se inspiră din bombardamentele atomice de la Hiroshima și Nagasaki din 1945 sau explozia de la Cernobîl...? (mai mult)
Buna ziua, oare imi puteti spune niste filme exact in genul La Haine 1995?
Buna, cine îmi da niste detalii despre abonlllmentul Netflix mi- am facut abonament de 5 euro am achitat cu cardul, și as vrea sa stiu cand trece luna se ia bani iar de pe card sau trebuie sa confirm...? (mai mult)
Salut,am și eu o întrebare,era de mult un desene animat,cu niște dinozauri din fier care mâncau pietre,petrol sau fier, știe careva de el?????
Stie cineva cum se numeste filmul asta? https://www.facebook.com/reel/322060670163759?s=yWDuG2&fs=e
Bună! Pentru cei din Iași, știu că prin anii 2008- 2010 era o emisiune de copii care se filma la Hala Centrală. Aș dori să știu numele emisiunii și eventual un link către site- ul lor....? (mai mult)
Caut un film pe care l- am vazut cam prin 2015- 2018 despre un student din perioada comunista care locuia intr- un campus. Stiu ca se certa cu un alt grup de baieti din campus care aduceau muzica interzisa...? (mai mult)
Salut, stiti un film cu si despre Dumnezeu? De preferat Dumnezeu sa se transforme in persoana fara ca cineva sa stie. Multumesc
Seriale bun de la showtine, amazon? Bbc?
Am un cont de Netflix împreună cu alți prieteni, ma uit la seriale de pe TV- ul din living, ma uitam și pe telefon, de pe același cont, astăzi am observat ca nu mai îmi merge sa ma uit pe TV,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
Dragobeta întreabă:
StrongHeart întreabă:
fundata32332 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Misterul familiei Hunter
Ati urmarit aventurile copiilor familiei Hunter? Cat de multe stiti despre peripetiile prin care trec in casa lor plina de mistere?