Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 24 Februarie 2025 sunt:
Filme sci-fi va rog
Stie cineva un site bun pentru seriale care sa nu ma bage pe alte site-uri?
Unde pot vedea filmul Hawaii (film romanesc, in afara de cinema deoarece din pacate nu am nici un cinema in oras)
Îmi spuneți și mie niste filme de dragoste care sa se petreacă cat mai recent adică nu acum 100 de ani sau mai mult. Mulțumesc
Ce filme imi recomandati gen fast and furious?(sa fie un film aparut recent-de maxim 2 3 ani)
Imi poate da cineva un cont de netflx de pe filelst?
Spuneti-mi si mie 2 filme de actiune, gen urmarire, spioni, impuscaturi, din astea. Nu vreau nciiun film din seria Mission Imposible ca le-am vazut deja.
Cand apare sez 3 din shadowhunters?
Era o emisiune comică pe sport.ro seara târziu în care prezentatorul înjură intr una prezentând viața unor persoane dubioase, erau și scene interzise minorilor dacă mi amintesc bine? Mentionez...? (mai mult)
Cand v-a aparea Soy Luna sezonul 2 ep 41?
Ce seriale ati recomanda?
Hey spuneti niste filme horor...atit de horro in cit sa te temi sa dormi..sa te temi sa respiri sau sa te misti
Cum se numea emisiunea care era difuzată pe sport.ro seara în care prezentatorul înjură încontinuu, erau scene grafice interzise minorilor și parcă arătau oameni ciudați. Era foarte amuzantă....? (mai mult)
Caut numele unui desen animat de la inceputul anilor 2000. E un desen educativ cu un caracter cu niste pantaloni galbeni care te invata despre poluare, padurea tropicala, cum se fabrica diferite chestii...? (mai mult)
Salut Dacă vrea cineva să descarce seriale apoi să le pună pe un stick pentru a le vedea pe un tv click here este doar un ajutor pentru a evita reclamele și ieșirile de pe siteuri online. http://openloadmovies.tv/tvseries/ ...? (mai mult)
Stie cineva cum se numește filmul care este redat la secunda 43? https://youtu.be/vV-6FDTg2cY
Salutare sunt mare fan avatar si vreau sa un cateva intrebari 1 Daca se va face o continuare despre Aang viata lui cum saformat orasul Republica 2. Daca va fi o continuare mai departedesre Korra 3.Cand...? (mai mult)
Cum se numește filmul acela in care sunt niste persoane care doneaza organe contra- cost si in caz ca nu sunt platite lunar vin si le eau inapoi ( P.S. Mi- a zis cineva de acest film si nu mai stie cum...? (mai mult)
Care sunt filmele voastre preferate? Nu mai am la ce sa ma uit:))
Stie cineva ca era un film care avea melodia asta in el https://www.youtube.com/watch?v=PsO6ZnUZI0g
Cum pot viziona un film pe gratis?(fast and furios 7)
Stie careva daca a aparut filmul: "Journey 3: from the earth to the moon"? Sau cand va aparea?
Am vazut ca la serialul The good doctor vor aparea urmatoarele episoade. Dar nu cred ca ma pot uita gratuit sau macar unde pot vedea. Ultimul episod pe care l- am vazut era episodul 10, sezonul...? (mai mult)
Puteți sa imi spune-ți niste anime-uri de acțiune?
Caut un episod din Lectii de viata, in episod era vorba despre un baiat internat la spitalul 9, si s- a indragostit de o fata care facea acolo practica la acel spital. Iar el tot spunea ca...? (mai mult)
Cine imi poate da link de la sezonul 2 din serialul 'How to get away with murder'? Nu il gasesc nicaieri.
Filme Horror/Thriller gen The Invitation, Get Out, Creep, The Gift?
Stiiti anime-uri vechi care sa contina actiuna si paersonaje serioase?
Cate episoade din pokemon sunt? Si unde le pot vedea?
Salutare, as vrea sa- mi recomandati va rog un film foarte interesant in romana sau in engleza si cu subtitrare in romana sau in rusa.Insa ati putea sa- mi recomandati si seriale la care sa ma uit va rog,...? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi Imouto sae ireba li necenzurat? Nu imi place sa ma uit cu cenzura >.<
HEYYY TPUUU Acum cateva saptamani actorul principal din Prison Break Dominic Purcell(Lincon Burrows) a pus pe Instagram o poza in care spune ca sezonul 6 din PB se filmeaza! Oare sa fie adevarat?
Am auzit că Sookie din True Blood va fi însărcinată.Am terminat sezonul 2...este adevărat, și dacă da cu cine a făcut-o?
Caut un film de mult timp și nu îl găsesc nicăieri. O să vi- l povestesc puțin. Deci filmul începea cu un cuplu care mergea cu mașina undeva pe un drum care inițial avea serpentine și ...? (mai mult)
Ce filme faine cu Animale știți?
Buna seara, caut si eu in film in care este vorba de o mama care are 3 sau 4 copiii (nu mai stiu sigur) Femeia isi lasa copiii cu bona pentru o vreme(ea intra la inchisoare pentru cateva luni parca si...? (mai mult)
In urma cu un an m- am uitat la un film cred ca pe discovery, despre viata omului de la nastere pana la moarte ce prezenta etapelei unei vieti de om. As vrea sa revad filmul dar nu stiu cum se ...? (mai mult)
Vreau si eu niste filme frumoase.
Salut,TPU! Niste seriale bune!
Stiti filme sau seriale bune?
Cine știe acel episod din Mordecai și Rigby, cănd se adună toți prietenii lor,să-i ajute cu un fel de război, puteți lăsa și link mulțumesc
Salut la toata lumea, in trecut am vazut o parte dintr- un documentar in care 3- 4 oameni erau intr- o masina pe strada, si dintr- o data a aparut o luma pe cer, dupa care s- a facut noapte instantaneu...? (mai mult)
Dati-mi si mie filme gen the babysitter horror.Cel mai bun raspuns primeste funda! Ms.
Vreau sa merg la cinema(cinema city) si am mai multe intrebari: 1.La cat timp inainte sa inceapa filmul trebuie sa fiu in sala? 2.Sunt mai multe sali de film? 3.Cam cat timp se sta la coada pentru achizitionarea...? (mai mult)
La cat timp apar episoade din Boruto?, si cate sunt pana acum?
Cine poate sa imi zica unde pot sa ma uit la tot serialul Pokemon?
Cand va aparea Avatar 2?
Intrebare pentru fanii mai vechi de anime.Stiti ca prin 2008 explodau formurile de la Crunchyroll cu Suzuka si toti plangeau ca nu are sezon 2 si ca manga e neterminata.Ei, eu am vazut Fuuka(care din ...? (mai mult)
Salutare.imi poate spune si mie cineva filme comedie cu aventura si sau sf? ceva in genul "nanny mcphee"? multumesc anticipat :)
Stie cineva cum se numea filmul ala in care erau doi adolescenti care "spionau" o fata de la casa alaturata? Fata isi da seama ca cei doi o plac si hotaraste sa le faca o vizita. Acestia vorbesc despre...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Urzeala Tronurilor
Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat