De unde pot deacarca " Las Fierbinti" toate sezoanele sau Vikingi toate sezoanele. Multumesc anticipat!
Hei! Știți cumva un site pe care aș putea viziona toate episoadele din "Alex și trupa"?
Ce seriale imi recomandatii? Orice serial popular. Multumesc!
Stiti parodii bune dupa filme horror? Gen Scary movie sau a haunted house?
Bună tuturor! Vreau să devin în viitorul apropiat o actriţă de film. Îmi place tare mult actoria, muzica și dansul. Vreau câteva sfaturi cam ce trebuie să fac pentru a îmi vedea visul împlinit!...? (mai mult)
Seriile acelea avatar (cu apa, foc etc) sunt filme sau e un serial? Daca sunt filme puteti sa imi spuneti denumirea tuturor seriilor ( daca sunt mai multe), daca nu cum se numeste filmul. Ca daca scriu...? (mai mult)
As vrea sa stiu si eu va rog de ce nu pot vedea filme online pe absolut niciun site? Precizez ca folosesc windows 7 iar conexiunea la internet este buna!
Unde pot gasi filmul Tulip Fever online tradus in romana?
Imi da si mie cineva un cont de Netflix
In fiecare Duminică mă uit cu familia la filme dar surioarei mele nu îi plac decât filmele alea gen desene animate și săptămână asta vrem sa ne uităm TOȚI, știți un film animat interesant...? (mai mult)
Ce site de filme cu calitate buna stiti?
A fost acum multi ani, poate 10 sau Ceva asa, PE cartoon network cred, un film despre jucarii. Nu toy story si nici una DIN astea. In filmul ala, rolul principal era un copil care ii placea mult jucariile,...? (mai mult)
Mikasa din seria Attack on titan o sa moara? Daca da vreau sa vad videoul.Dau vot +funda.
Pe 12 octombrie apare primul episod din sezonul 13 Supernatural?
Buna TPU vreau niste filme gen (superantural,lucifer,the ring)Deoarece acestea le am vazut, si îmi place acest gen
Buna, imi puteti spune cateva filme in care este vorba de o persoana care intra in coma pana ajunge la maturitate sau adolescenta, va rog!
Stie cineva de ce nu mai apare episodul 14 din sezonul 4 din The Originals? l- am cautat pe toate site- urile si nu l- am gasit si totusi pe pagina lor de Instagram tot apar scene din sezonu...? (mai mult)
Buna TPU as dori sa mi se spuna cum se numeste aceasta melodie din acest video : https://www.youtube.com/watch?v=4B0hlm8xFJk 3: 32 - 4 : 13
Stie cineva numele urmatoarelor filme? Primul este despre o fata aflata la centrul de sanatate mintala, aceasta a fost acolo din cauza unui incendiu, iar fata aceasta avea dubla personalitate....? (mai mult)
Am nevoie de un film. Mi se pare ca se vorbeste despre un om care se duce la un office si un spalator ii da puteri de zeus el ajunge foarte puternic si aude departe poate face de toate. Cine stie sa imi...? (mai mult)
Hei! Am chef sa ma uit la anime dar caut de ceva vreme și nu știu la ce sa ma uit. Puteți sa îmi recomandați câteva? Ași preferata : 1) romance și supranarural. 2) harem reverse 3) harem ...? (mai mult)
Aşi dori să pot vedea filmul sărmana maria dar nu gasesc nicăieri episoadele mă puteți ajută vă rog frumos am căutat si pe acasă tv dar nu e bun saitul acasă tv
Era mai de mult un serial animat pe disney chanel daca nu ma insel cu niste adolescenti care calatoreau in spatiu- timp prin gauri de vierme cu o nava spatiala. in toate calatoriile lor intalneau...? (mai mult)
Salut, era mai de mult un film, l- am văzut pe ProTV, nu îmi mai aduc aminte multe lucruri, odată intr- o scena parca intr- un fel de Canion/Crater, cu un fundal mai sumbru: o femeie se ascundea...? (mai mult)
caut si eu filmul Final Destination 6, am gasit doar trailere, daca stie cineva vreun link ceva. Dau funda. Multumesc
stie cineva seriale asemanatoare cu shadowhunters, am terminat s2 si pana incepe s3 vreau sa ma uit la ceva asemanator, chiar m-a prins mult serial-ul! Dau funda, multumesc anticipat!
Ma puteti ajuta cu cateva anime-uri pe care merita sa le vezi?
Buna am o intrebare? De unde sa imi descarc Serialul Ingerasii in afara de voyo?
Cum se numeste filmu acela nou cu jokeru spider man si toti eroi de la marvel?
Buna TPU Ce filme sau seriale bune imi recomandati? Imi plac cele de dragoste ca si 'The best of me' sau serialul The vampires diaries! ( Frumoasa si bestia FILM, 3 metri deasupra cerului, NoteBook,...? (mai mult)
Când va apărea sezonul 5 din The Originals?
In ce episod din Regina o violeaza Armando pe Flori(Pisi)?
In ce episod din Inima de Tigan se casatoresc Roza si Codrut?
Salut, în această intrebare nu am pretenția neapărat să știu dacă ați văzut un film asemănător cu ce am să descriu sau chiar pe acesta, dsr încerc să adaug cât mai multe detalii. " ...? (mai mult)
Un film bun pentru seara asta? Imi plac mai mult filmele cu razboi, dar nu alea antice cu World war 2. etc Ceva gen American Sniper, Mine, The Wall etc (macar 3 exemple sa am din ce alege mersi) ...? (mai mult)
Unde pot sa ma uit la simbolul pierdut. De ce nu il gasesc. Adica Inferni, Inger si demon si Codul lui Da Vinci le gasesc online si pe acesta nu. Adica e aparut din 2013
Filme si seriale cu oamenii care dispar si reapar dupa niste ani?
Imi puteti da si mie niste drame coreene cu adolescenti si triunghiuri amoruoase va rog mult. !
Cateva filme de genul John Wick/Equalizer. Taken... acel film in care un fost agent/soldat/asasin. trebuie sa asasineze/ucida pe niste mafioti care se dau super smecher si il subestimeaza?
Imi puteti da si mie niste drame coreene cu adolescenti si triunghiuri amoruoase va rog. !
Va rog sa imi recomandati o lista cu filme clasice, eventual scrise dupa carti, in care personajul/personajele principale sa fie copii.Ca punct de reper ar putea fi filmul " Heidi" care mi- ...? (mai mult)
Ce filme de comedie cu adolescenti, mult sex si bautura imi puteti recomanda?
caut si eu un film pe care l- am vazut acum 7- 8 ani cred. era cu o fata matura (mica de statura) care se dadea drept o fetita si care a fost luata in primire de un sot si sotia sa. ea facea multe...? (mai mult)
Cate sezoane are Narcos ( Pablo Escobar )?
Când apare filmul Assassins Creed pe HBO in România?
Vreau si eu filme cu gameri like xSlayder Maxinfinite
Caut numele unui film cu urmatoarea actiune: Un functionar la posta este trimis in mai multe tari sa lucreze la diferite oficiuri postale. Cel care il angazeaja spera ca el sa renunte, dar functionarul...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie niste filme horror 2015-2017, dar din alea bune. Mersi!
Salut, ce parere aveti de serialul The vampires diaries? Merita vazut?
Cine imi poate spune si mie chestiile esentiale despre Supernatural (serialul) si caracteristicile speciilor? Multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
South Park
Ai urmarit aventurile lui Kenny, Stan, Cartman si Kyle? Cat de multe stii despre ei?