Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 25 Februarie 2025 sunt:
Niste filme horror pentru sambata seara? Vreau ceva incredibil de speriat sau/si daca se poate imi plac cele cu copii posedati. FUNDA!
am o intrebare. cei care se uita la anime- uri stiti un anime asemanator cu yuri on ice? daca nu stiti animeul este derpre un patinator pe gheata nu vreau sa va stric surpria si animeul. daca...? (mai mult)
Caut de mult timp un film. Deci știu că era o farsă de 1 aprilie cred in care un grup de prieteni ii fac o farsă unei fete si accidental aceasta moare căzând peste o balustrada. dupa un 1...? (mai mult)
Ce filme horror știți?
O emisiune care sa aiba toate programele de tv din Romania? (casa noua)
Hey, puteti sa-mi ziceti cand apare sezonul 3 din tokyo ghoul? Va rog frumos.
S-a lansat filmul removed?
Stie cineva daca va fi subtitrat sezonul 3 din serialul el barco?
Mario Casas a murit? Actorul din "3 metri deasupra cerului" a murit?
Îmi poate spune cineva dacă este în regulă să încarc pe Youtube videoclipuri cu desene animate mai vechi? Ceea ce vreau să știu e dacă e ilegal sau nu, conform drepturilor de autor și...? (mai mult)
Știe cineva dacă există și sezonul 3 sau 4 din dragonul american? E un desen super tare, iar eu am terminat primele 2 sezoane si credeam ca poate mai e vreo continuare recentă sau vreun film ceva....? (mai mult)
Vi se pare cunoscut numele Mary Loo? nu ma refer la marillu. cred ca e cv personaj de la disney
Cand eram forte mica, tin minte ca per Disney Channel se dadea o serie sci- fi (scintifico- fantastica). Nu tin minte multe detalii, doar ca protagonisti erau doi baieti si impreuna cu ei era...? (mai mult)
Stiti vreun film in ideea Never Back Down sau Karate Kid? In ideea ca personajul principal nu stie sa lupte, ajunnge un profesionist sa il bata iar el invata pentru a-l invinge.
Sunt obsedata de filme si si seriale( un pic mai putin de seriale). Este un sentiment oribil atunci cand vezi un film si cand se termina te doare in piept si ma si tine 3 zile cel putin. As vrea ...? (mai mult)
De ce in Romania nu avem seriale bune gen The mentalist The vampire diaries Doctor house sau asa ceva? Adica nu am putea sa ne strangem mai multi si sa contribuim la un serial? Gen norvegia este cunoscuta...? (mai mult)
Bunaaaa! Am nevoie de voooi! Am vazut un film acum ceva ani si m- a marcat, dar am si defectul de a uita repede filmele :(( o sa scriu tot ce imi aduc aminte, poate am noroc, ca vreau sa il revad neaparat!...? (mai mult)
Se uita cineva la Once upon a time? Stiti cumva ce s-a intamplat cu Emma in sezonul 7? A aratat.o putin la inceputul sezonului si atat, acum nici macar nu se mai vorbeste de ea.
De unde pot Descarca si eu filmul horror It? nu reusesc sa il gasesc nicaieri. Astept un raspuns.Multumesc frumos
Cateva filme de comedie cu adolescenti, gen cele cu liceu si alte chestii?
Buna as vrea sa văd și eu un film și nu Imi aduc aminte cum se numește tot ce știu și îmi este o fata cu un negru fata e gravida și casa lor e bântuită e film horror comedie negru e fu...t de...? (mai mult)
Buna,stie cineva unde pot vedea telenovela românească iubire ca in filme toate episoadele? Multumesc frumos
Salut am vazut acum cativa ani in urma o animatie de comedie cu personaje din basme, era comedie gen Shrek, stiti cumva ce animatie era?
caut si eu un film si nu stiu cum se numeste tot ce stiu din film este ca la inceputul filmului un baiat da peste prietenul lui cu masina si acela se face mort dar cand se apropie de el il sperie....? (mai mult)
Stie cineva daca s-a lansat "Tres veces tu"?
Am 13 ani. Dati nume de filme. Inafara de cele de la disney ca le- am vazut aproape pe toate. Si pe langa acele filme daca stiti si un film vechi. Inafara de veronica si Extemporal la dirigentie si vreau...? (mai mult)
Cele mai bune filme cu oamenii clonati sau clone?
Heii! Va rog mult sa ma ajutati. Vreu sa ma uit la fifty shades of grey, dar nu stiu cum.Am dat pe Youtube si am accesat link ul si m- a dus pe un site, , webmediastream" si nu stiu cum sa imi fac cont...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie, va rog, niste filme gen The Maze Runner, The Hunger Games, seria Divergent
Merita sa vad serialul Stranger Things?
Caut un film in care un grup de fete pleaca pentru un weekend la o cabana in padure deoarece rezervarea lor pentru vacanta a fost data, acestea se hotarasc sa mearga in club pentru a pune mana ...? (mai mult)
Nunta cu scantei s-a terminat?
Pe ce site pot sa vizionez filme in limba rusa cu subtitrare in romana sau in engleza?
Un program romanesc unde se difuzeaza wrestling? Cand se difuzeaza?
Un film Horror sau un Serial fain? Dau funda
Funda! Care a fost personajul vostru preferat din serialul LOST (Naufragiatii) si de ce? :) Cum vi s-a parut serialul? :)
Am vazut un fil in urma cu 3- 4 ani si era horor era vorba de o fata care se transforma intr- un monstru dar ea nu stia si in mintea ei credea ca acel monstru este altcineva dar ea devenea monstrul*era...? (mai mult)
Buna,TPU as vrea si eu daca stie cineva toata seria de filme barbie, multumesc dau fundita.
Pentru cei care ati vazut serialul True Blood In ultimul episod 7x10 de ce ii cere Bill lui Sookie sa i-l omoare?
Cum se numeste filmul in care un baiat avea puteri si trebuia protejat pentru a nu fi prins, mai existau alti 7 cred ca el,
Nu stiti cum se numeste muzica din filmul the horror story 1997?
Are cineva cont pe antenaplay?
TPU! Acum ceva timp am vazut un film horror si nu mai stiu cum se numeste. Era ceva gen, ca 3 fete de la un liceu scapasera de la ore, si au gasit o casa, si una din ele a intrat intr- o camera si a...? (mai mult)
vreau sa va intreb daca stiti niste filme cu negrii? nu conteaza ce gen Va rog spuneti mi cat de multe PS : Dau funda
Salut Cine stie alte filme asemanatoare cu, convict, jamesy boy, legendary 2010, neds 2010, starred up
Stie cineva la ce episod din Bleach, Ichigo se trasforma in hallow atunci cand se bate cu Uluqiora?
Stie cineva daca cei 2 din Ask Laftan Anlamaz raman impreuna?
Stie cineva unde pot viziona sezonul 1 din "Te cunosc de undeva"?
Unde pot sa vad si eu emisiunea roata norocului din 6 martie 2016 :D
Bună, vreau să revăd un film dar nu mai ştiu cum îl chemă : era despre o familie care era în vacanţă, şi fiind la piscină vine tsunamiul şi desparte familia, mama fiind la un spiatal foarte...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Mihaa22 întreabă:
GulubuntzBudulush întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vikings
Cat de atent ai urmarit aventurile lui Ragnar Lothbrok? Vom afla chiar dupa ce termini de completat acest quiz!