Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 25 Februarie 2025 sunt:
De unde as putea sa ma uit online la Desenul Legendele regelui maimute, e unde desen mai vechi si as vrea sa ma uit pentru am readuce aminte de copilarie. Si acum replica cea de taina. DAU...? (mai mult)
Buna :) De unde pot downloada telenovele mai vechi? (La Fuerza Del Destino,Cuidado con el angel, etc).
Am urmărit Hana Yori Dango, Metor Garden şi Boys over Flowers şi aş dori alte filme cu four flowers dacă aveţi?
Vreau si eu un serial (daca exista) gen Fast and Furious.
Bună :3 Îmi spune și mie cineva filme de genul"It"?
Salut, TPU! Ideea e ca vreau sa merg la filmul nou din seria saw (JIGSAW - MOSTENIREA) la cinema. Problema este ca nu am 18 ani. Pot sa merg la film daca vine un adult cu mine?
As vrea sa vizionez tipuri de filme in care un om traieste o zi normala iar a doua zi traieste aceeasi zi ca cea precedenta. Daca stiti dati cateva nume! Dsu funda!
Ok deci..am cautat si am tot cautat dar nu am gasit nimic pe placul meu. Stie cineva, un serial..care sa fie gen Skam, cu adolescenti, liceu, petreceri, iubire...dar va rog, sa nu fie cu chinezi sau...? (mai mult)
Stie cineva cand va fi subtritrat sezonul 3 di filmul el barco?
Este subitrat sezonul trei din serialul el barco?
Ce seriale SF îmi sugerați pe baza următoarelor cerințe? Să ceva gen Stargate, dar nu cu lupte neapărat; ceva oameni care să exploreze spațiul cosmic și să găsească diferite planete,...? (mai mult)
Ce filme au mai apărut anul asta?
mă ajutați cu seriale, momentan am văzut tot ce am prins si acum nu mai găsesc nimic frumos, Să fie acțiune, drama, fatastic, comedie etc să fie smechere Am terminat peste ...? (mai mult)
Salut tuturor, haideti sa facem un mix de intrebari, cine este DeVoe din serialul The Flash, the sinnerman din Lucifer si din serialul dragonball, daca goku isi reia iar forma aceea de ultrainstinct...? (mai mult)
Unde pot vedea serialul MISCHIEVOUS LOVE IN TOKYO in română? Am cautat si nu am găsit. Cine știe dau funda.
Stie cineva ceva despre sezonul 2 din "acel world"cand apare sau daca se face?
Hei TPU.In anul 2014 s- a lansat un serial Disney "Zile de vara".Ei, eu astazi l- am terminat de revazut si am constatat ca ultimele 10- 15 episoade nu au mai fost difuzate(ma rog, asta nu prea conteaza)....? (mai mult)
Heii...în ce episoade găsesc scene cu Chris și Eva (Skam)? Dau funda
Buna TPU as vrea sa stiu daca o sa apara sezonul 3 din hakkenden touhou hakken ibun.
Am nevoie de o traducere din Lord of the rings, daca doriti sa ma ajutati. "Anar Nany? Ine Narsil I macil Dilo. Lercivanteni Mordor" Cam aceasta este. Raspunsul corect primeste funda.
Este un film. puțin cam horror cu una de lucrează în spital și când vine acasă o găsește pe fata ei plină de sânge la gură.și când se apropie tatăl ei îl mușcă de gât și acesta...? (mai mult)
Buna TPU am o întrebare pentru cei care s.au uitat la The vampire diaries in sez 5 Elena o sa reapara dupa ce Kathrine i.a luat corpul?
Îmi puteți spune niste seriale coreene/japoneze asemănătoare cu,, Kurosaki jun no lunari ni Nante Naranai"? Va rog mult de tot MULȚUMESC!
Stie cineva desnele animate in care erau mentionati tempouri muzicale gen : moderatto, allegretto, adagio, andante. erau cu niste copii cu misiuni PLSSS
Erau odata niste desene pe minimax sau disney junior cu vreo 3 copii daca nu ma insel, erau in tot felul de misiuni, imi amintesc ca era o misiune in spatiu, si era mentinat de multe ori saturnul. mai...? (mai mult)
Era un film cu un om care a evadat din toate inchisorile in care a fost si s-a construit o inchisoare din care era imposibil de evadat, speciala pentru el. Cum se numeste?
Filme documentare asemanatoare ca The Secret?
Cine poate sa-mi povesteasca despre ce-i vorba in ShawShank Redemtion?
Salut,ma chinui de aproape 1 saptamana sa gasesc si eu un site unde sa ma pot uita la serialul l'onore e il respetto
Cand apare Thor 3 si pe internet nu numai in cinematografe? Nu vreau variante CAM vreau sa vad filmul la rezolutia lui nu ca cele CAM filmate cu o grafica extrem de proasta si sunetele auzite aproape cu...? (mai mult)
Heeei TPU, mi- am amintit de un film pe care il vazusem in trecut care avea mai multe parti, cred ca era mai degraba un mini- serial, insa nu imi amintesc numele lui... Stiu doar ca era vorba de o fata...? (mai mult)
Nu mai stiu cum se numesc 2 filme de groaza. Le- am vazut acum 6- 7 ani si as vrea sa le revăd. 1)Era un om- schelet într - o casa si o femeie ii tot aducea oameni, gen venea cu cate un barbat,...? (mai mult)
Este din punct de vedere istoric adevarat ca maestrul ip man s-a batut undeva in China cu un general japonez?
Stie cineva dac serialul Chicago Fire ( Pompierii din Chicago ) va mai continua. Momentan este la sezonul 6 episodul 6 si nu se stiu date despre un episod nou. Ma putrti ajuta si pe mine?
Hey TPU! Mai de mult am vazut un film cu o familie formata din mama, tata si doi baetii.In film se credea ca baiatul mai mic era posedat.Crucile se intorceu invers in casa. Daca imi aduc bine aminte ...? (mai mult)
Salut, o aplicatie pentru Android de urmarit seriale subtritrate ro?
Era un film cu copiii unor zei care merg intr-o tabara. Cum se numeste filmul? Dau funda
Am vazut acum cativa ani, un film japonez cu o tipa care are grija de fratele ei iar el se baga in nu stiu ce belele printr- un bar, it tota povestea se intampla intr- o alta lumea mai poluata iar fata...? (mai mult)
Exista la cinema in Romania optiunea de a comanda ce film vrei sa ruleze? Ce am in minte este un cinema care sa te lase sa alegi filmul daca poti inchiria intreaga sala sau ceva asemanator Exista un ...? (mai mult)
Cine imi zice si mie cine e personajul, , Pami" din trasnitii nato? Un Facebook ceva sau niste poze cu ea. Vreau sa- i arat prietenei mele ce par superb are si ea tocmai ce vrea sa se tunda....? (mai mult)
Sall TpU Îmi puteți zice niște seriale la care sa mă uit. De exemplu Walking Dead, Revolution,etc. (Gen apocalipsa, război, oameni care mor )
Salut.Ce parere aveti despre pirates the caraibean 5. Mie mi se pare pai plictisitor ca celelalte si e mai scurt.
imi puteti numerota toate listele din seria Star Wars? Stiu ca cica va mai aparea nu stiu ce film din Star Wars, daca nu a aparut deja.
Bună, am vazut acum mult timp un film si as vrea sa stiu cum se numeşte In film se întâmplă o actiune deja petrecută si aceea persoana deja stia ce se întâmplă, in final acel om era îndrăgostit...? (mai mult)
Este GodFather chiar atat de bun? Si poate cineva sa-mi explice filmul pe scurt?
Ce seriale merită văzute? De preferință să nu fie sf. Am văzut Gossip Girl, Pretty Little Liars, White Collar, Quantico, Orange is The New Black și Riverdale.
Recomandati-mi va rog filme documentare motivationale in genul The Secret, la fel de bune. funda
Stiti cumva cu ce program pot face animatii ca cei de la,, Doi Degeaba"? https://www.youtube.com/channel/UCK4p00drpt-AP2KxWs_H34Q DAU DUNDA!
Un film ceva gen 3msc adica dragoste si bataie =)) dau funda, multumesc.
Stiti filme in care doua persoane care se iubesc foarte mult o iau pe drumuri diferite la sfarsit, chiar daca se iubesc se despart? Un fel de "Goodbye, I love you."
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tarzan
Ai pasit si tu in incredibila lume a lui Tarzan si a prietenilor sai? Haideti sa vedem cat de multe va mai amintiti!