Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 30 Noiembrie 2024 sunt:
A vazut careva serialul succesion? De la ce episod incepe sa fie fain, de la primul episod? E suspans? Si spuneti-mi filme bun din anii 70 si 80 mister, thriller
Știe cineva cum o cheamă pe Alexa Stan din lecții de viața sez7 ep59? Dau funda cui îmi da numele ei real
Ce serial animat pare infantil aparent și este întunecat în realitate și are ca protagonistă o fată preadolescentă sau adolescentă timpurie?
A fost dublat sezonul 5 din tmnt 2012 în română?
Salut TPU! He-man și stăpânii universului are legătură cu She -Ra and The princesses of power? Se petrec în același univers sau așa ceva?
Salut, stiti un film de groaza care sa te lase cu traume :))? Si un film cu niste adolescenti care se indragostesc si petrec timp impreuna dar după un timp unul dintre ei pleaca in alta tara, dar...? (mai mult)
Exista ochelari speciali sa vezi filme ca si cum ai fi in realitate? Sau pentru jocuri? Si 2. a vazut careva bojack horseman serialul? Primul sezon mi- a placut dar al doilea parca era diferit, voi ce...? (mai mult)
Stiti seriale cu suspans dar sa nu fie alea populare de le stie toata lumea? Si 2 v-ati jucat raw vs smackdown sau wwe 2k15, 2k17? E careva pasionat de wrestling jocuri?
Știe cineva filmul? https://youtu.be/2NSRlezrICE Acolo scrie colony dar nu e ăla!
Salut TPU! În Orășelul Leneș există un episod cu dodgeball? Dacă da cum se cheamă?
A vazut cineva the wire? De la ce episod a inceput sa va placa? Dar boardwalk empire a vazut cineva de la ce episod?
Ce credeti, oare exista oameni care au vazut toate filmele cel putin decente? Macar astea americane? Oricum daca asta e singurul tau hobby ar trebui sa le fi vazut pe toate.Ma indoiesc sa fie mai mult...? (mai mult)
In anii 60, 70, 80, 90 nu existau seriale bune chiar deloc? Macar 1-2 la an si 2 ce ziceti un om intr-o viata are sanse sa vada toate serialele cel putin decente? Eu unul zic ca nu.
Cine s-a uitat la serialul ala turcesc Yaman-Medcezir? Parerea mea a fost foarte frumos, chiar unul dintre cele mai frumoase seriale turcesti
AM NEVOIE SA GASESC FILMUL ASTA DE COPII. Era despre 2 frati, un baiat si o fata, care mergeau undeva vara si au gasit un copac magic care i- a transportat in alta lume. Daca mancai de acolo, nu mai...? (mai mult)
Salut grup, ce parere aveti despre serialul WENSDAY? Ar trebui sa-l privesc?
Ce părere aveți de serialul Love is Blind de pe Netflix?
Caut tema pentru filme și seriale pe wordpress, ma ajuta cineva?
Salutare TPU. As dori niste recomandari pentru filme romanesti bune (vechi si noi) va rog.
Bunnicula sau Scooby-Doo?
Cum se numește filmul cu Tom și Jerry în care Tom și Jerry pleacă pe planeta Marte?
Salut, ma straduiesc de ceva timp sa gasesc un film si nu il gasesc, este vorba de niste detinuti care evadeaza si ajung intr- un fel de oras, acolo gasesc fiecare cate o tipa, iar cand ajung la sex,...? (mai mult)
Https://youtube.com/shorts/L28Y3R9x5pQ?feature=share Am facut un videoclip acum cateva zile dar nu stiu cuvintele, nu inteleg romana pe tik tok. Eu nu sunt chiar roman, sunt afro american cu tata roman,...? (mai mult)
Ce parere aveti de serialul Narcos? Stiti vreun serial mai bun de pe Netflix?
Hbo sau Netflix? Eu as merge pe hbo dar si netflixul mi se pare bun,undercover, narcos, squid game, the watcher foarte multe.
Ati cumparat vreodata un blue ray la un film sau serial? Ce diferente ati vazut?
Daca voiai sa vezi un serial in 2002 cum il vizionai? Ca nu prindeai mereu daca te duceai la job la tv, erau casete ceva? Dar inainte de 90?
Sopranos se dadea la tv la noi? Dar the wire, oz, six feet under?
Salut TPU! Incerc sa gasesc un film mai vechi, l- am vazut cu vreo 20 de ani in urma. E despre un cuplu care primeste niste oameni in casa. Acestia ii promit sotului ca daca ii lasa sa se culce cu sotia...? (mai mult)
Wrestlingul la noi era la tv in anii 2001-2002? Cam prin ce ani a aparut? Dar carti gen de stephen king?
De ce se tot fac refac filme? De exemplu, s-au refăcut la Mica Sirenă, Mulan, Aladin etc și vor apărea Albă ca Zăpada și Willy Wonka.
Spuneti-mi cat mai multe filme comedie la care ati ras foarte mult si comedii cu umor negru daca se poate.Iar la Six feet under ati avut momente comice de umor negru? cei care l-au vazut.
Salut. Voi la ce filme/seriale/animeuri v-ati uitat sau care sunt acelea care planificati sa va faceti timp pentru ele? As vrea niste recomandari
Top cele mai bune seriale si filme, ziceti fiecare. Eu as avea asa 1.Breaking bad 2. Sopranos 3.Dexter 4. Oz, iar ca filme desigur 1. Lord of the rings, 2Godfather 3. dial m for murder 4.12 angry...? (mai mult)
Nu stiu de unde ideea ca wwe e pentru copii, hai sa zicem ca in prezent e slaba calitatea, dar in attitude era 1998- 2001? ala cu siguranta nu era pentru copii, erau si personaje negative bine construite...? (mai mult)
Imi puteti recomanda filme horror de genul Antrum, Blair Witch Proiect, SI ceva filme de astea cursed, cat mai disturbing posibile, am nevoie de idei pentru scenarii
Salut TPU,cum se numea caracterul ala din transformers, tirul ala rosu? De a zis el la un moment dat calling all autobots? Pe restul ii stiu,miraj, arci, bambalbi
Pentru cei care ați vizionat trilogia The Godfather, ce învățături putem trage de la Don Vito Corleone?
Ce seriale importante mai sunt in afara de breaking bad, game of thrones, 24, oz, six feet under, peakcy blinders, narcos, camarazi de razboi, rome, dexter, dar gen sa fie si mai lungi intre ...? (mai mult)
Daca vreti la televizor iar pe Disney niste desene vechi, care sunt?
Salutare! Urmează să se lanseze a10a parte a filmului Saw, se va lansa anul acesta de Hallowen.Cum pot afla dacă va fi în cinematografele din România? Știți vreun site cu programele lor ce urmează...? (mai mult)
Comunitatea fanilor producțiilor Sullivan Entertainment este foarte dezvoltată în Canada și într- o oarecare măsură în Statele Unite ale Americii, iar mulți dintre ei apreciează toate producțiile,...? (mai mult)
Aveti vazut desenul Dragonul American? Daca ai facut, ce parere aveti si ce personaj place tie?
Ce parere aveti de nebunatici de alaturi? Desen animat vechi pe cartoon network si daca aveti favorit personaj
Bună, după ce termini un sezon la un anime anume are niște episoade "speciale". Au sau nu legătură cu povestea animeului sau sezonului respectiv?
Își mai amintește cineva versurile minunatului serial animat Anne de la Green Gables, difuzat cândva pe Minimax? Mă refer la traducerea în limba română. Cine le va scrie (măcar parțial, dacă...? (mai mult)
Dau fundă celui care îmi spune cum se numea serialul animat, al cărui generic avea aceste versuri: Sunt Maya și Miguel Ei sunt o fufă și- un băiat tembel Sunt Maya și Miguel (și Miguel) Ei...? (mai mult)
Ce parere aveti de cei care se uitau in anii 2002 la seriale filme, fotbal si wrestling? Strainii aveau acces la seriale si atunci, pai aveai sopranos, six feet under, the wire, oz, wrestlingul mergea...? (mai mult)
Are cineva informații oficiale despre perioada lansării sezonului 6 din MIRACULOS: BUBURUZA ȘI MOTAN NOIR la nivel internațional/european (deci în engleză deocamdată - nu mă refer la când se ...? (mai mult)
Voua ce personaje din desene animate negrese va plac sau placut cand erati mici? Sunt negresa si ma regasesc in ele.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
Dragobeta întreabă:
StrongHeart întreabă:
fundata32332 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Rozatoare
Iubesti iepurasii, veveritele si porcusorii de Guineea? Afla acum cat de bine iti cunosti rozatoarele preferate!