Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 24 Februarie 2025 sunt:
Buna TPU am o intrebare, cand va aparea twilight breaking dawn 3, sunt o fana mare twilight si habar nu am daca mai apare breaking down 3... va rog daca stiti spuneti-mi.
Hey! Stie cineva daca Zuhre din Steaua sufletului va ramane cu Seyit pana la urma?
Cand se dubleaza in romana sezonul 7 din dragonii in marele necunoscut?
Stiti filme cu familiii îndoctrinare de religie ca si We are What we are.Cu obiceiuri stranii etc
Era difuzată acum ceva ani o emisiune comică pe sport.ro seara târziu în care prezentatorul înjură intr una prezentând viața unor persoane dubioase, erau și scene interzise minorilor dacă mi...? (mai mult)
Salut, era un desen acum cativa ani pe un anumit post, in care un vantor este la vanat, el fugareste un urs si pe tatal acelui urs, il impusca pe tatal ursului si dupa el se transforma in urs, nu ...? (mai mult)
Bună! Știți cumva o aplicație/un site pentru vizionarea filmelor gratuit și fără viruși? De fiecare dată caut pe google și îmi apar site-uri cu viruși. Mulțumesc :)
Am și eu o întrebare TPU :))) Deci mâine e premierea filmului Insidious: Ultima cheie și din câte am înțeles e o continuare a altor trei filme. Ideea e dacă pot sa merg fără sa le fi văzut pe...? (mai mult)
Ceva seriale cu cluburi? Adica cum e Sons Of Anarchy cu cluburi de motociclisti afaaceri, dealeri de arme, adica lucruri ilegale, schimb de focuri.Si putin dramatic, adica sa si decedeze unele personaje.Nu...? (mai mult)
As avea nevoie de o aplicatie pe telefon sau un site pentru filme online cu rezolutie buna la filme ( de preferat peste 720p) si subtitrare, multumesc!
Vreau si eu niste filme ca Alba ca zapada (film),Alice in Tara Minunilor(film), pe acestea le-am vazut si mai vreau sa ma uit la alte filme la fel.
Hei, daca am o rezervare la film pentru 10 persoane, iar una dintre ele nu mai vine, rezervarea pentru restul mai este valabila, nu?
Am vazut acum mult timp un film in care trebuia sa fie omorati 4 preoti dintre care murisera 3, unul din ei era rastingnit invers intr- o biserica si ars, numai unul supravietuise fiind salvat...? (mai mult)
Am vazut acum multi ani un film horror despre niste tineri care merg intr- o inchisoare sau un azil parasit. Stiu ca era un semn acolo, pe un perete, care il facea pe cel ce privea sa innebuneasca sau...? (mai mult)
Ce seiale de comedie si dragoste imi recomandati? As vrea sa fie ceva gen How I meet your mother, Friends sau The Big Bag Theory. Sa nu fie prea vechi, cel mult difuzate in 1990
Salut, știe cineva cand incepe sezonul 2 din Mireasa din Istanbul?
vreau sa intreb pe cei care sau uitat la avatar daca se va face o continuare sau un sezon nou la avatar legenda lui korra si daca stiti cand apare macar trailerul la noul avatar si cand
Salut as vrea sa revad un film care l- am vazut mai de mult in care era un baiat care era paleta la capitolul femei pana ce il invata unchisu care era un mare expert ln femei mai apoi cand devine adult...? (mai mult)
Salut Aceasta intrevbare este legata de avatar camd va aparea macar trailerul noului avatar sa daca va mai fi un sezon la legenda lui korra
Buna!^^ Ar putea sa imi spuna cineva din ce anime e imaginea asta, va rog? https://ro.pinterest.com/pin/586734657674093041/
Acum cam 8 ani era pe Minimax un desen cu niste creaturi micute si galbene care erau in cautarea unei lumii, un fel de paradis pentru ei, in care sa traiasca. Isi mai aduce cineva aminte cum se numea...? (mai mult)
Daca faci o rezervare la un film, cu cat timp inainte sa inceapa filmul trebuie sa cumperi locurile respective? si cu cat timp maxim inainte sa inceapa filmul ai voie sa fi in sala?
stie cineva unde sau pe ce site pot gasi acest film?: Le mille e una notte: Aladino e Sherazade 1001 de nopti Aladin& Sherazade filmul este din 2012, are 2 parti insa nu l- am gasiti nici...? (mai mult)
Stie cineva film pentru "Fericirea incepe azi" de Jamie McGuire?
Salutare, pentru cei care urmaresc ``Muntenii`` pe ``History`` puteti sa imi spuneti si mie ce episod era ``Muntenii - Comori în ruine`` deoarece nu am apucat sa il vad astazi si nu stiu ce episod era...? (mai mult)
Întrebarea asta este pentru cei care au urmărit serialul Teen Wolf. În ce sezon/episod moare Derek? Puteți să-mi dați și mici spoilere legate de serial :)) dar MICI
Un site sau linkuri unde pot vedea si eu SAW 8?
Hei. Cand eram mic, era un desen la televizor cu un grup de animale care aveau ca lider un raton si formau un fel de echipa. Aveau uniforme de armata si nu cred ca au aparut vreodata oameni in acel desen....? (mai mult)
unde pot vedea destinatie finala 6?
in urma cu ceva ani am citit pe undeva ca ar fi existat un episod pierdut din Tom & Jerry numit, , Tom's Basement, , iar astazi cand ma uitam pe Youtube la ceva content Creepypasta am dat...? (mai mult)
Stie cineva unde gasesc filmul Just4Kicks (Cu mingea la picior) din 2003? Acela cu Cole si Dylan Sprouse
Imi puteti face o lista cu cele mai șocante si interzise filme in diferite țări?
Stie cineva filme care sa aiba ca personaj principal un adolescent cu puteri supranaturale care se confrunta si cu problemele de liceu? PS : Am vazut toate filmele cu omul paianjen
Stie cineva un film bun?
Am vazut acum 6- 9 ani un film cu animale care luptau cu niste creaturi care erau conduse de oameni animalele aveau rege Leul care stia sa vorbeasca la final leul a murit pe o piatra si o femeie a inceput...? (mai mult)
Un pas în urma serafimilor unde il pot viziona pe internet?
Salutare. Referitor la toate desenele animate. Aveti idee daca exista desene animate in care se pomeneste de Romania? Sau macar ceva legat de tara noastra? Eventual desene animate facute de americani sau...? (mai mult)
Salut, Recent am revizionat trilogia Matrix deoarece cand eram mic am vazut film accidental din care nu am inteles mare lucru iasa de data(vizionand toate filmele) am reusit sa inteleg seria, mai putin...? (mai mult)
Hello TPU. Stiti filme gen "Winter's Tale"? M-ar interesa sa fie bazate pe anumite miracole. Thankss. Ofer funda!
Am văzut la TV cu ceva ani în urmă un film horror pe care aș vrea să- l revăd, însă nu mai țin minte titlul. E vorba despre un criminal în serie (psihopat) care își selectează victimele...? (mai mult)
Cum se numeste filmul acela in care un baiat este muscat/zgariat apoi il devine posedat, se poate aseza pe aer, isi tortureaza cainele pe tavan si bate niste baieti intr- o seara cu puterile lui de demon....? (mai mult)
Ce simbolizeaza tatuajulul in forma de stea cu 8 capete de exepmplu cum are Boyka pe umeri?
Vreau ceva filme romantice cu adolescenti
Stie cineva cand apare sez 5 din The Originals?
stiti un anime cu personajul principal care la inceput e slab dar pe parcurs devine mai puternic sau are o putere ciudata? Dau funda! P.S:stiu multe ce acest gen deci daca se poate ceva mai...? (mai mult)
Poate sa-mi spuna cineva unde pot sa ma uit la Harry Poter Camera secretelor in rezolutie HD(sa fie si tradus) Va multumesc anticipat
Vazusem un film mai demult cu doi prieteni care cand cresteau mari ajungeau as faca sex cu mamele celuilalt iar apoi sa se casatoreasca unul cu mama celuilalt, Stiti cumva cum se numeste filmul?
Salut, eu nu am mai fost la cinema si am o intrebare, toate filmele bune apar la cinemacity sau doar cateva? pe site vad ca nu sunt filme decat pana joi dar trebuie sa le introduca atunci pe urmatoarele...? (mai mult)
Caut un film cu urmatoarea poveste * Un tanar hot se indragosteste de o tanara frumoasa dintr- o familie importanta. Aceasta era bolnava de tuberculoza, insa ea isi doreste inainte sa moara sa isi...? (mai mult)
Stiti vreun site bun pentru filme?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
One Direction
Cat de multe stii despre formatia cu milioane de fani?