Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 25 Februarie 2025 sunt:
Știți cumva cum se numește filmul de groaza? Era cu 2 fete care erau la o petrecere după acestea pleacă într.un apartament cu un băiat, dimineața bate politia la ea la ușă si găsesc cadavrele...? (mai mult)
Am văzut mai demult un film horor dar nu mai stiu cum se numește ...cu niste adolescenți care găsesc o fata se cazează la o camera de hotel, fata respectiva desenează ceva pe perete si își taie...? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste filmu asta? https://www.facebook.com/killerevo/videos/1607166876020357/
Eu unul n- am înțeles ce s- a întâmplat cu x- men, după last stand în care Logan a omorat- o pe Jean și tot în filmul asta Cyclop a murit, eu n am înțeles ceva. Charles Xavier cum a apărut...? (mai mult)
Heei. Stiti cumva cand apare filmul al treilea din seria Maze Runner in Romania? Stiu ca in America apare pe 26 ianuarie, dar sunt curioasa cand apare in Romania
de mult caut un film si mi- am adus aminte de unu in care nişte pirați negrotei/africani care au luat cu asalt un vapor de marfa cu mancare in care sperau sa gaseasca bani, insa din cauza...? (mai mult)
Ce s-a intamplat cu "Castiga Romania"? Vroiam doar sa ma relaxez la televizor!
Ceva filme de Craciun puteti sa imi spuneti? Pe ce site de pe mobil le pot viziona?
Seriale gen Riverdale sau 13reasons why?
Ce anime-uri foarte bune îmi recomandați?
Vreau si eu sa stiu cum se numeste melodia din serialul "Umbre"!? Melodia care canta in taxiu, ultima mai exact, suna a manea. Din sezonul 2, episodul 1. Multumesc anticipat!
Stiti cumva daca Cronicile Shannara or să mai aiba si un sezon 3?
Caut un film in care un inclupat intr-un caz de crima si avocatul sau au un interogatoriu pe toata durata filmului si cauta solutii sa-l scape. Multumesc anticipat.
Heyyy cautati va rog pe Youtube filmul complet if i stay pentru ca am auzit ca este si pe Youtube, va rogggg dau funda!
Hei, TPU! Deci, am vazut acum cativa ani un film si vreau sa- l gasesc sa- l mai vad. Era vorba despre o fata, era in jur de anii '30, o femeie bogata ce detinea o fabrica o lua sa aiba grija de ea,...? (mai mult)
Hei, niste desene animate frumoase, gen How to train your dragon, Fratele urs, Ice age....cine imi poate spune?
Ziua Buna, am si eu o intrebare.E vorba de un desen animat mai vechi se numeste Megas XLR, si as vrea sa vad macar primul sezon tradus in romana dar din pacate pot gasi doar 1- 2 episoade in romana, ...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor cu numele unui film.O sa ii fac un scurt rezumat: O profesoara(destul de tanara) e maritata, cred, cu un fost soldat si decide sa faca o excursie cu cortul in ceva padure din apropiere.Cu...? (mai mult)
Caut un personaje din desene animate de pe C.N ( Cartoon Network ) Descriere imbracaminte neagra cu par brunet si un fir din parul e rosu si are pantalonii lungi pana in papuci e salvatoare lumii Are...? (mai mult)
Buna TPU vreau sa stiu cum il cheama pe personajul din Blinky Bil e batran si are o bota.?
Buna poate sa imi spuna cineva daca sau unde pot gasi seriale vechi iar daca cineva știe cumva de niste seriale vechi cu vrăjitoare care mergeau la o scoala era serial țin minte dar nu stiu cum se numea..Va...? (mai mult)
recent mi- am adus aminte de un serial. de pe vremea cand inca mai era Jetix cred... in el era vorba despre 4- 5 adolescenti (poate erau oleaca mai mari) care luptau contra unui doctor care ...? (mai mult)
Pe Netflix serialele sunt si subtitrate in romana?
Îmi puteți recomanda niște filme muzicale motivaționale dar sa fie legat de muzică, ma puteți ajuta, va rog?
Cum se numeste actrita care joaca rolul mamei lui Roby Roberto din serialul Baieti de oras? Dau funda :)
Ce film e in videoclip? https://www.youtube.com/watch?v=M_kTSBqQkME
Tin minte cand eram mic, erau niste filme faine cu "caini de lup- ciobanesc german" cum ar fi : K- 9: P.I., Kommissar Rex. Vreau alte filme tot cu caini, obligatoriu ce rasa asta de caini "ciobanesc...? (mai mult)
Vreau si eu niste filme de genu "Fast Five" a fost un film foarte frumos, doar ca vreau cu cei doi actorii "Paul Walker" si "Torreto" sau "Vin Disel" Inafara de "Fast And Furios" Si vreau tot cu masinii,...? (mai mult)
Daca mai stiti era o emisiune pe Kanal D ce se numea,, Saracii copii bogati" cine stie unde as putea sa o gasesc.Multumesc.
imi puteti spune niste filme de Craciun gen cum e : The Night Before 2015?
O comedie bună la care chiar să râd? Nu una banală.
știe cineva unde găsesc episoade în romană din Grădina Zoologică a lui Willa? dau fundă!
Mi- am amintit zilele astea de un serial din copilărie, dar nu mai știu cum se numește și pe ce canal era. Știu ca nu era animat, și era cu un tip care avea o chestie de mărimea unui pix...? (mai mult)
Când pot urmări filmele:Cream Lemon Devil Doll şi Cream Lemon The End of a Journey?
Stie cineva de ce episoadele din runaways nu sunt subtitrate in romana?
Pune o întrebare Cauta Caută întrebări şi răspunsuri Filme & Seriale Theww299 acum 5 minute | Theww299 a întrebat: Bună. Era un desen animat care se difuza pe Minimax acum câțiva ...? (mai mult)
Era un desen animat care se difuza pe Minimax acum câțiva ani. Desenul animat semăna cu "Aladin" doar că era vorba despre o fată care umbla ascunsă prin oraș și a găsit o lampă fermecată,...? (mai mult)
Ce filme de comedie știți in genul Singur Acasă, Copilul Problema, Karate Kids, etc?
Hei TPU, ar fi vorba in intrebarea mea depre un film american pe care l- am vazut mai demult nici nu stiu sa spun cu exactitate in ce an sau cum se numeau personajele dar o sa incerc sa il descriu putin,...? (mai mult)
Va rog, spuneti-mi si mie un film cu adolescenti (scoala, prieteni, iubire, aventura ).
Hei TPU as vrea sa intreb ceva....cand apare ezonul 3 ep 8, 9 etc din lucifer pentru ca sunt tare curios si il astept de ceva vreme? Multumesc!
Salut, TPU! Daca va aduceti aminte era un fim mai demult cu un negru si doi copii(fata si baiat) Omul acela trebuie sa aiba grija de ei pentru ca ii placea de mama lor Filmul este comedie O intamplare...? (mai mult)
Filme care chiar merită văzute?
FUNDA! Bună seara, a mers acum- s câteva luni pe kanal d un film horror cu liceeni și era ceva gen babadook și toți cei care credeau în el mureau și la sfârșit o fata a recunoscut ca ea i- a omorât...? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi pe internet filmul " Un pas in urma serafimilor"?
Hello there! Caut un film de foarte multa vreme și nu dau de el, chestia e ca l am văzut de vreo 3 ori la TV pe ProTV când eram mai mica și acum ceva timp m- am gândit sa îl caut dând detalii ...? (mai mult)
Salut lume. Stiu ca o sa sune ciudat, dar cand eram mic, mergea pe Nikelodeon un desen animat, era cu 5 prieteni care intrau in calculator sau ceva de genu' asta si se luptau cu virusi sub diferite ...? (mai mult)
Buna stie cineva ceva filme horror cu fantome sau case bantuite?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Stefan Salvatore
Esti fan The Vampire Diaries si stii totul despre Stefan Salvatore? Hai sa vedem cat de multe stii despre eroul tau!