Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 25 Februarie 2025 sunt:
Hei, hei! Am vazut acum ceva timp un film in care o tipa s- a mutat intr- un sat/oras.Aceasta locuia intr- o casa langa un lac, si a intalnit un tip care locuia intr- un far.Acestia s- au cunoscut, insa...? (mai mult)
Buna, caut si eu un film despre un baiat care locuieste cu bunicul lui la tara si este trimis in oras sa vanda vaca si sa isi gaseasca o sotie, aceasta fiind ultima dorinta a bunicului sau, filmul este...? (mai mult)
Filme de comedie cu adolescenti la liceeu? De preferat cat mai noi aparute.
Hey vreau si eu niste filme lacrimogene cu animalute (cine imi poate da link e bine primit)
Nişte seriale bune de comedie? D-alea de o jumatate de ora episodul.
Din ce film cu desene animate este citatul "when life gives you lemons, make lemonade"?
Stie cineva din ce film este poza asta? http://prntscr.com/hhyo5n am cautat cu google imagini si nu am gasit.
de curand am vazut serialul Victoria (cel despre Regina Alexandrina Victoria a Angliei) si m- a impresionat foarte tare si as dori sa citest o carte asemanatoare despre regalitate, regi, regine,...? (mai mult)
Era mai demult un desen 3Dpe super rtl despre un baiat care se lupta cu Astazi si isi facea un plan de atac nu imi amintesc numele stie cineva.
Imi puteti spune niste anime- uri asemanatoare cu Blood lad, Diabolik Lovers sau Ookami Shoujo to Kuro Ouji? Le- am vazut si pot sa spun ca le ador. Fara Vampires knight, nu prea imi place....? (mai mult)
Niste filme romantice? De aventura? Actiune? Ceva care sa ma tina in suspans! Vreau recomandari de filme pe care le-ati vazut voi, nu raspundeti pentru funda!
Buna,niste filme de dragoste cu scene de dragoste (nu sex, sau alte căcaturi)scene romantice și chiar drăguțe... știți?
Heii! Cine imi spune si mie când s-a întors Nina Dobrev "Elena Gilbert" in The Vampire diaries? Știu ca in ultimul sezon (8) dar in ce episod?
Buna, unde pot gasi serialul Once Upon A Time sezonul 3 episodul 1? Nu gasesc.
Era un film pe care l- am văzut acum câțiva ani la TV in care era vorba despre o fata și un băiat care au făcut schimb de corpuri gen fata era în corpul băiatului și băiatul în corpul fetei....? (mai mult)
Era un film cu unu gras (parca) si una care se culca cu toata lumea, parca la inceput chiar asa incepe cu ea si unu in masina. si au picat astia 2 la un proiect la scoala impreuna si a mers la ea. si ...? (mai mult)
Imi puteti face o lista cu animeuri necenzurate?
Salut, vreau si eu cateva filme de nota 10 noi. Sa nu fie horor
Buna, imi puteti spune in ce ordinte ar trebui vazute sezoanele din Dragon Ball?
Saliuuut! Stie cineva un film de dragoste, ceva de genu o fata place un băiat pe ascuns si ai ei nu o lasă.....sau chestii de genu? Sa nu fie pentru adulti:))
Este o secventa din serialul "La Bloc" In care Jan zice:, - Moșule, moșule, ai venit cu saniuta?, iar acesta ii raspunde: - Cu doua, dar le- am baut. Mi se pare amuzant si as dori daca se...? (mai mult)
Spuneti- mi si mie niste seriale bune. Ca punct de reper, imi place Supernatural si American Horror Story, adica mai pe scurt seriale care nu sunt neaparat horror dar care sunt in genul asta. In special...? (mai mult)
Imi puteti spune niste filme gen aventura, fantezie sau comedie ce merita vazute?
Hei TPU, stiti vreun film in care 2 doctori de stiinta creeaza un monstru?
Salut, as vrea sa revad un film dar nu stiu cum se numeste, in film era vorba de niste oameni care au fost rapiti si dusi intr- o casa si in acea casa era o bomba, pentru a iesi din acea casa oameni ...? (mai mult)
Stie cineva unde gasesc filmul "Liceenii" cu subtitrare in engleza? :)
Stie cineva cand apare episodul 8 al sezonului 2 din Riverdale?
De ceva timp imi bat capul sa caut un film pe care l- am vazut de mult, pe canalul Hallmark, unde obisnuia sa fie rulat. Acum insa, nu imi pot amintii numele acestuia. Povestea suna cam asa: ...? (mai mult)
Am vazut odata inceputul unui film a televizor si nu stiu cum sa il gasesc, poate ma ajutati. Era despre cativa adolescenti, care au vrut sa sperie lumea de la un carnaval, bazandu- se pe...? (mai mult)
Cum se numeste filmul in care Nicolas Cage poate vedea in viitor?
am vazut acum ceva vreme un film cu nişte prieteni care sa duc la o cabană la munte in Germania, si niste soldați din al2lea Război Mondial invie si ii terorizează! Am uitat cum se numea...? (mai mult)
Saluuut,vreau sa stiu si eu numele unui film... Stiu ca era o femeie ce lucra intr-un mall si punea in cutia lu mos craciun scrisori cu dorinte si acestea se indeplineau. Multumesc
Salut, am vazut mai demult un film despre un adolescent virgin care reuseste sa faca sex cu cea may sexy fata din scoala dar acea zi se repeta pana acesta isi da seama ca trebuie sa isi piarda virginitatea...? (mai mult)
Hei,stie cineva seriale gen SKAM? Va rog!
imi puteti spune animeuri despre actiune si aventura fara dragoste Va rog!
Îmi puteți spune unde pot vedea episodele din serialul "Secretul Mariei?
La scoala, o profesoara ne- a povestit ca a vazut un film, insa a zis ca nu o sa ne zica cum se numeste, pentru ca nu o sa intelegem nimic din el. Ma puteti ajuta? A spus ca este vorba despre secrete;...? (mai mult)
Stiti vreun anime asemanator cu Freezing? Si puteti sa imi faceti gen o lista cu cateva? Dar sa fie la fel
Idei de filme faine, fara batai sau chestii de gen si pentru varsta mea 11 ani
Vreau si eu un film bun, dar sa fie motivational cu bataie si chestii, sau ceva trailer ori ceva despre box motivational... Multumesc. Ofer funda celui ce raspunde corect.
Caut un film care l am vazut acum multi ani. In film e o fetiță care gaseste un medalion in padure( nu stiu dacă chiar era o padure) si peste un timp cand se face ea mare descoperă că medalionul...? (mai mult)
Imi explica si mie cineva filmul Donnie Darko? Intr-un mod complex?
Poate sa imi explice si mie cineva filmul Donnie Darko? Intr-un mod complex?
Nu gasesc serialul lucifer pe Netflix eu locuiesc in Germania dar am cumparat programul full si i am dat prietenului meu din Romania contul si el are lucifer si eu nu cum pot rezolva sau remedia problema...? (mai mult)
Hei, imi spuneti si mie niste seriale faine gen stranger things, Riverdale, 13 rw, Shadow Hunters.
Ideei de site-uri unde ma pot uita la Filme/Seriale?
Poate cineva sa imi dea si mie link-urile de la sezoanele 1, 2,3 din WolfBlood sa le descarc.
De la ce varsta se intra la filme horror la Cinema City? Eu stiu de la 12 ani.
Salut, am vazut mai demult un film dar nu mai stiu cum se numeste, era cu Rocky care avea un fiu si mereu isi lua bataie de la un coleg din scoala si intr-o zi la batut.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
GulubuntzBudulush întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!