Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 24 Februarie 2025 sunt:
Ce seriale de actiune imi recomandati? Sau in stiulul : Lucifer, Banshee, The Punisher
Stiti vreun film super fain lansat anul acesta?
Nu stiti cand va aparea sezonul 4 din Lucifer? Sau daca va aparea...
Am auzit din mai multe parti, de filmul "IT". Eu ma uit la filme horror si imi plac astept sa apara varianta digitala la "SAW 8", ma rog nu despre asta e vorba important este ca din curiozitate...? (mai mult)
Unde pot sa vad The Prototype rosub 2013?
Cand apare filmul de comedie TATA IN RAZBOI CU... TATA 2 in format HD si subtritrat in romana. Mi-ar placea foarte mult sa vad filmul. Funda.
Deci caut de cateva saptamani un film doar ca nu mai stiu cum se cheama. Eu am vazut doar jumate din el. Era vorba despre o familie care era in vacanta cred si se anunta o furtuna, in toate orasele erau...? (mai mult)
Dati-mi filme faine gen underworld.Cel mai bun raspuns primeste funda! Ms :)
Știe cineva când se va lansa sezonul trei din "The Man In The High Castle"? Cartea merita citita? Personajele sunt la fel ca si cele din serial?
Heei...imi puteti da exemple de comedii gen: Bad Teacher, American Pie, Prety Woman Comedii din astea amuzante
As vrea sa vizionez toate filmele Star Wars, dar stiu ca nu au aparut in ordine, de exemplu ultimul aparut e de fapt primul, sau ceva de genul asta. Ar putea cineva sa imi spuna ordinea cronologica,...? (mai mult)
Stiti pe unde gasesc pe net filmul,, bad teacher 2,, m-am uitat la primul episod si vreau sa-l vad pe al doilea. Lasati-mi link va roooog mult. Doar episodul 2. Pe 1 il gasesc
Care ieste numele real alui sunya din iubiri secrete
Cand se va dubla in romana sezonul 7 din Dragonii?
Data cand apare a 3a parte din "3 metri deasupra cerului"?
Stie cineva filme precum Alba ca Zapada si razboinicul vanator, Alba ca Zapada O poveste intunecata, sau Scufita Rosie (filmul din 2011)? Sa fie cam acelasi gen. Multumesc anticipat!
Hei știe cineva niște seriale mișto?
Unde pot vedea, nu stiu daca ati vazut si voi. Era un video pe Youtube, adica nu doar unul, dar am vazut unul in care era un cuplu si se jucau gen el punea o mana pe ea, apoi ea pe el, apoi...? (mai mult)
Am o întrebare.. Știți cumva dacă Arrow apare în Supergirl?
Vazusem pe Facebook un video legat de un fel de un serial korean. Era un baiat care a asistat la un moment in care i se furase unei fete din geanta lucrurile intr- un autobuz public. Toate persoanele din...? (mai mult)
Hei imi puteți spune niste seriale norvegiene cu adolesceniti?
Despre serialul Steaua sufletului de pe Canal D... Cine este fata din trecutul lui Fikret ce seamănă cu Zuhre? De ce a insistat Fikret să se căsătorească cu Zuhre? Mulți anticipat.
De ce Fikret s-a casatorit cu Zuhre? În serialul steaua sufletului. Şi cine e fata din trecutul lui Fikret ce seamănă cu Zuhre?
Cum se numeste filmul în care un bătrân a aflat că are cancer si este nevoit să ucidă pentru o femeie care ii da antidotul iar fata sa era cât pe ce să die violată de mai mulți băieții la un...? (mai mult)
Când o sa apară la noi sezonul 2 din serialul "Mireasa Din Istanbul"?
Daca ar fi sa recomandati un serial care v-a impresionat, ce serial ati recomanda?
Oare unde as putea gasi de cumparat DVD-uri cu serialul The Simpsons pe sezoane, cu subtitrare in limba romana?
Niste filme horror interesante? Parca n- as vrea ceva clasic si cliseic cu locuinte bantuite sau tineri in vacanta alergati de ceva disperat. Fara filme sadice `horror` prin cantitatea de sange varsata....? (mai mult)
De ce pe site-ul axn se găsesc episoade din seriale HD chiar FHD, iar pe alte site-uri nu se găsesc HD? Îmi puteți da un exemplu de site cu seriale HD?
Stie cineva cum se numea filmul indian in care o fata s- a certat cu prietenul ei, apoi ea a plecat din tara unde se ocupa cu pictatul peretilor unei Biserici si dupa care prietenul ei a gasit- o la...? (mai mult)
Cum se numeste continuarea anime- ului Free!, daca exista una? Exista 2 sezoane, 1 OVA si un film in care Haru si Makoto sunt la inceputul gimnaziului. Si cred ca ar mai trebui sa fie un film, o continuare,...? (mai mult)
Imi poate da si mie cineva un link catre toate episoadele si sezoanele din Tokyo Ghoul la care sa nu fiu nevoita sa imi fac cont pentru a viziona?
Poate sa mi zica cineva un serial gen baiatul bogat si popular din liceu se indragosteste de fata saraca
acum câteva săsptămâni a fost un film pe tvr2 parcă, am prins doar câteva scvențe, un bărbat de culoare să împăcase cu iubita lui după ce a ieșit din închisoare, iar în noaptea...? (mai mult)
Salut, acum vreo 8 ani, daca nu mă înșel. Stiu ca ma uitasem la un film cu o cămașă care vorbea. Stiu ca mai era un actor chel care a mai jucat pe Disney Channel in Spioni sau ceva de genu, erau...? (mai mult)
Aș vrea sugestii de filme de epoca. (înafară de filmele facute după cărțile de Jane Austen)
Ce film e? https://www.youtube.com/watch?v=AgJ8UyAj5CE&t=1s
Cine imi poate da un link pentru a vedea cantonamentul fetelor si problele la care au fost supuse in emisiunea Miss fata de la tara sezonul 2?
Cine l-a omorat pe Jason din serialul Rivardale?
Oare mai știe cineva cum se numea acel desen animat care era într- un context mai bizar, undeva în perioada dinozaurilor și erau câțiva oameni blocați acolo și puteau să facă o legătură...? (mai mult)
Stie cineva cand o sa apara sezonul 4 din lucifer Multumesc anticipat
Ce ati alege, un nou film transformers sau unul nou partea a doua need for speed? Argumente
Imi puteti zice ceva seriale faine ( gen tvd, pll, got, to ) Dau funda
Stie cineva un serial gen The 100 și Terra nova?
Un Animee buun? Am vazut pe toate astea faine... Code Geass, Tokyo Ghoul, AoT, Noragami, Guilty Crown, Akame Ga kill, One Punch Man ...As vrea tot ceva asa in genul asta, idei?
Salut, astăzi mi am reactivat abonamentul pe voyo și observ ca sunt doar 14 filme, de ce?
Hei, pentru cine s-a uitat la the vampiri diaries, Elena o sa se vindece de vampirism? dacă da cum? și va rămâne cu Damon?
Bună, doresc sa aflu cum se numeste un film. Este cu un tip care lucrează intr- o mare companie ce comercializează cafea. Este trimis la cultivatorii de cafea sa afle mai multe, insa gaseste acolo...? (mai mult)
Bună TPU! Avem fani House of Cards? Vreau sa va intreb ce parere aveti de Kevin Spacey in urma "problemelor"? In ciuda lor, mie imi place si imi pare rau ca l- au scos din sezonul 7. Poate ca daca...? (mai mult)
Hei! Cine imi poate da un link pentru a vedea cantonamentul fetelor si problele la care au fost supuse in emisiunea Miss fata de la tara sezonul 2?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
militiaromana întreabă:
brokxy întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
House of cards
Esti fan adevarat al super serialului House of cards? Hai sa-ti testezi cunostiintele despre acesta chiar acum!