Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 25 Februarie 2025 sunt:
In ce luna incepe sezonul 2 din disney 11 in Romania?
BUNA TPU 1. De ce unele filme de groaza sunt sub 18 ani? 2.Pot face ceva ca sa vad acel film chiar daca am sub 18 ani?
am vazut odata un film pe pro tv in care era vorba despre un american care s- a dus in china (sau o alta tara asiatica, nu stiu 100% daca era china) si s- a indragostit de o fata, iar familia ei...? (mai mult)
Salut.Stie cineva cand apare SAW 8 online subtitrat? Sau macar cand apare in Romania, dar nu la cinema. FUNDA!
Imi puteti spune niste filme de pe cartoon network si disnay channel?
Stie cineva daca este un film din care a fost facut video-ul acesta? > https://www.youtube.com/watch?v=ApcDt5gL5bs
Îmi puteți da niste recomandări cu filme de pe cartoon netwoork?
In seria Boruto va apărea Kawaki si se va bătea cu Boruto la ce episod va fi? Acel Kawaki i- a spus lui Boruto ca deja l- a eliminat pe Naruto cel de al șaselea Hokage cum adică? Si cu ochiul lui Boruto...? (mai mult)
Vreau si eu filme bune, dar nu de groaza.
o prietena mi- a zis să- i recomand un anime si sa fiu sincer nu știu ce sa- i recomand... Aveti idei, sa fie si romantic si de acțiune sau aventura si daca se poate ai o mica descriere a...? (mai mult)
Un top al vostru de seriale?
Buna :) ce parere aveti despre filmu warcraft? dupa parerea mea e cel mai bun film si am observat ca are o nota de aproximativ 7 puncte din 10 si totusi de ce. parerea voastra despre film.
Salut unde pot gastii desenele animate Tom si Copacul Fermecat?
Heii, frumoșilor. Se merită să mă uit la Happy Death Day? Dar la The Snowman? Chiar sunt horror sau sunt slăbuțe? Mulțumesc frumix.
Merita sa ma uit la serialul Freakish?
Ajutorr! Caut de ceva timp un film cu niste adolescenti care au jefuit/au vrut sa jefuiasca o banca purtand masti. Stiu ca parintii lor erau bogati sau aveau functii importante. Daca nu ma insel, erau...? (mai mult)
Unde as putea sa revad serialul din 2013 Pasiune interzisa de la capitolul 1 la 3 un link ceva daca se poate
Un anime gen Naruto? Adica sa fie actiune, dar in acelasi timp si putin amuzant, sa aiba un copil care sa se ridice din propria initiativa, sa devina la lupte cei mai buni dintre toti, etc. ( Inafara...? (mai mult)
Hei, TPU! Stiti cumva cand va aparea Sword art online- ordinal scale- the movie in romana sau engleza?
Bunaaa cine poate sa mi zica si mie niste file jmk pe tema:un baiat popular se indragosteste de o fata tocilara sau cv de genul asta....mss
Cand poti vedea "Saw 8" in Cinematografele din Constanta?
Mi- am adus aminte de un episod din niște desene animate în care se ilustra viața unei sticle de vin, care după o aventură a ajuns un bol de apă pentru o pasăre dintr- o colivie. Ajutor!...? (mai mult)
Salut, Nu ma uit in general la filme horror, mai mult psihologice/thriller/mister sunt preferatele mele, dar de data aceasta as dori si eu o lista de filme DESPRE sau CU Halloween, pentru o seara...? (mai mult)
Cine imi poate spune si mie niste filme horror?
Cine imi spune niste animeuri? Gen:Ecchi-Action,Ecchi-Action-Magie, Ecchi-Action-Superpowers! Ecchi Dau funda comentariului cu cele mai multe animeuri sugerate!~!
Buna vazusem mai demult un film cu o fata si un baiat care se sarutau de revelion si si- au promis ca si la revelionul urmator o sa fie impreuna sau ceva de genul nu mi prea amintesc:)))) puteti sa imi...? (mai mult)
La filmul " Cool kids don't cry " la final ea a murit? Va rog sa imi Spune-ți nu am inteles finalul ca nu a fost nici subtitrat...
Salut recomandati-mi un serial fain
Buna nu stiu ce legatura are dar ma voi muta in Austria si vreau sa știu daca voi putea continua sa ma uit la anime pe site uri gen Animekage AnimeG sau sa ma uit la filme seriale *tot pe site uri* Dau...? (mai mult)
Cine a văzut filmul mândrie, prejudecată și zombi? Ce părere aveți?
As vrea sa-mi sugerati si mie un anime gen Bleach, in care personajul principal sa evolueze pe toata durata anime-ului. Fara naruto;)
Ce filme bune 2016-2017 imi recomandati?
Hei stie cineva telenovele asemanatoare cu rebelde, camaleones, amores verdaderos, esperanza mia(in special
Buna as vrea si eu un film de comedie da sa fie de ala sa nu poti rezista sa morii de ras Si sa fie +18 va rog. cat mai repede
Imi poate da cineva un site de pe care sa vizionez Violetta sezonul 2? (romana sau engleza, nu conteaza dar nu spaniola) Si sa nu fie doar sezonul 1 episoadele 41- 80 ca eu doar asa am gasit. Sa fie sezonul...? (mai mult)
Salut, vreau şi eu un serial în care rolul principal îşi descoperă puterile supranaturale încetul cu încetul. Ceva idei? Mulţumesc anticipat.
Stiti vreun site legal pe care ma pot uita la anime? Ro sub sau Eng sub, amandoua sunt bune. Inafara de Chrunchyroll va rog. (Deocamdata sunt in Germania si stiu ca aici nu ai voie sa te uiti pe site-...? (mai mult)
Am vazut un film acum ceva timp si am uitat numele! Actiunea se petrecea la polul nord sau intr- un loc cu zapada unde niste arheologi sau ceva gen dau de un extraterestru care era in gheata...? (mai mult)
Salut TLUPU! Imi puteti recomanda niste anime-uri asemanatoare cu: Sword art online, Diabolik lovers si Charlotte? Multumesc!
Ofer funda! Salut TPU! Imi puteti trimite link unde pot viziona pe net Senzationalul om paianjen sezonul doi? Macar dati-mi link de download la sezonul complet. Multumesc!
Cum il cheama pe cristofor?
Care este cel mai bun film psihologic?
As vrea un film de genul acestui video: https://www.youtube.com/watch?v=r6zIGXun57U&feature=youtu.be. daca este. Daca nu as vrea sa stiu cum se cheama melodie si cine o canta.
Aș vrea niște filme sau seriale faine în limba spaniolă. Tot ceea ce am văzut până acum este 'Trei metrii deasupra cerului'. Nu contează genul.
Am vazut si eu un film acum ceva vreme si nu stiu cum se numea. Era vorba despre atacul presedintelui. Filmul era psihologic si arata in reluare secvente astfel cat sa fie analizat din mai multe...? (mai mult)
Imi poare spume si mie cineva cum se numeste cartea, si cine a scris-o, dupa care este facut filmul "the invisible" 2007?
Ati putea sa-mi ziceti niste animeuri faine si cu personaje dragute de gen: istoric, fantastic, romantic
Imi poate spune cineva niste seriale faine?
Care este denumirea la filmele in care filmarea a fost realizat, in felul in care actiunea se intampla ca si cand ar fi inregistrat de cameramani "neprofesionisti", video- ul este prea realist...,...? (mai mult)
stiti vreun anime cu sport in care personajul principal sa nu fie chiar bun dar sa aiba potential si sa devina mai puternic pe parcurs?(in afara de haikyuu, kuroko no basket, inazuma eleven,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
South Park
Ai urmarit aventurile lui Kenny, Stan, Cartman si Kyle? Cat de multe stii despre ei?