Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 25 Februarie 2025 sunt:
Pentru cei care se uita la serialul Riverdale, care sunt personajele bune și care sunt negative? Care e povestea. Cheryl e un personaj negativ?
Heei! Stie cineva care e episodul din Regina (ce numar este) cand vine Rubinu (Giani, Lucian Viziru) in satra, si se mira toti si urla pe acolo ca s- a intors Giani in satra? Si care este episodul din...? (mai mult)
Cine îmi poate spune numele unui anime cu o fată micuță luată dintr- un sat din japonia și dusă să muncească într- un magazin de sigle(sau ceva de genul) la Paris? Mulțumesc...? (mai mult)
Știe cineva un link sau când o să apară ouija 3?
Vreau sa imi spuneti si mie un film.Cu o fata care este rapita de cineva, gen mafiot etc. Si se indragosteste de el. Si raman impreuna (nu neaparat ). DACA este chiar si carte.Nu neaparat...? (mai mult)
O sa dau o descriere a unui film si daca i se pare cuiva cunoscut, va rog sa ma anuntati! Filmul este in spaniola si este despre o tanara care lucreaza la un magazin alaturi de o prietena la un...? (mai mult)
Buna as dori și eu să îmi ziceți vreo 3- 4 filme despre violența intre copii/adolescenți. Unde unu sau mai multi tineri își iau bătaie sau ceva. Asta sa fie tema, sau in trailer să fie o secvență...? (mai mult)
Am văzut mai demult un film cu o femeie care îi murise bărbatul într- un accident de mașină. Bărbatul rămăsese blocat în mașină ceva de genul și un tir a intrat în el. Femeia, noaptea...? (mai mult)
Cine imi spune primeste funda era pe animax un anime care erau niste baieti si o fata ei se transformau in animale (costume) ei se luptau cu un dusman si cand l- au castigat din corpul dusmanului a iesit...? (mai mult)
Cum se numeste filmup acela in care un schelete dorea sa cucereasca Craciunul?
Cine imi spune primeste funda era pe animax un anime care erau niste baieti si o fata ei uneau ceva la mana si se transformau in animale ei se luptau cu un dusman si cand l- au castigat din corpul dusmanului...? (mai mult)
Niste filme asemanatoare cu the vow? E bun si doar unul daca nu sunt mai multe
Pe minimax era un desen animat cum si acum micii ponei aproape fix ca micii ponei
Cine imi poate spune un magazin din Iasi de unde se mai pot cumpara carti Duel Masters?
Stiu ca e o intrebare cam stupida... De ce la emisiunea carcotasilor cand vorbesc de B1 isi cer tot timpul scuze?
A văzut careva filmul,, Atlasul norilor"? Ce părere aveți? Merita?
Salutare TPU, am o dilema, am uitat numele unui film si nu pot sa- l gasesc, stiu ca era apocaliptic, totul incepe la o nunta unde persoanele cu suflet rau pica morti, ramanand doar cei cu suflet ...? (mai mult)
vreau niste motive pentru care. Naruto nu este un anime deloc bun fara sens etc
Vreau sa vad seriale cu spionaj in orientul mijlociu
Buna ziua vreau niste filme pentru Halloween recomandari?
Hitler s- a intors(2015) film. Deci dragi cititori cati ati fi de acord sa invie Hitler si sa jumuleasca toti tiganii la pachet cu manelistii lor? Aka :(hoti- Romania, Spania, Anglia, Italia), vanzatori...? (mai mult)
Vreau si eu niste anime- uri in care sa fie genurile: - HAREM - ACTION - FANTASY - Poate si School - Magic Sau MagicAcademy (Oricum nu este neaparat cu ce am spus mai sus dar, sa fie...? (mai mult)
Stie cineva oare cum se numea filmul ala in care toti oamenii care au peste 18 ani mor si doar cei sub 18 traiesc imi trebuie si nu mai stiu numele :(
Știți vreun film în stilul următoarelor titluri? A Ghost Story Her Arrival Interstellar Mr. Nobody Me and Earl and The Dying Girl Melancholia
Stie cineva numele filmului in care toti oamenii peste 18 ani mor si doar cei sub 18 supravietuiesc? Am nevoie, va rog :(
Filme sau seriale in gen cu filmele Jumanji si Zathura?
Hei lume,imi puteti zice si mie niste seriale gen actiune,aventura, s-f.Dau funda
Filmul pay the ghost cu Nicolas Cage 2015 in el despre ce este vorba in mare parte...ii horror tare sau putin?
Am vazut mai de mult o comedie pe Digi film dar i- am uitat numele... Era vorba despre doi batrani ce s- au intalnit intr- un parc, fumau iarba iar unul dintre ei trebuia sa fie dat afara din blocul in...? (mai mult)
am vazut mai demult un film cu cu un luptator japonez care lupta sa salveze o fetita rapita de niste traficanti de droguri care o puneau sa faca droguri impreuna cu mai multi copii. daca va amintiti...? (mai mult)
am vazut mai demult un film cu cu un luptator japonej care lupta sa salveze o fetita rapita de niste traficanti de droguri care o puneau sa faca droguri impreuna cu mai multi copii. daca va...? (mai mult)
Caut un anime de foarte mult timp, m- am uitat la primul episod si mi- a placut enorm. Dar am uitat numele. In el este o fata cu par scurt roz si un baiat inalt cu par negru. Si parca este o camera...? (mai mult)
Ceva comedie dragoste gen din liceu? MULTUMESC ANTICIPAY
Salut, TPU! Imi puteti spune niste filme tari cu box sau lupte in inchisoare (nu neaparat in inchisoare)?
S-a uitat cineva la filmul IT? Parari?
Cum se numeste filmul cu Harley Quinn?
Vreau si eu un fil gen in liceu cu un tocilar care se indragosteste de cea mai buna fata din liceu si la sfarsit vor fi impreuna, sau orice altceva sa nu fie drama sau horror.MULTUMESC ANTICIPAT
Știe cineva un link sau când o să apară Cult Of Chucky? Funda
Top filme 2018?
Cum se numeste filmul care are ca actori o fata cu par blond si codite si un clown cu par verde?
Sall unde pot gasi un site cu toate episoadele soy luna sezonul 2 dublate in romana?
A aparut sezonul 3 din Kamisama Hajimemashita? Daca nu stie cineva cand apare?
Cum s- a creat virusul care face ca oamenii sa se transforme in zombi dupa ce mor din The walking dead? Vreau si eu un link cu episodul in care iti arata cum acest virus a acaparat toata lumea si a tranformato...? (mai mult)
Se va face piratii din caraibe 6?
Am vazut un film cu o secretara(nu e filmul secretara sau secretariat) care isi tot batea joc de subalterne.Intr- o zi vine o noua secretara pe post si este la fel batjocorita, dar aceasta este desteapta...? (mai mult)
Știe cineva un link sau când apare The Bun Summer? Dau funda
Ce parere aveti despre finalul sezonului 1 din Unsprezece, credeti ca in sezonul 2 Lorenzo o sa-i spuna lui Gabo ca este fratelele lui si credeti ca Felipe va aparea si el ca antagonistul principal.
Caut de ceva timp un youtuber care sa faca review la filme si in special la seriale, ceva sugestii? In special roman...dar nu ma deranjeaza daca nu e roman... apreciez doar calitatatea!
Care este lista site-urilor nevirusate pentru filme si seriale?
Spuneti-mi si mie va rog niste filme cu adolescenti, de dragoste, in care baiaul e popular si fata nu, iar ea il place si el o respunge la inceput... ceva gen "A walk to remember"
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
South Park
Ai urmarit aventurile lui Kenny, Stan, Cartman si Kyle? Cat de multe stii despre ei?