Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 24 Februarie 2025 sunt:
Buna, Am si eu o intrebare legata de un film care l- am văzut în copilărie pe video iar acum nu mai stiu cum se numeste. Stiu doar atat ca era vorba despre un copil care a pus tot felul de capcane...? (mai mult)
Era un serial, acum cativa ani pe Discovery despre oameni cu boli foarte ciudate si rare de care s-au vindecat si povesteau acolo prin ce au trecut. Cine stie cum se numea? Dau funda :*
Cat costa un bilet la un cinema din Bucuresti ( de preferat la un mall ) la ultimul film Star Wars?
Era pe Disney un film/serial cu o rusoaica (avea accent) ..stie cineva cum se numeste?
Am nevoie de cel mai bun film western pe care il stiti si de cel mai bun film de actiune pe care il stiti.
Salut,cine a privit Violetta? Puteti sa imi spuneti cine e spionul lui Gregorio
In ce episod mehmet află că fica lui este bahar?
Astazi,23 decembrie 2017 la ora 1 este the vampire diaries la pro tv, stie cineva ce episod si ce sezon se difuzează?
Am vazut cand eram mai mic un film horror, niste prietenii s au imbatat, s au dus intr- un cimitir de criminali si au petrecut acolo pe urma spiritele s- au intors sa ii omoare, poate cineva sa imi spuna...? (mai mult)
Dau fundita! Stiti filme in care actiunea se petrece in trecut?
Imi puteti da un site pe care pot sa ma uit la seriale tailandeze?
Niste seriale gen teen wolf? Dar sa se asemene destul de bine cu teen wolf, gen sa li se aprinda ochii personajelor atunci cand isi activeaza puterile sau se transforma... Inca ceva, daca tot imi dati...? (mai mult)
De pe ce site as putea vedea toate sezoanele Game of Trones (un link ajuta)
Ştie cineva unde pot vede toate episioadele din Rebelde?(Cel care a fost difuzat pe acasa tv, Ştiu că mai era unul Rebelde Way dar nu imi place acela.) Ma uitam pe un site dar cred ca de la ...? (mai mult)
Buna, am o nelamurire de ceva vreme, vreau sa fac un film (cand spun film, ma refer chiar la un film, nu filmulet pentru Youtube). Cu actori si chestii de genul, treaba e in felul urmator. Filmul...? (mai mult)
Dacă mă abonez la HBO GO, o lună e gratis, pot urmări o lună serialele si filmele acolo si să mă dezabonez? Aș profita o lună si mă dezabonez, nu cred că ar fi corect, nu?...? (mai mult)
stiti filme gen THE HAUNTING IN CONNECTICUT? ceva idei sunt bine venite...
Heei, in seara asta ma gandeam sa ma uit la un film si am chef de unul care sa fie gen fantasy, poate cu o alta lume, cu o poveste de iubire care sa se implineasca la finalul filmului... ma gandeam ...? (mai mult)
Ce seriale sa mai vizionez? Am vizionat The Walking Dead, Riverdale, Stranger Things, 13 Reasons Why, Fear The walking dead
Câte episoade are sezonul 1 din TWD (The walking dead)?
Salut, știe cineva cam câte sezoane are TWD (The walking dead)? :)
Caut filme în care sa fie persoane cu puteri
Știe careva cum naiba Vlad Gherman ( membru trupei LaLa Band și actor în pariu cu viața) are doar 1, 64m? Mie mi se pare că are pe puțin 1, 74
Ar putea fi vreodată construite săbii laser precum cele din Star Wars? Credeti ca ar fi posibil? Ceva care sa fie exact ca cele din film...
Buna! Scrie-ti-mi si miefilme (nu seriale), care face trecerea dela viata de adolescent la adult. gen: "Azi 13 maine 30", "Fata cu esrfa verde", "Absolivrea asta-i viata"...etc
Spuneți-mi și mie 2-3 filme, nu contează genul.Vă rog nu îmi enumerați 100 de filme copy-paste de pe alte site-uri.
Care este planul lui Devoe pentru Barry in sezonul 4 din The Flash?
Salut, TPU. Stiti cumva niste filme cu lupte de strada / boxing / arte martiale?
Sunt din Suedia, dar am decis sa invat limba romana. Ma descurc destul de bine la partea de a scrie, dar am probleme destul de mari la partea unde eu trebuie sa inteleg ceea ce aud. Aici, va cer ajutorul....? (mai mult)
Știe cineva un film de genul Ultima casă pe stânga sau ceva cu fete care sunt răpite si care sa aibă multă actiune? Ms anticipat.
Mi-ati putea recomanda cateva seriale bune si melodii in italiana?
Filme frumoase? *fără filme istorice, indiene, psihologice, coreene, etc. Mulțumesc frumos.
Cum vi s-a părut filmul me before you? Cei care l-ați vizionat.
Cand eram mica erau niste desene cu pisici si o fata care cautau o pisica disparuta si faceau un puzzle! Imi poate spune cineva cum se cheama
Am vazut acum vreo 2- 3 ani un film de comedie romanesc pe Prima TV, care era imediat dupa 1989, cel putin asa cred dupa cum era regizat. Din ce imi amintesc era cu o baba si pe finalul fimul a ajuns...? (mai mult)
Care sunt cele mai frumoase filme de Craciun pe care le-ati vazut? In afara de Home Alone :))))
Hey! Am o nelamurire... la unele anime-uri, in descriere, la genuri imi apare cuvantul shoujo. Ce anume inseamna?
Salul! Ma poate ajuta cineva cu niste anime- uri, chiar vreau sa vad mai multe dar pur si simplu nu gasesc nimic potrivit. Pentru a va fi mai usor si pentru a vedea cam ce stil de anime- uri imi plac ...? (mai mult)
stie cineva in ce ani s-au desfasurat actiunile fiecarui film star trec? vreau sa ma uit la toata seria de filme si seriale dar nu stiu in ce ordine sa ma uit la ele
In ce ordine sa vad filmele star trec?
Poate sa-mi spuna cineva un fil fain care te lasa cu gura cascata?
imi poate spune cineva daca mai iese partea a 3- a din breaking dawn twilight? Am vazut nu mai stiu unde ca se numeste 'crossbreed', am cautat pe Youtube si era plin de teaser- uri dar cand...? (mai mult)
Cine stie un anime fain care sa nu fie plictisitor?
pentru cei ce se uit la iubiri secrete ziceti-mi melodia atunci de mafie
Stie cineva daca filmul " momentum urmarire disperata " mai are si partea a 2 a sau urmeaza sa se faca?
Heii! Am vazut un film cu o fata care s-a indragostit de prietenul ei imaginar din copilarie (toate astea se intamplau in decembie, aproape de Craciun). Stie cineva numele filmului?
Hei TPU.De curand am vazut serialele "Pariu cu viata" si "O noua viata" au fost superbe si as dori recomandari de seriale pe care sa le vizionez pe YouTube dar sa fie la fel, cu adolescenti sau sa ma ...? (mai mult)
De curand am vazut filmele Pariu cu viata si O noua viata.Acum as dori niste recomandari de seriale in romana.Am vazut pe internet un film numit Stranger Things si era uimitor dar nu l- am vizionat doar...? (mai mult)
Această întrebare e pentru cei ce folosesc aegisub la traducere! Știe careva dintre voi de unde pot descărca toate episoadele sezoanelor din Shugo Chara pentru programul aegisub? (ca să- mi...? (mai mult)
Buna TPU As dori si eu cateva filme despre Egypt, faraoni si piramide, chestii d-astea, multumesc mult,
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
militiaromana întreabă:
brokxy întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
True Blood
Stii totul despre serialul True Blood? Verifica-ti chiar acum cunostiintele!