Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 25 Februarie 2025 sunt:
Stiti vreun film sau serial in care o fata adolescenta e impreuna cu un tip mai mare decat ea? De exemplu o fata de 15-16 ani impreuna cu un tip de 20-25
Buna stie cineva de ce nu este sez 7 si 8 din The Vampires Diaires pe Netflix?
Heeeii! As vrea sa ma apuc de un serial cv, pe care mi le sugerati? :) ps. Am vazut The vamipre diaries, The originals, Teen wolf, American horror story, Riverdale, Shadow hunters.
Unde/cum pot vedea seriale gratis de pe telefon?
Am si eu o intrebare. Caut si eu de foarte mult timp un desen animat, In desen este vorba despre o acvila care este salvata din niste franghii de un baietel, iar spre finalul filmului...? (mai mult)
Buna ziua Imi spune si mie cineva cum pot sa vizionez filme si seriale pe cinemagia. Va multumesc
Vreau sa ma apuc de niste seriale, as prefera sa fie horror, ce seriale imi recomandati si pe ce site le pot viziona?
Buna, stie cineva in site unde as putea sa gasesc seriale in funcție de topicul pe care il caut? Ps: doar clasificări in funcție de topic nu neapărat sa pot viziona pe acel site. Multumesc!
Salut stie cineva unde pot vedea sezonul 2 din rokka no yuusha?
De 2 luni am inceput sa filmez Vlog- uri dar, nu prea se uita nimeni, in aceste luni la primele video- uri am strans 50- 100 vizionari din care 50% sunt ale mele si ale copiilor din cartierul...? (mai mult)
Era un film in care un baiat este obligat sa lupte aproximativ 5 runde pentru a fii liber,luptele se difuzeaza,este ceva gen hunger games, mersi
Salut era mai demult un film de halloween in care era vorba de o casa in care exista o usa catre alta lume din care ieseau monstrii, si doi copii incercau sa salvezeorasul de acei monstrii.Ma poate ajuta...? (mai mult)
Niste filme sf pline de actiune, suspans, putin horor si comedie?
Un film despre religie interesant gen Djinn, Fara Horror doar daca se merită! Ceva interesant FUNDA!
Buna TPU as dori sa aflu și eu o piesa sau melodia dintr un serial indian al cărui nume este Tashan e ishq (inimii rătăcite) va rog cine se uita la serial poate sa imi spună cr melodie este la ep...? (mai mult)
stiti vreo manga mai lunga si tradusa in romana? Dau funda PS:ceva cu actiune si sa fie ceva bun daca se poate...
Nu stiti daca se mai difuzeaza "Stapanul Inelelor" pe Pro TV? Daca nu, spuneti-mi de ce, in caz ca stiti
Hey buna! Am nevoie urgent de ajutor.Pe ce site pot privi Media Music Awards Romania difuzata pe 3 octombrie? Va rog frumos
Aveti idee daca va mai aparea si sezonul 5 din SKAM? Dau funda
Era un film in care un tanar este sechestrat si obligat sa lupte pentru supravietuire, aproximativ 5 runde si v, a fii liber.e un film de lupte mai dur...luptele se difuzeaza si la tv pentru pariuri ...? (mai mult)
Cine imi spune si mie niste anime faine de preferat Ecchi-Action(Magie-Superpowers)
Am mai pus o intrebare de genul. Ce filme imi recomandati pentru o seara? Sa fie de dragoste triste sau de dragoste cu ceva armata, sau cu armata, sau ceva actiune sf, sau aventura... Ceva ca a walk...? (mai mult)
Ce filme pe care sa le vad imi sugerati? Sa fie de : Dragoste sau trist, sau de actiune, aventura, armata trist... In niciun caz horror. Si vreau mai multe sa am din ce alege. Dau funda la cel/cea...? (mai mult)
Vreau niste seriale asietice romantice, kdrama, comedie, etc. si as vrea sa detaliati putin povestea fiecaruia(sa fie traduse in romana). Dau funda celui ce imi spune cele mai multe si frumoase...? (mai mult)
Ce seriale despre sinucidere știți inafară de 13 reason why?
Ce legatura are episodul 170 si cele care urmeaza din naruto shipudden cu acela de la 169 cand nagato trebuia sa isi spune povestea. Cum sunt episoadele?
Spunet-mi si mie care sunt cele mai tari filme din 2017 in special cele de gen horror, care pot fi vazute online nu care vor aparea
La ce ora va aparea The Walking Dead sezonul 8?
Buna TPU recent am vazut un film la tv si a inceput sa imi placa l- am cautat pe internet si am observat ca sunt mai multe parti din acest serial mai bine spus Serialul/Filmul se numeste "Divergent" Iar...? (mai mult)
Salutt, maine as vrea sa ma duc la fim cu niste prieteni cu varstele 12-14 ani, vrem sa ne ducem la un film N15(nerecomandat copiilor sub 15 ani) avem voie?
Hey! imi puteti spune cateva filme asemanatoare cu be somebody?
Cand apare Fallen 2 filmul cu ingeri cazuti ma refer la ala din 2017, o data exacta daca stiti si daca o sa mai apara. Multumesc!
Care a fost ultimul film la care chiar ati ras cu adevărat? Mi se pare ca filmele noi care apar nu mai au nici un pic de haz
Hei! imi puteti spune cateva filme asemanatoare cu be somebody?
Există în România cărțile,,A song of ice and fire" după care s-a făcut serialul Game of Thrones traduse în română? Dacă da, unde?
Salut tuturor, am privit un film recent, si as vrea sa il mai privesc odata, totul se platea in timp, aveau pe mana un ceas, care le spunea cat mai au de trait, daca munceau se adauga salariul timp,...? (mai mult)
Salut, ma numesc Marius si am 17 ani, am o intrebare. Cand eram mic era un desen gen anime cred, nu mai stiu cum se numeste, stiu ca erau ceva roboti in el care aveau in piept un glob de energie parca...? (mai mult)
Cele mai bune filme cu mistere?
Ma adresez celor ce au vazut Naruto/Boruto si cunosc acest anime, ei bine recent am vazut acest video pe YouTube: www.youtube.com/watch?v=fxMKdhTnzNw M- au fascinat secventele de la minutul...? (mai mult)
Vreau si eu niste Filme Horror interesante?
Salut; Imi puteti da niste filme cu obsedati? Gen Split, The Gift. Multumesc.
Când apare episodul 3 sezonul 2 din Riverdale subtitrat in romana?
Buna stiti cumva animeuri cu ingeri, demoni?
Salut TPU,am văzut de curând planeta of the apes, știți cumva daca sunt continuări a părții din 2001?
Niste seriale gen Spartacus Arrow Game of Thrones sau Shannara Cronicles?
Recent mi- am adus aminte ca obisnuiam sa ma uit la un desen pe minimax(insa memoria e de genul feminin...cand ti- e lumea mai draga te lasa). Era vorba despre un om in varsta, cercetator, care...? (mai mult)
Cand apare partea 3 din filmul 3 metri deasupra cerului? Va rog, astept răspuns.
Salut.Cine poate sa-mi dea exemple de filme ce ar reflecta situatia din fabula "Momita la bal masche"?!
Hey când apare episodul 2 sezonul 2 din Riverdale subtitrat?
Cum credeti o sa apara Fast And Furios 9.Si cam cand in ce luna si in ce an.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Geometrie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VI-a