Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 25 Februarie 2025 sunt:
Salut, am si eu o intrebare. Cat costa un film 3D la cinema city constanta?
Știe cineva unde aș putea găsi Bakugan: Intensificarea Mechtaniumului și Beyblade V-Force, Metal Fusion și Metal Masters în română? (Complete dacă se poate)
Salut, ce site-uri folosiți pentru a privi filme in engleza?
Va rog e urgent: Vreau un anime gen: mister, acțiune, romantic dar doar un pic Amuzant grafica ca lumea sunt incepator asa ca ce am vazut pana acum e:NARUTO NORMAL DAR SI SHIPPUDEN, SwordArtOnline,...? (mai mult)
Bună TPU Beyblade metal fusion episodele 27-51 Nu Se mai găsesc dubalate sau subtritate de ce Dacă este câteva care stie puteți să ami lasati un link vă rog
Stiti seriale coreene in care e prezent un triunghi amoros? Inafara de Heirs, si cele destul de cunoscute. Funda! ☺
Va rog sa imi recomandati niste filme de dragoste, super siropoase. stiti voi. in genul ME BEFORE YOU, EVERYTHING, EVERYTHING, THE ADGE OF ADELINE, DACA AS RAMANE... cam asa ceva, fara actiune...? (mai mult)
Buna! Am o intrebare, in filmul Home Alone, Kevin se uita la un film alb-negru, stiti ce este acela, daca chiar exista sau cum se numeste? Multumeeesc!
am vazut acum 2 ani un film si nu mai tin minte numele. Era vorba despre o avocata blonda cam la 50 ani care de fapt era mama unui copil care a fost omorat de clientul pe care il reprezenta....? (mai mult)
Am o întrebare despre beyblade Metal Fusion episode 26- 50 Nu le mai găsesc pe net in romana Sau subtritate puteți să ami spunteti de ce Si Dacă aveți Voi un link sau ceva de genul ...? (mai mult)
Vreu sa aflu un film.Erau un grup de adolescenți care se filmau când intra intr- o casa pustie dar în casa era un om cu o masca. La urma el este dus la spital mort de el deschide ochii. Dau...? (mai mult)
Buna, vreau si eu un pic de ajutor... am vazut mai demult un film la tv si as vrea sa il revad dar am uitat cum se numeste, e vorba de o fata care cauta o mumie vraci pentru a- si salva sora care este...? (mai mult)
DAU FUNDA! Era mai demult o telenovela pe care nu mai reusesc sa mi- o aduc aminte! Povestea debuta cu o fata ce era inca la studii, avea un iubit si era batjocorita de toate fetele, iar prietena...? (mai mult)
Filme de actiune fara SF?
Cum se chema filmul ala de animatie de pe Disney cu gradina zoologica, si era vorba despre un leu si fiul lui care ajung pe o insula unde leii sunt vanati de bivoli.
Hei! Ce aplicație sau program știți pentru a vedea filme fara reclame și tot felul de pagini? Cred ca știți la ce mă refer
Spuneti-mi va rog niste filme interesante.De exemplu aventura sau ce interesant se poate si seriale
Știe cineva cum se numește melodia când începe/ intr- o- ul la Gospodar fără pereche? https://www.youtube.com/watch?v=rkczQfdGy_4 începe de la 0:57 https://www.youtube.com/watch?v=rkczQfdGy_4&t=57s...? (mai mult)
Imi poate spune cineva pe ce site ma pot uita la Suflete tradate de pe telefon?
Spuneți-mi și mie pe ce site pot viziona Divergent 4. Am încercat multe site-URI și nu am găsit...Dau funda dacă merge
Filme/ seriale pe care sa le vad (mai noi) de preferat actiune sau comedie? Dau fundita :*
Salut TPU Câteva filme dramă 2015, 2016, 2017 cu impact emoțional puternic ce îmi recomandați?
Cine îmi poate da un cont de Netflix Va rog! Nu schimb parola sau mai stiu eu ce Dau Funda! Cel mai bine îmi trimite-ți prin mesaj privat!
Cum ii cheama in realitate pe actorii serialului Lectii de viata?
Salut, caut un film mai vechi să spun așa, Tot ce îmi amintesc este, că era vorba despre un dragon de piatră ce avea o piatră de sticlă roșie in gură, și era foarte mare, filmul este chinezesc...? (mai mult)
Ceva seriale frumoase? De preferat Actiune/Crima/Mister sau Horror, sau cu puteri supranaturale, fara comedii! Nota:In afara de astea cunoscute adica sa zicem:Arrow Flash, sau True Detective, ceva ...? (mai mult)
caut un anime japonez care l- am vazut acum cativa ani dar nu mai stiu cum se numeste, era cu un baiat care afla ca el e de fapt un robot si se putea tramsforma, era pe tema pinochio, el...? (mai mult)
Stie cineva din ce film e imaginea asta? https://imgur.com/a/V5gWW
Stie cineva daca a aparut filmul Calatorie 3 : De la Pamant la luna?
Am vazut mai de mult un film(nu mai stiu exact cat timp a trecut) in care niste oameni de culoare spargeau un seif si furau din casetele de valorii unde au gasit niste diamante scumpe. Din cate ...? (mai mult)
Cum se numea filmul in care erau adusi multi oameni din multe parti cu trenul dupa femeile nepricepute si copiii erau dusi la dusuri adica la un hangar si li se dadeau foc si erau 2 frati care erau priceputii...? (mai mult)
Salut TPU? Știe cineva despre ce este vorba în filmul "Sinister"? Dacă ați putea, v-aș ruga să îmi dați un rezumat cât mai la subiect.
Salut, stie cineva ce trebuie sa fac pentru ca Openload-ul sa nu mai bage in alte site-uri atunci cand vizionez un film sau serial? Trebuie sa descarc ceva?
Cand apare episodul 7 din sezonul 2 din riverdale :)))
Stie cineva niste seriale sau filme cu Harry Potter?
am vazut acum 2- 3 ani un film pe Euforia TV insa nu stiu cum se numeste si as vrea sa- l vad din nou. Filmul era despre un baiat care suferea de leucemie....la inceputul ...? (mai mult)
Cine imi poate spune niste comedii romantice?
Imi puteti recomanda niste filme gen comedie 16+ ani. Cum sunt American Pie. Pot fii asemanatoare.Din 2017-2016 daca se poate. Mersi, dau funda celor mai bune filme.
Ma ajuta cineva? Tin minte ca vazusem un film dar nu imi pot aminti cum se numeste.Era despre un copil care isi pierduse tatal si traia cu o ruda intr- un ceas de la o gara..si lui ii placea mult sa lucreze...? (mai mult)
As dori si eu toată lista de sezoane de la inima de tigan în ordine cronologică cum au fost apărute
Hello, pentru cei in cautare de filme, ma gandeam sa fac niste liste cu filme pe Cinemagia din ceea ce am vazut pana acum si la care voi adauga pe viitor. Aveti sugestii? Ce fel de liste cu filme v- ...? (mai mult)
Cine stie ceva serial cu copii gen cum ii:,, Stranger things"?
Cine imi poate spune un film horror bun? Daca se poate ceva gen Carrie, sau orice are legatura cu adolescenti. Funda!
Hey, imi puteti da filme sau seriale despre inchrisoare in afara de Prison Break si Inchrisoarea Ingerilor, Multumesc o zi buna!
As avea o problema ati spus ce pe link- ul acesta se poate vedea seria Naruto http://deseneanime.ro/? dar eu ma uit la Boruto si am ajuns la episodul 15 dar mi s- a blocat. Cand am reintrat in...? (mai mult)
Cine stie episodul ala dintr-o emisiune mai veche, nu stiu numele emisiunii, episod cu unul care zice "o sa zic femeie mi-e foame, si ea o sa vina cu tava".Un link mi-ar fi de ajutor. Multumesc!
Bună vreau sa mai vad un film și nu mai știu cum se numește! Este vorba despre o adolescenta care lucrează la un magazin de vinuri..Acolo apare un bărbat care ii face avansuri.pana la urma accepta...? (mai mult)
Era mai demult un desen animat pe minimax cu un copil care putea sa inghete lucruri doar cu o atingere. Imi aduc aminte vag, dar nu il pot gasi si doresc sa il vad din nou. Daga ma poate ajuta ...? (mai mult)
Stiti de vreun card gen MoviePass sau Sinemia pentru cinematografele din Romania?
Vreau exemple de seriale gen The Vampire Diaries sau Teen wolf, adica cu paranolmal si dragoste!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Max
Fie ca il preferi pe Mel Gibson ori pe Tom Hardy in rolul lui Max, noi te provocam sa ne arati cat de mult stii despre celebra serie de filme!