Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 25 Februarie 2025 sunt:
Buna Tpu.Am căutat asta de multe ori dar nu găsisem. Îmi puteți spune si mie niste episoade sau macar unul singur din Haideți tineri titani care sa- mi arate baia lor sau macar un videoclip, va...? (mai mult)
Cand incepe Renegati pe ProTV?
Serialul de pe Disnay, Alex & CO (Alex si trupa) are 3 sezoane. Dar exista 4 episoade speciale in plus cu un accident al lui Nicole. Nu reusesc sa gasesc aceste episoade. Nu imi pasa limba. Spaniola, ...? (mai mult)
Cum se numea acel serial cu o femeie care prindea extraterestrii, ei aveau un fermoar la frunte, plZ help me
Stiu ca era un serial pe disney channel mi se pare cu 1 femeie care se ovuoa cu extraterestrii. Aveau (extraterestrii) un fermoar la frunte... Chiar as vrea sa.l revad... "Dau funda"
Îmi poate spune cineva dacă a apărut filmul Ascendent şi un site unde îl pot vedea. Mulțumesc!
am o întrebare pentru voi : Cand se va difuza sezonul 5 din The Originals? (zi, luna, data) Apropo: Care este personajul vostru favorit? Al meu este Klaus : Joseph îl interpreteaza foarte...? (mai mult)
Sall as vrea sa stiu ude gasesc animeurile subtritrate in romana primul e filmu fate/grand order din 2016 si animeu Chuunibyou demo Koi ga Shitai!
niste filme cu rapiri, cu obsedati" si cu mult suspans... funda pentru cele mai multe filme:)
Care este numele complet al asistentei ramona de la emisiunea prietenii de la 11? Sau mi-ar fi mai de folos o pagina de Facebook a ei. Multumesc anticipat!
Buna imi spune si mie cineva cum se numeste filmul ala unde sunt rapite doua fete si sunt duse intr-un subsol sau ceva de genu si sunt chinuiti
Stiti cumva daca exista vreun serial cu zei ceva cu mitologie sau razboi (ca de exemplu cum a fost lupta de la Termopile sau Razboiul Troian)? Daca se poate vreau si eu cateva nume =))) Mersi...? (mai mult)
Sall unde pot vedea animeu Fate/Grand Order subtritrat in romana?
Buna TPU. Niste filme gen "The Tigger" imi spuneti? Funda.
Stie cineva unde pot gasi animeul kuzu no honkai dar serial cu actori tradus in romana sau ceva gen? Am vazut anime-ul si il ador dar vreau sa vad si serialul.
Îmi puteți spune toate filmele The Avenger in ordine? Va rog mult! Și în ordine dacă se poate! Dar toate.
Pentru cei ce se uită la anime-uri. Sunt la episodul 19 la One Piece. Știe cineva cum se numesc cele două săbii negre ale lui Zoro de la începutul seriei?
Spuneti-mi si mie va rog cum se numeste fimul cu Samuel l Jackson in care suferea de o boala in care i se macinau oasele. Acord stea pentru raspuns serios.
Ce rasa era Tom din Tom si Jerry?
Stie cineva cand va aparea a treia parte a filmului "tres metros sobre el cielo", adica "tres veses tu" sau daca a aparut puteti sa imi lasati un link?
am si eu o intrebare legata de o replica dintr- un film romanesc a carui nume nu mi- l mai aduc aminte. "Cine bea si fumeaza de baut si de fumat o sa se tina". Din cate imi amintesc aceasta...? (mai mult)
Cum se numește melodia din serialul Parola:te iubesc episodul 16 când Deniz aruncă cu bomboane în Yalin?
Vreau un film gen suicide squad și cu scene perv.
Ce seriale gen " the librarians " cunoasteti?
Bai, erau niste desene odata cu un grifon din ce tin eu mine pe Jetix parca si cu o gasca de ceva si cred ca era si un baietel pe acolo si aveau tot felul de aventuri ciudate, aveti idee cum se numeau?...? (mai mult)
Stiu ca atunci cand eram mai mica m- am uitat la un film in care era scena aia celebra cand un om dadea cu toporul intr- o usa, holul ala lung pe care mergea un pusti cu un kart si deodata ...? (mai mult)
Era un film pe disney, cand eram foarte mica, iar in film erau 2 copilasi care au fost lasati in grija unei batrane careia ii placeau banii si chiar avea o camera plina de bani. In ziua in care trebuia...? (mai mult)
Stiti unde pot gasi desenul Redwall, dublat in romana? Imi e foarte dor de acel desen, imi aduce nostalgie, il iubeam, si imi doresc sa il ascult in romana. Stiti unde il pot gasi?
Am văzut odată un film cu o tipa care se căsătorește cu ea însuși. Știe cineva cum se numește?
Puteti sa inviati/omorati un personaj fictional. Pe cine ati alege?
A fost cred ca acum o saptamana pe pro tv un film cu o tipa care naste, cand se duce la spital se duce cu un taxi. Naste si se intoarce de la spital si taximetristul vine si ii aduce poseta. Apoi...? (mai mult)
Vreau si eu niste seriale bune..gen sa nu fie de groaza sa fie aseamanatoare cu : tvd sau 13 rw sau riverdale. Dau fundita :*
Stiti ceva seriale noi, aparute in 2017 pe care as putea sa le vad? Am 13 ani deci ceva destul de ok pentru varsta mea daca stiti. Si va rog sa scrieti si un scurt rezumat al episoadelor pe care le ati...? (mai mult)
Ati vazut careva a treia parte? Parca se numește Tres veces tu.
Pe ce site pot sa vad filmul My Little Pony: The Movie full in eng?
Salut vreau si eu niste animeuri de actiune-dragoste gen Mirai Nikki, Highschool dxd,...
Buna tuturor oare stie cineva sau a vazut vreun film sau thriller cu o adolescenta care are atractie sexuala pentru tatal ei.e un film mai vechi dupa cum se vede pe thriller.as vrea sa vad filmu. daca ...? (mai mult)
De ce nu se mai fac filme de comedie ca prin '90 și 2000? Am încercat sa caut un film la care sa rad cu adevărat și nu găsesc nimic
Va rog sa imi spuneti niste desene animate pentru copii de 10- 11 ani deoarece vreau sa ii pun niste filme surori mele. As dori ceva gen: Vaiana, Neinfricata, Fratele urs, Mulan, Masini, Regele Leu,...? (mai mult)
A fost acum multi ani, poate 10 sau Ceva asa, pe cartoon network cred, un film despre jucarii. Nu toy story si nici una DIN astea. In filmul ala, rolul principal era un copil care ii placea mult jucariile,...? (mai mult)
HEI. niste filme bune cu vikingi? Dau funda
Buna TPU vreau si eu niste animeuri de actiune-dragoste Gen SAO,Highschool dxd, Mirai Nikki...
Am si eu nevoie de cateva filme horror pentru o seara cu prietenii, dar vreau ceva horror sa fie nu gluma :)) daca se poate ceva nou.
Stiti site.uri pentru descarcat anime si filme?
Imi puteti recomanda niste seriale asemanatoare cu: the originals, supranatural, the vampires diaries, preety little liars?
Imi spune cineva seriale si filme cu vampiri in special seriale
Ştie careva filme horror cu rockeri, ritualuri satanice?
Snily sau Jily? Eu Snily.
Ce filme/seriale bune cu vrajitori,vampiri, spirite etc stiti?
Imi puteti recomanda niste seriale bune
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!