Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 25 Februarie 2025 sunt:
Caut de ceva timp un film pe care l- am vazut acum ceva ani (aproximativ 3- 4 ani) la cinema.In film este vorba de droguri, din cate imi amintesc se transportau droguri pe un vapor.Si personajul...? (mai mult)
Buna TPU am izionat un anime pe nume Kiss Him Not Me si as vrea sa stiu daca o sa fie un sezon 2.
Caut un film de foarte mult timp, este despre o fata care este violata de 5 persoane iar unul dintre ei e fotograf iar apoi o omoara pe acea fată si- l bantuie pe fotograf si descopera printr-...? (mai mult)
Buna! Vineri este ziua celei mai bune prietene si vom merge la film, cu inca vreo 4 fete... Si eu ma sperii foarte rau la filmele de groaza, iar ea a ales unul de groaza... Ce sa fac? As vrea sa merg,...? (mai mult)
Va place serialul Gossip girl? care este cel mai interesant sezon? dau fund
Filme asemanatoare cu Speak 2004?
Unde pot vedea Steins; Gate: Kyoukaimenjou no Missing Link - Divide By Zero si Steins; Gate: Soumei Eichi no Cognitive Computing in romana
Caut un film de 10 ani si nu- l gasesc! Comedie, nu imi aduc aminte detalii multe, niste tineri radeau de un alt tip (prieten) de felul in care se stergea la "fund" in picioare... Tipului...? (mai mult)
Ceva filme faine de actiune gen Green Street Hooligans cu Charlie Hunnam daca se poate
vreau si eu un cod Orange cinema, sa merg la film cu prietena mea si cu Gaby si prietena lui. Multumesc!
Ce filme dramatice v-au influențat?
Salut,TPU! Cum pot vedea episodul de aseara de la ora 19; Suflete tradate?
Stie cineva titlul filmului Care seamana leit cu "the little hours " de anul acesta, doar ca varianta putin mai veche, de prin 2007- 8. Povestea e aceeasi : un baiat se opreste din drumul sau si...? (mai mult)
Cum sa downlandez filme traduse in romina pe telefon? Va rog mult.
Un film foarte captivant? Sa nu fie horror. Multumesc!
Zero no Tsukaiam are 3 Sezoane nu? Am citit pe un site ca exista 5-6 sezoane.Stie cineva un site tradus in roamana sezonu 4-5-6?
SAlut. Am vazut mai de mult un film la tv. Era un psihopat cu mască care tortura oameni intr-o casă plină de capcane, in special femei si nu mai stiu cum se numeste? Aveti voi idee?
Puteti sa mi dati exemple de seriale cu reaperi, demoni, ingeri, diavolul, oameni nemuritori etc etc? am vazut la un moment dat un serial numit "dead like me" mi s- a parut ffff misto(preferatul...? (mai mult)
Bunaa, exista macar o varianta pentru a vedea online Ravenswood? in link ceva? pls...
Cand incepe sezonul 3 din diabolik lovers?
Salut,ce seriale bune stiti cu/despre adolescenti sau ceva in genul : the walking dead, the 100, shadowhunters, lucifer, doctor who... multumesc!
Filme asemanatoare cu Before i fall, va rog?
E adevarat ca in 2010 primele 6 sezoane din TWD au aparut unul dupa altul?
Bună, era o emisiune care se difuza pe Sport.ro, era din America, în fiecare zi camerele de supravegheat din ora sfilmaul ce făceau anumiți oameni și le puneau în emisiune. Ma poate ajuta cineva...? (mai mult)
Heeei! Stie cineva un serial cu fantome? Gen fata sa vada fantome apoi sa se intalneasca cu unul, sa se indragosteasca... si asa mai departe... Sau orice alt serial de genu.
Este un film(serial) in care mai multi adolescenti sunt luati/rapiti de acasa...4 din cei din acea cladire incearca sa afle cum au fost dusi acolo, unde sunt si cum pot scapa din acea cladire (acolo invata,...? (mai mult)
M-a rugat cineva sa vad pe net cate episoade are serialul "Suflete tradate" si nu am gasit nicicum. Va rog daca stiti sa-mi spuneti dumneavoastra! Multumesc anticipat!
Ba fratilor(si fete) Dati niste animeuri gen b gata k hei sau high school of the dead Ma refer ca animatie de poveste ma doare- n cot Da ha ziceti ca is pervers si din astea nu e vina mea...? (mai mult)
Știți cumva unde pot gasi episodul 19 din sezonul 1 al serialului Jurnalele Vampirilor caci eu l- am cautat și nu am găsit îmi Puteți lăsa voi un link de la episod? VA ROG MULT DAU...? (mai mult)
Ce filme as putea viziona pe Youtube? Adica filme bune, gen actiune, fantastic. Cele mai vizionate filme, cu (,)recenzia cea mai buna
Buna TPU as vrea sa stiu daca o sa fie un sezon 2 din Dive.
Stiti cumva numele actorilor din ochii dim umbra sez 15 ep 8?
Pentru personajele din Cars 3, puteti sa imi spuneti ce ce modele de masini din viata reala se aseamana?
Cine imi da niste filme de groaza? Dau fundita.
Cand apare noul episod din Lucifer? ( episod 3, sezonul 3 )
Salutare, am o întrebare de ce nu mă lasă să mă uit la acest anime? Link : https://imgur.com/a/Geyay P.S : Chiar dacă dau x din bara cea mică acolo în dreapta îmi apare cu alb, nu ştiu ...? (mai mult)
Ce filme care sa aiba si sex si actiune stiti? Adica sa nu aiba numai sex, nici numai actiune, ci si una si alta.
Stie cineva un site online, fara virusi, unde ma pot uita la harry potter Dau funda
Ce comedie buna îmi recomandați pentru o duminică plictisitoare?
Hei, am vazut un fil mai demult, era destul de fain.Era despre o tipa care a fost prietena cu niste fete.Cumva ajung toate fetele sa o urasca pe tipa aia.Asa ca o cheama la ele pe tipa, unde o bat, ...? (mai mult)
Buna, va rog, cine imi poate recomanda unul sau mai multe seriale despre magie, vrajitori, vrajitoare. Dar ca personajul principal sa fie si el vrajitor\vrajitoare. Multumesc anticipat!
Unde pot gasi toate episoadele din Ben 10 Alien Force dublate in romana? Dau Funda :)
Exista al treilea sezon al animeului Rosario+Vampire? Daca stii cineva unde il pot vedea rosub.
In anime Attack in titan pe viitor Mikasa o sa fie impreuna cu Eren sau cu Levi? Macar prostul de Eren in viitor o sa-si dea seama despre sentimentele Mikasei pentru el?
Când apare filmul Dusk Till Down 2017, bazat pe melodia lui Zayn ft. SIA?
Pentru fanii francizei Dragon Ball. De ce Goku nu poate absorbi energia atacurilor, asa cum facea Black? Desi asta ar insemna durere, ar putea recapata Ultra Instinctul.
Salut tuturor! Acum ceva timp m- am uitat la un film anime in care un baiat se duce sa isi caute fosta iubita in tokyo si se imprieteneste la liceu/facultate, numai stiu bine, cu un baiat care e motociclist...? (mai mult)
Salut, e un film care l- a dat odata pe PRO TV, dar nu mai stiu exact cum se numea... Ideea e ca unu statea ascuns cu sniperul, iar un om intra intr- o cabina de telefon in care lunetistul suna si spune...? (mai mult)
Filme care se termina in rau sunt? de ce toate se termina in bine?
In ce episod din Naruto Shippuden, Kakashi devine hokage? Ofer funda!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Geometrie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VI-a