Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 24 Februarie 2025 sunt:
Cine știe cum se numeste acest film nu mai stiu sigur si nu stiu cum sa il caut din cate imi amintesc era ceva in genul asta "Familia kROT/kRAT" era vorba despre o familie care locuiau intr- o pestera...? (mai mult)
Sunt pe perioada vacantei in Italia. Urmaresc pe TVR2 un film. Stiti cumva cum face sa il vad fara antena de Romania pe telefon. Doar conectat la internet. Multumec mult
Am un mic/mare lapsus... :( Am vazut acum ceva timp doua filme si nu mai stiu numele lor. Din primul imi amintesc ca era vechi, actiunea plasata undeva in lumea araba, totul era ca o poveste si ...? (mai mult)
Tot am vazut review-uri negative la Star Wars 8 si nu inteleg de ce. Eu l-am vazut si este chiar mai bun decat 7 si a inglobat mult mai multe lucruri din Star Wars. Vreau sa inteleg de ce.
Imi puteti sugera un anime bun? Sincer sa fiu, toate- s faine, dar ceva placut, pe genul meu, daca cunoaste- ti serialele : Tokyo Ghoul, Atack on titan, Noragami, Code Geass, astea mi- au...? (mai mult)
Stiti cand va aparea sezonul 3 din Alex ai trupa
BUNA TPU cand va aparea Star Wars The last jedi subtitrat in romana sau macar sa se auda bine in engleza pentru ca nu imi place cum se aude
Salutare, caut si eu de ceva timp un film vechi, era ceva legat cu copii gemeni si cu puterile dintre ei, iar povestea era despre un baiat si o fata(frati gemeni) ca ei erau despartiti si se intalnesc...? (mai mult)
In ce zi a saptamani apar episoade noi din the walking dead sez 8?
Caut numele unui anime. Din cate stiu este nou, si s- ar pueta sa fie facut de cei care au facut si Naruto! In anime era vorba de un baiat care doreste sa devina regele magician..Am vazut...? (mai mult)
Stie cineva cand apare the walking dead episodul 9 sezonul 8?
Va aparea Avatar 2? Si daca da cand?
Ce filme stiti ca "Dog pound" (2010)? Sau filme cu/despre puşcărie?
Imi puteti sugera un film sau niste filme pe care sa le vad cu prietena mea? Nu la cinema. Gen de filme ...pai, ceva dragoste, actiune, aventura, sa nu fie plictisitor, gen sa te prinda filmul. Dau...? (mai mult)
In ce zi a saptamani apar episoade noi din the walking dead sezonul 8?
Buna,stie cineva unde pot viziona si eu filmul la mujer de mi hermano online subtritrat in romana.
Buna,imi poate spune cineva unde pot vede si eu filmul "mijer de mi hermano"
Buna, TPU! Stie cineva cum se numeste melodia lui Cansu si a lui Deniz, din serialul "Furtuna pe Bosfor"? Dau funda! :*
Cam ce imi mai trebuie sa devin un actor in America sa zicem ca Vin Diesel sau Chief Prat in afara de un corp super si sa stii engleza la perfectie?
Hey TPU Ma ajută şi pe mine cineva spunându-mi unde pot găsi episoade Lego Ninjago în Română de la sezonul 3 în sus
Stiti cum se numeste filmul acela in care un baiat, impreuna cu mama lui sunt inchisi intr-o cabanuta mica. Iar baiatul nu stie ca lmea de afara este reala? Multumesc anticipat! :D
As vrea sa ma apuc de anime, ceva bun de inceput?
Buna vreau si eu cateva seriale asemanatore cu Body of proof, cu o femeie ca in acesta / Cine imi recomanda si mie?
As dori sa revad gluma in care limba engleza pronuntata de vorbitorul strain are alt inteles (in hotel, la masa, ETC). Multumesc.
Vreau si eu filme gen, , Dirty grandpa" sau, , Why him". Doar 4- 5 filme maxim care sa te faca sa razi cu lacrimi la unele faze.pot să fie și mai indecente sau perverse.Important este sa fie...? (mai mult)
e un film mai vechi pe care as vrea sa-l vad se numeste Cabana Morti dati-mi va rog un link
Seriale noi de dragoste gen fata săracă băiatul bogat in engleza dacă cel mai preferabil,
Riverdale va avea un sezon 3?
Îmi spuneți și mie un titlu de film șmecher? Chiar vreau să mă uit la un film bun
Bună TPU A fost mai de mult pe Kanal D un serial cu 2 prieteni care s.au despărțit în copilărie și unul dintre ei a ajuns polițist iar celălalt a ajuns în Mafie. Cum de numea serialul?
Era pe minimax,acum mult timp un desen numit "micii poneii", dar nu asta de acum cu twilight, etc, ci altul. stie cineva unde il pot gasi? E desenul copilariei mele :(((
Îmi puteți da exemple de filme care sunt foarte asemănătoare cu nașterea lui Iisus?
Cum se numeste filmul ala in care intri in dulap si este o alta dimensiune
Imi puteti sugera un film in care sa fie vorba despre un cuplu care se iubesc si apoi fata sa vrea sa se desparta de iubitul ei si mai tarziu el sa o salveze si sa moara, sau ceva de genul? Sau unul ...? (mai mult)
Cum se numeste filmul? https://youtu.be/CoSEcWlo3iU. Melodia e facuta dupa un film, nu?
Vreau si eu niste filme cu baieti misteriosi / nervosi care intalnesc o fata, iar apoi se calmeaza etc. Funda
am nevoie de ajutorul vostru. Anii trecuti a aparut un film dupa o carte in engleza, si nu imi pot aduce aminte denumirea filmului, caut si nu gasesc nimic. Ceea ce tin minte este ca se povesteste...? (mai mult)
Seriale de dragoste?
Salutare TPU, îmi puteți zice şi mie un film la modul de armată dar de început adică sa fie cu personaje mai mici şi sa faca instructie pana devin mari. Sper sa intelegeti ce am vrut sa zic. Dau...? (mai mult)
Am vazut de cateva zile un film de groaza cu un baiat si tatal lui care gasesc o cutie si pe care o taie, si din ea iese un demon, dar este si o cruciulita care ii face rau. aici ii vorba si ...? (mai mult)
Stiti cumva in ce luna din 2018 va aparea HIGH SCHOOL MUSICAL 4?(orice informatie ajuta)
Cunoaste cineva numele unui canal de Youtube romanesc care posteaza episoade dintr- un serial de crima, drama si iubire, animat in GoAnimate si care a facut si parodii la YouTuberi gen Codrin Bradea,...? (mai mult)
Ce parere aveti despre serialul Shameless?
Cand apare Evermoor sezonul 3? Sau episoade noi.M- a lasat in suspans atunci cand Bella a trebuit sa plece si l- a ales pe Otto.Cu Iggy ce se intampla? Alice si Cameron vor fi impreuna? Otto isi va ispasi...? (mai mult)
Salut am si eu cateva intrebari : 1) Cand apare ultimu sezon din Game of Thrones? 2) Cate parti are filmul : Planet of the Apes? 3) O sa apara vreodata o a doua parte la filmul I am number 4? 4) Ce...? (mai mult)
Salut, niste filme gen seria Wrong Turn, The Chainsaw Massacre, Friday the 13th.
Seriale noi cu care merita sa-mi pierd timpul?
Ce parere aveti despre filmele pentru adulti? :-/
De ce nu pot urmari nimic hd, de exemplu pe Youtube mai mult de 480p nu pot, daca dau pe 720p are intreruperi. Daca vreau sa ma uit la un film hd nu mi- l reda si se mai si intrerupe. Am internet la ...? (mai mult)
Ştiți filme asemănătoare filmului "Starstruck"? FUNDĂ
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
militiaromana întreabă:
brokxy întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
True Blood
Stii totul despre serialul True Blood? Verifica-ti chiar acum cunostiintele!