Ştiți filme asemănătoare filmului "Starstruck"? FUNDĂ
Imi puteti spune niste seriale care au tema arata/razboiul
Buna, TPU! Am si eu o nelamurire. Acum ceva timp am urmarit serialul Largo Winch cu Paolo Seganti in rol principal. Tin minte ca la un moment dat personajul Kerensky (e rus personajul), expertul in computere...? (mai mult)
Dau funda, rapid! Am si eu o problema...cand intru sa vad un serial pe https://vezi- online.com, imi apare: Confirmaţi apăsând căsuţa "Nu sunt robot" pentru a vedea sursele video! "; Problema...? (mai mult)
Am și eu o problema.nu imi amintesc cum se numeau doua seriale. - primul era un desen animat cred.despre strângerea unor inele de către un raufacator ( un vrăjitor ) venea ăla bun se băteau...? (mai mult)
Știe cineva unde pot sa văd The walking dead webisodes torn apart cu scrisul mai jos in romana.Dau funda
Va mai fi vreun sezon 4 de Bravo ai stil?(emisunea concurs de la kanal d)? Dar un nou sezon din serialul Dragoste infinita(tot Kanal D) sau cum mai este numit, Kara Sevda? Stie cineva aceste detalii?
Când apare sezonul 3 din riverdale?
Știe cineva unde găsesc episoade din Duel Masters în română?
De unde as putea cumpara figurine din the walking dead (Daryl Dixon) in afara de 101 figurine?
Era un desen animat pe minimax cu niste navete spatiale care zburau de asupra apei si stiu cu siguranta ca inamicii aveau numele Massmedia.
Cele mai bune filme coreene de dragoste?
Vreau niste filme gen Pitch Perfect,nu prea copilaroase. Ceva interesant, comedie de adolescenti.
Hei! Știe cineva un film sau mai multe triste. Știți voi dramele alea de familie sau de cuplu, pe care după ce le vezi rămâi asa cu o stare de " Doamne ce norocoasă sunt" chiar nu am văzut de ...? (mai mult)
Filme sau seriale care v-ati uitat şi vă placut. O sa fiu reconuscatoare
Cum pot deveni un animatronic? sunt un fan
Hei TPU verisoara mea cauta de ceva vreme (mai mult de o luna) o telenovela argentiniana doar ca nu a vazut decat faze cu ei doi si tot ce stie e ca el era vanzator de costume si ea a venit acolo si la...? (mai mult)
Vreau si eu niste filme de craciun pentru familie! Imi puteti recomanda ceva?
Hey.vreau și eu toate filmele cu Zodiac(Killer)...In ordine va rog mult
Știe cineva la ce furnizor de cablu este postul Fishing & Hunting?
as dori sa aflu cine o cunoaste pe Petronela Mirea si familia ei? Are 30 ani si a fost alintata familiei. https://www.youtube.com/watch?v=0uSpdyVhkTo
De unde pot cumpara haine și lucruri cu Stranger Things?
Bună TPU o sa apara sezonul 4 din Junjou Romantica?
Caut acest film de cativa ani ()_() l- am vazut o singura data si nu il mai pot uita...( scuzati greselile gramaticale ) poate cineva sa ma ajute caut acest film in care este vorba despre o fata care ...? (mai mult)
In ce ordine ar trebui sa vad serialele Chicago? stie cineva?
Cine imi spune si mie niste filme horro bune? Inafara de cele pe care le stie toata lumea, adica Saw, The ring, paranormal activiti, annabelle, the conjuring, house of wax, insidious chapter, sinister,...? (mai mult)
am si eu o mare rugaminte! imi poate oferi cineva filmul al sapte lea pergament cu subtritare sau daca ati vazut era un film cu tineri ce erau antrebati ceva gen samurai sau lupte de genu erau...? (mai mult)
Știe cineva cum se numește filmul ăla cu un copil ce se închide intr-un dulap și vede un portal către o dimensiune de iarnă? Dacă îl știți vă rog să îmi spuneți
Caut un film de ceva vreme. Imi amintesc doar ca este despre o fata care ajunge la un fel de scoala privată unde este tratată foarte urat, tatăl ei este rănit în război, nu mai vede si...? (mai mult)
Mi- am adus aminte de un film despre călătorie in timp. Un individ fizician încerca să- și salveze soția/partenera de la un cumplit dezastru ce urma să i se întâmplă, creînd o mașinărie pentru...? (mai mult)
Ccum se numește filmul ce e dat acum pe Disney Chanel?
Vouă vă place Teen Wolf?
Din care film e luata scena asta? https : // www. Youtube. com / watch? v=82Gk_XzPTTU
Din care film e luata scena asta? https://m.youtube.com/watch?v=82Gk_XzPTTU
Hei vreau sa vad si eu filme si nu gasesc un site imi recomandati si mie unul?
am sa pun mai multe intrebari. 1. Care au fost favoritii vostri la finala iumor, si de ce? 2. Cine ar fi trebuit sa castige finala? 3. Credeti ca a fost totul regizat si ar fi trebuit sa castige...? (mai mult)
Slautare tuturor! Am o mare rugaminte - de unde as putea sa vizionez, descarc, sa cumpar filmul de mai jos: [url=http://www.imdb.com/title/tt0126310/]François Villon - Poetul vagabond (1987)[/url]...? (mai mult)
Ceva serii de filme frumoase, un ex:Star Wars,Star Trek, Mad Max.Adica ceva lung si interesant! Cel mai bun raspuns primeste funa!
Hei, nu imi amintec cum se numesc 2 filme, poate stiti voi! 1. Erau doi prieteni politisti negri si au lucrat ca acoperire ca fiind surori gemene, era film comedie. ceva de genul. si 2. era o fetita...? (mai mult)
Am vazut la tv un film in care era vorba despre un psiholog ce moare impuscat, dar timp de 2 ani traieste ca si fantoma, el crezand ca este inca in viata. Preia cazul unui baietel ce putea vedea fantome,...? (mai mult)
Am vazut mai de mult un film in care cineva purta un virus si daca atingeai acel lichid si aveai o ranadecedai. Tin minte ca era ca si personaj o fata blonda. Va rog ajutati-ma!
Care a fost ultimul episod din Furtuna pe Bosfor difuzat pe Kanal d? Stiu ca e 102 dar in Turcia ce episod e?
Salutare TPU am nevoie de ajutor nu stiu daca este sezonul 2 la tokyo ghoul adica eu am vazut toate episoadele astea https://www.masterani.me/anime/info/11- tokyo- ghoul si nu stiu daca este sezonul 2 ...? (mai mult)
Pe ce site pot gasi serialul Under the Dome, mai exact sezonul 1 ep 1
Buna TPU cand eram mic ma uitam la un desem cu un copil care avea o sora extraterestra? C se numea desenul.
O sa apară filmul cars 4?
Care au fost desenele copilăriei tale?
Buna! Am vazut o secventa dintr- un film horror chinezesc cu un autobuz plin de copii. Dintr- o data autobuzului care era in fata lor i s- au spart geamurile si pur si simplu a ramas fara partea de deasupra,...? (mai mult)
Care e cel mai apreciat film animat din lume? Pot sa fie si mai multe doar dati-mi o lista cu ele
Seriale cu musulmani,ISIS, teroristi,jihadisti,bombe, STATE islamiste, adica din acestia din irak/yemen/arabia/qatar etc Dau funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?