Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 25 Februarie 2025 sunt:
Imi puteti da si mie cele mai misto, bune filme pe care le-ati vazut.Vaaaaaa roooog chiar nu stiu la ce sa ma mai uit.
Vreau si eu niste filme faine! Cele mai faine!
Vreau si eu niste idei de filme horror mai noi Mersi anticipat
Buna din nou :). Stiti ceva filme gen Knowing (numere fatale, cu Nicolas Cage). Asa ceva cu indicii, cu mister. Stiti cum este filmul. Vreau ceva in stilul acela. Sper sa ma puteti ajuta. Multumesc.
Vreau filme cu tipe gotice ce intra mereu in robleme.
As vrea sa ma uit la niste filme bune. Ceva gen Comoara nationala sau codul lui da vinci, ceva cu indicii, cu vatoare de comori sau nu stiu. Stiti voi ce zic;). Multumesc.
Sall TPU, eu pe cablu digital am History hd si nu stiu daca se v- a transmite premiera Vikings de joi de la ora 21; 00 pentru ca nu transmit simultan acelasi continut! Sau daca stiti mai bine imi spuneti...? (mai mult)
Spuneți-mi toate filmele care au fost la cinema anul acesta
Vreau filme in care un mon alb e profesor intr-o scoala de negri.(nu sunt rasista)
Imi puteti recomanda niste filme ce merita vazute?
Puteti sa- mi recomandati niste filme bune de Crăciun, romantice, dar si cu putina comedie, dar nu comedie d- aia proasta cu caini si pitici de grădină
Salut, am un geforce gtx 960 2gb si vreau sa stiu daca ii pot face vreo setare, ca sa pot vedea filmele in 4k! Am downloadat un film 4k si am ceva lag ( am tv 4k ).
Ce film este cel mai vizionat in o perioada craciunului?
Cinefilii! Ce filme de genul El cuerpo si Contratiempo imi recomandati? ( scuze daca nu le-am scris corect)
Acum vreo 5- 6 ani se difuza pe HBO un serial, sau film, noaptea despre razboi. Nu stiu daca era Primul razboi mondial, sau al doilea, dar era un razboi din acestea. Poate chiar relata razboiul rece....? (mai mult)
Pentru a vedea serialul The Originals trebuie sa ma uit mai intai la The Vampire Diaries?
Caut un film, sf, vechi, posibil din anii 70, am crezut ca este vorba de Luana, reper în film este un personaj masculin care trage cu arcul folosind spitele unei umbrele.
Care sunt cele mai bune filme de comedie pe care le-ati vazut? URGENT!
Stiti niste filme gen un copil este batjocorit si se duce la antrenamente de lupte, iar dupa mult timp cei care il batjocoreau isi iau bataie sau ceva de genul.
Cine stie un film horror cu adolescenti foarte misto?
Salut, stiti de unde as putea sa descarc/ sa ma uit online la urmatoarele filme: Ziua cand am dat de aripi si Billion Star Hotel? Multumesc, funda si toate cele :*
De ce toti spun ca e COOL sa vezi filme horror si mie nu mi se pare deloc?
Cand eram mic, am vazut un film horror cu niste tineri care mergeau intr- o excursie cu masinile. La un moment dat, astia se opresc si se duc in padure in timp ce unu ramane la masini. Cand...? (mai mult)
Bună seara! Mă documentez în lectura mea proprie și am văzut scris undeva că sunt site- uri specializate sau poate pot vedea chiar pe y**tube procesele psihopaților și criminalilor. Mă interesează...? (mai mult)
Cum se numeste filmul in care era o femeie care s- a sinucis din cauza unei boli care o indemna sa faca asta..Aceasta avea o fiica, care statea cu matusa ei in casa unde obisnuia sa locuiasca ea cu mama...? (mai mult)
Nu stiu la ce seriale sa ma mai uit,as vrea ceva complet droguri sau actiune, mister crima etc ceva de genul, care sa ma captiveze!
Stie cineva daca serialul Prison Break v-a avea si sezonul 6? Am vazut ca Dominic Purcell ne-a spus ca au inceput deja filmarile pentru sezonul 6 dar a zis sa ne tinem gura! O fi adevarat?
Filme sau seriale in care jocurile video se intampla in viata reala?
Salut.Stie careva când apare sezonul 2 din filmul Absenta, de pe Axn?
Caut un film, nu îmi amintesc cum se numește, tema lui era una de știință, un băiat, într- un pod sau laborator, vrea să facă ceva... Dar creează muzică, prin proprietățile undelor electrice,...? (mai mult)
Care stie un anime cu personajul principal care la inceput e slab dar mai tarziu are puterii mari si devine foarte puterni?
Cine imi poate spune cum se numeste melodia de inceput de la serialul Asla Vazgecmem ( Prizoniera Dragostei )
Filme care binedispun?
Buna TPU am venit si eu cu o intrebare intrebatoare, imi puteti zice un film/serial in care personajul principal sa fie motivat de razbunare sau de un trecut tragic.
Salutare, vreau si eu un film bun despre cineva care a ajuns intr-un alt univers si unele sau toate lucrucrile sunt schimbare.
acum 2 ani am vazut un film la tv. Si nu mai stiu cum se numea, sper sa ma ajutati. Genul filmului e romantic/drama. Actiunea filmului se petrece intr- o seara de iarna, i cu o femeie blonda...? (mai mult)
Caut filmele romanesti Baietii nostri 1959 Vacanta la mare 1962 Multumesc
Cand incepe filmul "Singur Acasa" pe PROTV?
Hei TPU, am o prietena care si- a luat un laptop si a incercat sa se uite la un serial doar ca nu ii merge subtitrarea, i- am dat acelasi site de pe care ma uit si eu si mie imi merge o fi ceva de le ...? (mai mult)
Hei! Ma poate ajuta cineva sa gasesc titlul unui film de care tot incerc sa imi amintesc sau macar un actor? L- am vazut acum 2 ani pe Pro Cinema, un film alb negru, posibil anii '30, am doar un pasaj...? (mai mult)
Ştie cineva cum se cheamă melodia aia a lui 50 Cent din filmul "Ăla micu'"? Ea începe când Percy vine să îl iei de la închisoare pe Calvin cu mașina!
Cum pot obtine un rol in Lecții de viață?
Demult, cand eram copil am vazut un film cu o gasca de baieti si fete motociclisti care se intreceau printr- o padure..intre timp un psihopat a incendiat padurea dupa care i- a urmarit intr-...? (mai mult)
Am vazut mai demult un film cu asasinarea unui presedinte daca nu ma insel si era facut asa fel in cat tot filmul sa fie facut din viziuni diferite.
Niste filme gen need for speed?
Din ce desen era ea? file:///C:/Users/Alina/Desktop/23846412_1712382468806857_1442986247_n.png
Cati mb consum daca ma uit la un film online? ffaaast
Am nevoie urgent de ajutor, acesta este trailer-ul 13 reason whi season 2? https://youtu.be/ZiqIr2nVtRQ
Am o problema foarte grava. Vreau episodul complet acestui episod dar nu l- am gasit, poate mi- l gasiti voi undeva. Va rog sa imi spuneti link > https://www.youtube.com/watch?v=h8rChITNYNk...? (mai mult)
Ceva seriale gen 13 reasons why si riverdale?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Max
Fie ca il preferi pe Mel Gibson ori pe Tom Hardy in rolul lui Max, noi te provocam sa ne arati cat de mult stii despre celebra serie de filme!