Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 24 Februarie 2025 sunt:
Imi poate spune cineva daca mai exista vreun toren.t cu desenul Ce i cu Andy?
Știe cineva câte episoade au sezonele 4, 5, 6, 7 și 8 din TWD (The walking dead)?
Aceiași întrebare cum îi spune actorului care joacă în filmul Doi scheleti se trag de piele?
Salut, ce filme imi recomandati? Vreau ceva gen the loft, sa fie mister pana in ultimul minut si cu intorsaturi de situatie, sa ma puna si pe mine sa gandesc cine e criminalul. Daca ati venit aici...? (mai mult)
Stie cineva filmul? Deci m.am uitat la un film, era cu niste turci. Si era o fata Alcha care ii placea sa practice kun- fu. Dupa ajunse sa se antreneze intr o echipa unde era doar baieti, acolo...? (mai mult)
as avea nevoie de un film cu un "bad ending" m-am saturat de toate filmele cu un "good ending"
Buna, isi mai aduce cineva aminte de un serial de pe Disney, sau de pe atunci Jetix cu un caine robot care raspundea cu afirmativ si negativ? Mi- l amintesc perfect dar su stiu cum se numeste si o descriere...? (mai mult)
Niste filme horror mai noi? De genu IT, Jigsaw, Annabelle: The Creation, The cult of chucky etc. Sau cel putin nu noi dar sa fie destul de horror sa nu mai poti dormi noaptea
Ce seriale stiti in care personajul principal sa fie un geniu neinteles, care toata lumea crede ca e un nebun. Niste seriale vazute de mine asa sunt Sherlock si Da Vinci s Demons. Sugestii?
Pe ce site pot vedea toate episoadele din Mama?(telenovela turceasca
Bună TPU! Avem fani House of Cards? Vreau sa va intreb ce parere aveti de Kevin Spacey in urma "problemelor"? In ciuda lor, mie imi place si imi pare rau ca l- au scos din sezonul 7. Poate ca daca ...? (mai mult)
Ceva filme ale căror acțiune se petrece iarna? Orice gen in afara de Horror sau Comedie. Multumesc anticipat!
deci am vazut filmu asta acum ceva ani si tot ce imi amintesc e decat ca un tip cu o masca alba il batea pe unu cu un par sau cv de genu peste spate si tipu ala voma...sau era un cuplu si incerca...? (mai mult)
Imi poate da cineva niste seriale asemanatoare cu "Shadowhunters"? Merci. ^^
Ce filme gen transformers need for speed, san Andreas stiti? O lista va rog
Cei care v-ati uitat la Need for speed, ce moment va plăcut cel mai mult, ce v-a impresionat?
Am inceput sa ma uit la serialul Grimm.Momentan sunt doar la episodul 15 din primul sezon si as avea niste nelamuriri. Capitanul si Adalind sunt personaje bune sau negative? Ce se va intampla pe mai departe...? (mai mult)
Stie cineva cand apare filmul Jumanji hd pe net?
Are cineva un cont de NetFlix care nu îi mai trebuie, sau are un cod măcar?
știți vreun serial ca Shameless?
Puna TPU, stiti niste filme faine tip drama si iubire? Acum cateva luni am vazut filmul acela cu Nick Jonas si Isobel Lucas, se chema Careful what you wish for parca, stie cineva filme in genul asta?
Cum se numeste actorul din secenta 3:43 si cum se numeste filmul. https://www.youtube.com/watch?v=7i4DuUzaH1U
☺ Știe cineva cum se numește acel film ( un film Disney dacă nu mă înșel ) în care un băiat se transformă într- un șmecher pentru că fata de care era îndrăgostit îl părăsește...? (mai mult)
Vreau si eu niste filme cu rechini sau cu serpi dar sa nu fie horror.
Filmul Blestemul serpilor este horror?
Era un film cu un fost agent secret, pensionat, care vrea sa salvezi o tipa care este p.r.o.s.t.i.t.u.a.t.a din mainile unor contrabandisti parca sau ceva de genul asta. Stie cineva cum se numea?
Heei stie cineva cand apar episoadele traduse de la serialul The Fosters?
Seriala cu adolescenti si ACTORI FRUMOSI? gen riverdale.
Poate cineva sa-mi spuna anime romantice, dar sa fie si drama si sa fie frumoase!
Ce seriale îmi recomandați? Prefer să fie cu adolescenți :)) gen: 13 reason why, Riverdale.
Bunaaa! Caut un desen animat de pe Minimax de acum niste ani... vreo 5- 6. Stiu ca nu era cu personaje, era desenat, iar intr- o ul era cu un cantec care avea "cine, ce, cum, cand"... Stie cineva ...? (mai mult)
Hei,vreau cele mai bune filme care chiar merita vazute.In momentul asta sunt in criza, chiar nu stiu la ce sa ma uit.
Salut, cand eram mai mic am vazut un desene cu o fantoma buna si care pleaca intr o corabie sau ceva de gen, imi amintesc ca erau si alte fantome rele. Eh au trecut cam 5, 6 ani de cand l am vzt are...? (mai mult)
Vreau si eu cateva filme cu Jacob din filmul Twilight.
Salut Doresc sa stiu daca in sezonul al II-a din Stranger Things va apărea 11
Despre ce este vorba în Riverdale și care sunt persoanele rele, bune, principale, secundare ale serialului? Sa fie detaliat. Mulțumesc
Cand va aparea sezonul 2 episodul 10 din Riverdale?
Niste filme frumoase de vazut cu familia? NU trebuie sa aiba neaparat tematica de Craciun, doar sa binedispuna si sa fie cat mai decente. Craciun fericit tuturor! :)
cum se poate pune filme online direct pe Facebook? o zi buna.
Buna erau un film sau doua si imi amintesc urmatoarele, se jucau adevar si provocare si un baiat si o fata emo au intrat in dulap iar dupa ce au iesit fata emo l.a blestemat pe baiat, urmatoarea era tot...? (mai mult)
Acum câteva zile (cred că miercuri) am văzut pe la 22:30 difuzându-se un episod din serialul "Rick and Morty" la televizor (servicii de la UPC). Care este canalul pe care a fost difuzat?
Hei TPU știe cineva seriale ca riverdale sau 13 reasons Why?
Cate filme Star Wars sunt si cum trebuie sa le urmaresc? Adica trebuie sa le urmaresc dupa anul aparitiei sau dupa numarul partilor? Si merita vazute aceste filme? Dau funda si vot!
Buna, cand se mai difuzeaza Titanic?
Am un aparat foto Sony dscx60 filmare ful hd cad transfer pe laptop nu am imagine ami trbue alt player am kmplayer se vede verde si am sonor atat
Stie careva cum se numeste filmul in care e vorba de o fata de rang inferior in randul liceenilor, sta intr- o casa naspa, familie dezbinata, apoi cel mai popular tip se da la ea idn cauza unui...? (mai mult)
Un film bun de crăciun? Sau mai multe. De orice fel comedie animație etc.
Hei! Aș avea nevoie de puțin ajutor... Știu că acum mult timp am văzut la TV un film de animație cu o tipă care cred că conducea un magazin sau ceva... și și- a pus angajații să lucreze și...? (mai mult)
Salut,unde as putea sa vad emisiunea Pierdut printre straini?
Vreau si eu o lista cu niste filme de groaza si de Aventura aparute in 2017, filmele de groaza as prefera sa fie cu oameni posedati, fantome etc, sa fie foarte infricosator. Celui cu cea...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
militiaromana întreabă:
brokxy întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?