Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 30 Noiembrie 2024 sunt:
Ce parere aveti despre noi seriale sau desene de la disney channel? Dar despre cele vechi? Care sunt favoritele voastre? Din cele vechi
Ce filme apar in august 2023?
De ce seriale Disney ca The Proud Family, That's So Raven, Corey in the house, Jett Jackson, sister sister nu au fost in Disney channel Romania? Ma deranjeaza, ma simt ofensata ca sunt neagra, rasismul...? (mai mult)
Salut, acum câțiva ani se mai difuza pe cartoon network un film care la inceput era cu o urmarire politista si era o baba care avea 3 copii si unul era mutant si un baiat gras se duce dupa ei si se împrieteneste...? (mai mult)
Vreau cel mai prost film pe care l-ați văzut! Fundă!
A vazut cineva six feet under? Sau the wire? Cum a reusit sa va impresioneze de la ce episod si ce faza? Sunt seriale care merg mai greu.
Unde pot face abonament sa vad filme bune din anii 1970, 1960?
Pe ce site as putea sa vad seriale precum riget 1 si 2? Ala din 1994 si freddy s nightmares? Platesc abonament dar unde? arhive 81? The defanted?
Seară frumoasă să aveți! Vrea să mă abonez la Prime Video, momentan sunt pe HBO Max, și nu prea îmi place nimic înafara de Young Sheldon. Întrebare: toate episoadele serialului Chicago...? (mai mult)
Ce beneficii ai daca iei abonamnt hbo? In afara de calitate.
Sunt mare fan al genului horror si am văzut tot ce se putea, prin urmare am nevoie sa imi dati mai jos cele mai disturbing si mindfuck filme horror posibile, ceva la nivelul human centipede, care nici...? (mai mult)
Cei care ati vazut filmul "Barbie", merita vizionat?
Când începe următorul sezon din Las Fierbinți?
Salut, când apare sez 3 din ciudățenii?
Bună! Caut un film, nu știu cum se numește îmi amintesc doar ca fata stătea la o cabana și trimitea scrisori în trecut fostului proprietar al cabanei. Cred ca la sfârșit își dau întâlnire...? (mai mult)
Hei! Mi- am amintit recent ca era pe Euforia Tv pe vremea când se mai numea asa canalul un serial coreean cred, despre doua surori care sunt separare. Una dintre ele ajunge șefa la o casa de moda. Ambele...? (mai mult)
S-a uitat careva la the wire? Cum a reusit sa va prinda?
Spuneți când va apărea episodul 27 la O lume dispărută
A văzut cineva filmul Carbon? Dacă da unde? Pot gasi un site unde să îl vizionez sau trebuie să merg la cinema?
Tocmai ce am vazut Creed 3 si ma gandeam ce ati face voi intr- o anumita situatie.Nu cititi daca n- ati vazut filmul pentru ca spoilere. Daca ati fi in locul lui Adonis si ati avea un luptator care se ...? (mai mult)
Salut, caut de ceva vreme un film care l- am văzut mai de mult.dar nu- mi amintesc numele In film era vorba despre un băiat sărac care făcea parkour și cred că era în limba franceză sau ceva...? (mai mult)
Ziceti-mi si niste filme cu actiune gen cum a fost sisu anul asta.
Ce parere aveti de filmele unde personajul pozitiv bate tot? exemplu misiune imposibila, dupa mine e cea mai plictisitoare formula a unui film, e acelasi lucru pe care l vezi de n ori in filmele de actiune,...? (mai mult)
Hei TPU, caut un film din care nu- mi mai aduc aminte aproape nimic dar am să scriu aici doar ceea ce- mi mai amintesc. Mi- aș dori foarte mult să- l găsesc deoarece acum din vaga amintire am impresia...? (mai mult)
E careva adult si se uita la animatii? eu am 25 ani si ma mai uit,sunt amuzante,te binedispun, mie imi plac mult animalutele.
Se mai uita careva la wrestling? sau se joaca careva wwe?
S-a uitat careva la the wire? cum a reusit sa va prinda? mie mi s-a parut plictisitor.
E la moda sa zici ca Breaking Bad nu e cel mai bun serial? Am vazut ca multi spuneti ca de fapt nu era, eu unul as zice ca e cel mai bun serial e si peste sopranos, the wire nu imi place e si peste game...? (mai mult)
Cum vi se pare serialul "Sex and the city"? E de urmarit pentru o tanara domnisoara/femeie? Ai ceva de invatat din el? Dau funda! Multumesc!
Daca fac rezervare online la film pentru vineri trebuie sa platesc la casa de bilete cand ajung acolo?
Buna seara, am o intrebare la focus sat. Cum se numesc canalale care prind sport? Vreau sa ma abonez la canalele cu sport si nu stiu cum se numeste, imi puteti zice?
Unde pot vedea online programul pentru un film (oppenheimer|) pentru vineri sa stiu la cat ma duc.
Buna tuturor! De ceva vreme tot caut aceasta melodie de pe fundalul videoclipului din urmatorul link: https://www.youtube.com/watch?v=oYAcUjtmmBw Nu reusesc sa o gasesc nici cu Shazam si nici printre...? (mai mult)
Bună tuturor în urma cu 18 ani în 2005 a fost difuzat la TV un serial numit secretul Mariei pe antena 1! As vrea sa revăd toate episoadele full de la primul pana la ultimul! Unde pot găsi toate episoadele?...? (mai mult)
Merită să mă uit la dragon ball z kai dacă am văzut deja dragon ball z?
Salut! Știe cineva care era episodul din "În căutarea adevărului" cu o fată care îl înșeală pe iubitul său, dar apoi revine la el și este iertată, apoi se logodesc și fac un copil. Ea devine...? (mai mult)
Salut TPU! Când se petrece episodul special de Crăciun din Frâu liber? Înainte sau după sezonul 2?
Nu îmi aduc aminte dar era un film cu un frate și o sora care ajung să facă un pariu și cine pierde se culca cu celălalt. știe cineva numele filmului?
Salut TPU, stiti niste filme care au scene de dragoste? Sau niste filme cu frati vitregi care se indragostesc
Ultimul film din seria Indiana Jones este și sfârșitul seriei, sau o să mai fie pe viitor ceva?
Voi va uitați mai mult la canale TV românești sau străine?
Buna seara. Am văzut mai demult un film, cred ca era drama ceva, in care ea lucra ca dispecer mi pare, si era sunata mereu cand era de servici si amenintata. Pana la final a descoperit ca cel care facea...? (mai mult)
Ați văzut ultimul film din seria Indiana Jones? E bun, merită văzut la cinema?
Buna! Era odata un desen pe minimax, nu tin minte sigur daca era barbie sau nu dar era vorba despre o fata bogata bruneta ai caror parinti voiau sa- i distruga gradina, iar in acea gradina locuiau de...? (mai mult)
Știe cineva când va fi încărcat pe Netflix sezonul 8 din Dramă Totală? Am văzut unele episoade pe YouTube dar pe Netflix nu este nimic
Spuneti-mi si mie niste seriale pline de mister, in afara de poker face, true detective, sa nu fie cu crime, doar mister simplu sau cu horror.
Voua nu vi se pare ca e cam exagerat ca nu mai ai la ce sa te uiti in 2023? Ma refer la cinefili, sunt foarte foarte multe seriale bune in prezent dar filmele as zice ca sunt slabe comparativ cu cele ...? (mai mult)
Bună! Știți, care este numele actorului care îl interpretează pe Paul Simlea (sez 6 ep 56 din lecții de viață)?
Platforma de streaming de la Apple e activa si in Romania? Adica are si subtitrari in romana?
Buna ziua la toata lumea, caut un film la care nu ii stiu numele: in film era vorba de un concurs de bătaie in care toti participantii aveau ceas pe mana si le arata cu cine trebuie sa se lupte si indiferent...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
Dragobeta întreabă:
StrongHeart întreabă:
fundata32332 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Rozatoare
Iubesti iepurasii, veveritele si porcusorii de Guineea? Afla acum cat de bine iti cunosti rozatoarele preferate!