Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 25 Februarie 2025 sunt:
Cine stie un anime gen dragoste si actiune? p.s dau funda.
Cine stie o aplicatie pentru a vedea filme pe telefon gratis?
Salut doresc și eu filme de groza cel mai bun primește funda
Am auzit de un nou anime " Mahoutsukai no yume" si era un vrăjitor pe nume Elias era demon sau om ca purta masca aia nu stiu ce este va rog sa imi Spune-ți si de unde apare el
Hei! Trebuie sa ghicesc in film pe baza unor hint- uri: We don't even need horses. I used to play like this as a kid. At least they didn't have to worry about back pain. What was the thing about the...? (mai mult)
Buna,ceva seriale gen supranatural, constantine?
Hello! Un link pentru filmul "cool kids dont cry" cu subtitrare în engleză? Sau un site de pe care sa pot downloada subtitrarea, va rog!
Vreau si eu un serial fain care sa te faca se te uiti incontinu stiti ceva bun?(am vazut Game of Thrones, Vikings, Arrow, The flash, the 100, Grimm, teen wolf, supernatural, the walking dead, fear the...? (mai mult)
Ce filme ciudate ati vazut care sa va fi ramas in minte?
Pentru cei care au citit manga Belzebub as dori sa stiu cu cine ramane Oga cu Hilda sau Kunieda?
Niste filme despre prieteni? Eventual triste. Gen cei mai buni prieteni se cearta si nu mai vorbesc si unu moare, idk zic si eu asa. Sa fie prietenie in sensul de amicite nu iubire, baiat- baiat, fata-...? (mai mult)
Vreau si eu filme gen Divergent si desenul animat Mulan.
Cine imi poate da un site pentru A cinderella story :once upon a song in romana
Un serial de comedie de care merita sa ma apuc? Ceva la care chiar se rade.
Imi spuneti niste filme si seriale cu armata si militari
Vreau un film foarte bun cu arte martiale si cu efecte speciale foarte foarte bune gen "into the badlands " si ceva nou nu vreau un film vechi gen din 2013 pana acum ceva foarte fain ca in videoclip.ul...? (mai mult)
Salut Am vazut mai demult un film despre masini. Era un grup de prieteni cred care furau tot felul de masini scumpe si dupa le vindeau la milionari. Stiu ca a trebuit odata sa fure o masina din muzeu,...? (mai mult)
Ce animeuri imi recomandati:Ecchi,Aventura,Magie, SupraNatural
Stie careva cum se numeste filmul in care 2 negri fac damn? Asta e linkul cu videoclipul de pe yt cu ei 2, dar nu stiu cum se numeste fuilmul https://youtu.be/Y8EMndSFFMk Thanks!
Salutare vreau si eu sa stiu pe ce site pot vedea filmul Victoria & Abdul? ca nu am gasit niciun site in care sa mearga?
Buna tuturor! Am vazut acum mai mult timp un film horror, dar nu mai stiu cum se numeste. Filmul era despre o tipa care murise (nu mai stiu in ce mod). La un moment dat, mai multi adolescenti de la...? (mai mult)
Stie cineva cand scoate Iuliana Beregoi episodul 2 din Lara? Ms!
Stie cineva de unde pot descarca telenovela Furtuna din adancuri sau pe ce site o pot vedea? Multumesc! Funditaa...☻
Caut un film de 10 ani si nu- l gasesc! Comedie, nu imi aduc aminte detalii multe, niste tineri radeau de un alt tip (prieten) de felul in care se stergea la "fund" in picioare... Tipului...? (mai mult)
Cine imi poate recomanda ceva filme de genul cum este " me before you "? ofer funda
Cel mai bun film pe care l-ați văzut?
Cand incepe emisiunea "Jos palaria!" de pe PROTV?
As dori si eu niste filme bune de genul cartea lui eli sau de tip 'Last Survivors - Ultimii Supravietuitori
Salut, vreau un film sau mai multe care sa fie ceva de genul: Sa descoperim sau sa vina extraterestii pe pamant sa ne invete lucruri noi si alta tehnologie... Nu sa ne invadeze niste monstri de 10 metri...? (mai mult)
Salut, Caut un filme care era mereu dat pe procinema, era un fel de sat sau oras unde aveau un numar fix de oameni, iar in cazul in care disparea sau murea cineva, iar un om a venit in vizita si...? (mai mult)
Salut, caut si eu un film horror pe care l- am vazut tot acum mult timp si am sa va descriu ce- mi amintesc din el.(Dau funda) Era o familie cu 2 copii cred, care au auzit intr- o dimineata o stire ...? (mai mult)
Un link catre Cool kids don't cry? Vreau să mă uit neaarat la el!
Va rog sa imi spuneti niste filme gen: Masini, Moana, Regatul de gheata, Regele leu, Mulan, etc. AS vrea ceva mai mute filme sau poate o lista intreaga. Ma-ti ajuta FOARTE mult!
Cine stie ceva seriale asemanatoare cu Alex & CO sau chiar si Violetta?
Va fi The Originals s5?
Am vazut mai demult un film de comedie cu niste tipi care trebuiau sa moara dar au ajuns sa se dueleze cu moartea, jucau sah si faceau panarama de el, nu imi amintesc decat faza asta.
Hei, stie cineva daca personajele principale din Lost girl, ma refer la Anna Silk si Zoie Palmer au adrese de email publice? Si daca stie cineva daca zoie are cont de Facebook verificat si carei pagina?!...? (mai mult)
De ce s- a terminat Wolf Blood? Cand s- a terminat? De ce nu se m.ai difuzeaza pe Disney Channel? Cate sezoane exista? Ce s- a intamplat cu viata actorilor? ( va rog ajutati.ma cat mai repede!...? (mai mult)
Stii cineva un anime(Ecchi,Action, Magic-Supernatural)Gen Trinity Seven sau Zero no tsukaima
Stie cineva niste filme cu sirene. Ejemplu the thirteen years sau alte dar sa fie cu sirene
Un anime super power fain stiti?
Salut, caut si eu un film pe care l- am vazut acum foarte mult timp. Actiune se petrece undeva in America, iar povestea este despre o adolescenta ce a fost rapita de un vecin si omorata, dar arata ...? (mai mult)
Hei poate sa îmi explice și mie Game of thrones. Urzeala tronurilor. Cărțile, de fapt:)). Sunt 5 titluri cu 10 volume plus încă 3 in plus blaaa bla nu înțeleg nimic:)) eu vreau sa cumpăr "originala"...? (mai mult)
Salut TPU,stie cineva vreun film gen. Sunt mai multi adolescenti intr o vacanta, si sunt prinsi de un rechin cand inoata. Funda!
Cele mai tari si interesante seriale?Sa-mi spuneti si cu ce sunt.
Ceva filme cu super-eroi.Adica vreau cu toti supereroi posibili, adica super-eroul si filmele, gen :Iron man:Iron man 1, 2,3.Intelegeti, sau cum e civil war adica cu mai multi! Dau Fundaa!
Unde pot vedea sezonul 2 din riverdale?
Sal TPU. Stie careva cum se numeste filmul https://youtu.be/aRge-hgJIAU va rog. Si nu nu se numeste Wraith pentru va am cautat si iminda un film din 1986.va rog mult
Am si eu o thema wordpress activata si nu pot sa vad paginile la postari numeric gen 10 posturi si dupa 1, 2,3,4,5 etc La mine se vad toate pe o singura pagina
Sunt nou in wordpress doresc sa fac paginile la site 1, 2,3,4,5,6 la mine pe site se vad toate pe o singura pagina multumesc situl: www.Filme.Film
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Jocurile Foamei
Ai urmarit cu sufletul la gura aventurile lui Katniss in arena din Capitoliu? Afla cat de multe stii despre Jocurile Foamei!