Voua ce filme vă plac?
Buna am vazut un film odata cu will ferrell detalii > se trezeste de dimineata sa bea o cafea a aflat ca tatal lui a murit el era bogat nu i- a placut cafeaua a intreba cine face cafeaua s- a dus dupa...? (mai mult)
In ce oraș a fost filmat Singur Acasă?
Cand da reluare la filmul Singur Acasa de pe PRO TV?
Ce filme au ajuns a fi cele mai vazute din Romania? O lista va rog
Care ma ajuta sa gasesc un amine fain de comedie? MA PLICTISESC!
Vreau si eu o idee de film horror bun pe tema paranormal, ocultism etc(nu vreau filme horror despre serial killers si tot ce tine de asta).Nu am mai gasit de mult un film horror care sa ma...? (mai mult)
Buna, caut un film de mult timp. L- am vazut acum mult timp si nu- mi aduc aminte decat cateva faze, spre exemplu: Niste politisti sau ceva de genul, ei voiau sa prinda un criminal si nu reuseau. Au...? (mai mult)
"Ana, mon amour"-film românesc, l-a văzut cineva online pentru că eu nu l-am găsit și e apărut de ceva timp in cinematografe.
Caut un film numit "L'auberage Rouge", "hanul rosu'" pe romana. E un film din 2007 si nu il gasesc pe niciun site de filme. Va rog ajutati-ma sa-l gasesc
Recomandați.mi si mie un site fără viruși pentru.a viziona filme.
Stiti cumva cum se cheama filmul? FILM: https://www.youtube.com/watch?v=9L4JM6FldHA
Puteti sa-mi spuneti va rog, cine este adevaratul A din serialul Pretty Little Liars?
Stie cineva cand va iesi filmul I, Tonya in Romania? Am cautat pe net, dar nu pot sa gasesc nicaieri. Cred ca in Statele Unite a iesit pe 8 dec, dar s-ar putea sa ma insel.
stie cineva filme horror acțiune in genul Jeff The Killer? Stiu ca pare prostesc dar chiar vreau sa mai vad filme de genul,
Hei, am vazu acum cativa ani un film cu o printesa si un print. Printesa avea cativa frati iar ea si cu printul s- au intalnit la 16 ani, s- au ceva de genul.Si dupa nu imi amintesc ce sa intampat, doar...? (mai mult)
pentru a citii un tv de pe stick subtitrarea trebuie rename-copy-paste la titlu subtitrarii dar nu ma lasa sa copiez tot titlu, imi ramane la ura "mkv" ce pot face? mrs!
Salut, un film cu batai frumos va rog. Unu cu poveste emotionanta, Dar sa fie cu adolescenti in scoli etc, Gen Never down back
Am și eu o problema.nu imi amintesc cum se numeau doua seriale. - primul era un desen animat cred.despre strângerea unor inele de către un răufăcător venea ăla bun se băteau și se împrăștiau...? (mai mult)
De unde pot cumpara filmul Jocul destinului – Pursuit (1989) subtitrat in romana de Irina Margareta Nistor?
In ce filme/seriale faimoase joaca actori romi? Ce roluri au acestia?
Numai ce am terminat de serialul Alias Grace si nu stiu ce sa fac cu viata mea =))) Ce seriale de drama, crime sau cu adolescenti imi recomandati?
Știe cineva unde pot găsi episoade din Ducktales în română?
Vreau sa stiu de ce s-a dat de Alex si trupa de la episodul 1? Eu urmaream serialul si seara urmatoare cand a ma pun sa ma uit s-a dat de la inceput.
Sall TPU Vreau sa stiu de ce s-a dat de Alex si trupa de la episodul 1 Eu urmaream serialul si seara urmatoare cand a ma pun sa ma uit s-a dat de la inceput
Ce convertor imi trebuie ca sa pun subtitrare la un film?
AJUTOR VREAU UN SERIAL SAU UN FILM BUN (fara tvd, the originals, teen wolf, riverdale si shadowhunters) DAU FUNDA
In trecut, eram inscrisa la un site de matrimoniale. Erau inscrisi baieti si barbati care obisnuiesc sa se mai uite la filme politiste. Si, ca sa ma apropii de un tanar, i- am scris mult despre un furt...? (mai mult)
Va rog sa ma ajutati sa gasesc un film, nu mai tin minte cum se cheama dar stiu ca erau doi frati, unul era pers. principal(purta un fel de bocanci de fier din copilarie), din copilarie acestia au fost...? (mai mult)
Acum ceva timp am văzut un film dar nu mai știu cum se numește. Filmul era cu oameni cărora le era implantată o cameră de filmat la naștere cred și ei putea să vadă imagini din timp, ăsta e...? (mai mult)
Hei, niste seriale turcesti cu adolescenti, gen Gunes, cine imi poate spune?
Hei! Imi puteti spune si mie, va rog, niste seriale coreene de dragoste cu final fericit? chiar nu stiu la ce sa ma mai uit, am vazut Healer, Zana Halterofila, Boys over flowers, playfull kiss, just you....? (mai mult)
(PENTRU FANII STRANGER THINGS) buna tpu...Stie cineva daca exista undeva prin Romania "Eggos" Sau macar in ce țara se vand
Cine stie ce s-a intamplat cu William dupa sezonul 2 din Skam?
Am văzut mai demult trailerul unui film dar nu mai știu cum se numește și as vrea sa- l văd. Era vorba despre un geam căzut din cer ce despica totul in doua. A tăiat o vaca in doua,...? (mai mult)
niste seriale gen prison break? sau ceva cu mister... Dar sa fie terminate, fundita...
Recomandari de filme bune de actiune, comedie? Sa fie cat de cat noi.
Cand eram mic erau niste desene animate cu iepuri pe tvr 1 sau tvr2. Stie cineva cum se numesc? Dau funda
stie cineva unde gasesc manga la aot( Attack on Titan ) sezonul 3 am vazut ca este manga doar in engleza astept rsapunsuri multe?
știți careva animeuri scurte dar faine? Sa nu fie foarte sangeroase sau horror. Mulțumesc
Cine se uita la soy luna. important! In sezonul 2 luna are si soarele la colier. de unde il are si acum ca are soarele de ce nu mai poarta colierul daca e complet? De ce in ultimul episod din sezonul 2...? (mai mult)
Era o emisiune pe sport.ro preluată din SUA ce analiza comparativa 2 luptători din istorie și calcula cine ar fi câștigat dacă ar fi fost rivali, știe cineva cum se numește emisiunea in...? (mai mult)
Dau Funda daca imi spune cineva daca va mai aparea sezonul 3 din Victoria, deorece mie mi s- a parut ca ultimul episod te- a lasat in suspans pentru sezonul urmator, doar ca nu sunt sigur! Inco...? (mai mult)
Buna prieteni! Spuneti-mi și mie un film care vi S-a părut vouă cel mai frumos din 2017 :)
Buna T, P.U cum il cheama pe cel ce in pantera roz e alb si are un caine?
Buna seara TPU, Ma ajuta si pe mine cineva cu ceva seriale in genul la: grimm, ghost whisperer, heaven
Imi poate recomanda cineva un card tip MoviePass sau Sinemia pentru Romania?
Stiti cumva de unde pot cumpara filme nou aparute? Gen Daddy’s home 2? Exista un site international sau roman de unde se pot comanda DVD uri?
As vrea la anul sa particip pentru prima oara in viata la o emisiune televizata, la "Castiga Romania" pentru ca este emisiunea care ma relaxeaza si distreaza seara de seara. Mama mea s- a bucurat cand...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?