Sall, TPU Dati-mi si mie niste animeuri de gen actiune magie, insa sa aiba ca personaj principal un ti badass dar amuzant sau sensibil gen Naruto. Dau funda celui mai bun anime. Mersi anticipat.
Cine stie in ce episod Anca pune pariu ca-l saruta pe Vlad in Pariu cu viata?
In ce episod moare Pablo Escobar in Narcos?
Fă un top 15 cu actrițele tale preferate din anii 60-70 bazat pe criteriul frumuseții.Pun fundiță
Seriale asemanatoare cu Containment, Revolution sau Constantine?
Am vazut acum cativa ani la televizor un film horror care mi- a placut foarte mult si as vrea sa il revad doar ca, problema este ca nu mai stiu cum se numeste. Imi amintesc ca in film, ...? (mai mult)
Care sunt cele mai tari seriale? ( nu conteaza genul ) Eu am urmarit : Supernatural si Teen Wolf [ sunt la sezonul 6 ] Dupa m-as apuca de Game of Thrones
Care au fost cele mai groaznice filme horror, care v-au marcat la propriu? Cel mai "dur" horror existent la ora actuală. Vreau să-l urmăresc cu prietenii.
Bunaa, aveti idei de un film smecher pentru adolescenti, adica sa dati exemple cum ar trebui sa fie filmul ca sa pot regiza si care sa fie interesant? multumesc anticipat:))
Buna, imi poate spune cineva niste filme in care ei se urasc si dupa se indragostesc? multumesc anticipat,
Sugerati-mi va rog niste filme! Ex ( Hobbitul, Sub aceiași stea, Ostrov, Înainte sa te cunosc, Bunicul dazlantuit, )
Vreau si eu un link cu Hit the Floor sezon 1, 2 si 3 de James LaRosa, daca sa poate cu subtitrari... Funda!
Din ce anime este aceasta poza? https://imgur.com/a/pBGmS
Știe cineva dacă sezonul 7 din Teen Wolf o să apară? La ultimul episod din sezonul 6 a fost învins doar monstrul însă Monroe a plecat și când vorbea Scott cu Alec a spus că ...? (mai mult)
Cum se numeste filmul din videoclipul MiyaGi ft Эндшпиль – Горит и поет.
Cand o sa mearga The Only Living Boy In New York la noi, la cinema? !
De curând am terminat Black mirror, mi-a plăcut foarte mult, știți vreun serial asemanator in vreun fel? Mulțumesc anticipat!
Unde au disparut toti mutantii din filmul LOGAN? Ce s- a intamplat cu ei? Cine i- a ucis pe toti? O sa mai apara o continuare a filmului logan cu acei copii mutanti? Vot+ funda celui care stie ce s- a ...? (mai mult)
Vreau sa aflu urgent care este filmul dupa care s-a luat the last of us!
Caut un film in care copilul unei familii moare.Familia are apoi alt copil care se poarta ciudat:plange incontinuu,scrie din cuburile cu care se juca cuvantul,, mori,,. Stie cineva?
Am vazut acum ceva timp un film (sau cel putin un sfert din el) cu adolescenti. Erau doi prieteni la liceu sau facultate gen si unul din ei vorbea cu o fata pe internet, la un momentdat celalalt ii spune...? (mai mult)
Rosario + vampire spunecim va rog ca apare sezonu 3 va rog anul asta or celelalt
Cine poate sa îmi scrie câteva anime-uri frumoase si scurte?
Rosario + Vampire cand apare sezonu 3 sau apare vreun rimake stie ceva daca se intoare animeu acu l-am gatat si e super animeu acesta
Îmi recomandați va rog frumos niște seriale de comedie gen Another Period, The Mick, scurte adică unde un episod durează maxim 20-30 de minute? Mulțumesc!
Vreau o comedie tare, cel mai tare film ce l- ati vazut anul asta sau ceva mai recent. Eu am vazut Baywatch zilele astea, chiar ii bun si am ras la multe faze. As vrea sa ma uit seara la o comedie buna...? (mai mult)
Puteti sa îmi scrieti câteva animeuri frumoase si scurte in romana.
Buna seara, pentru ca am ceva timp liber as vrea si eu cat mai multe filme in genul actiune, thriller, actiune- aventura. Sa fie ceva la care sa nu te plictisesti, fara filme in genul la piratii din ...? (mai mult)
Care sunt cele mai bune filme de actiune traduse in romana?
Pentru fanii Prison Break! Am doua mari nelămuriri in legătura cu serialul...1: in ultimul episod din sezonul 4 micahel a fost electrocutat pentru a ii putea deschide usa Sarei. corect? Cum...? (mai mult)
Sunt în căutare de filme de calitate gen Arrival, Mr. Nobody, Her, A Ghost Story, Interstellar, Melancholia... cred că ați prins ideea. Vreau să știu dacă îmi scapă vreunul bun care duc mai...? (mai mult)
Dragoste infinita va avea un sezon 3? daca se poate si dovezi DAU FUNDĂĂ
stiti cumva vreun film sau serial in care un baiat sa bage o fata in fz? daca da va rog spuneti
Cea mai bună alternativă pentru Game of Thrones?
Ce filme de Craciun imi recomandati? Inafara de Home Alone, Elf
Heii stiti vreun program unde pot vedea programele de la tv pe pc si cum functioneaza? Multsu anticipat
Hei guys Mi-am descarcat aplicatia SerialePeNet pe telefon. Am si MX Player-ul, dar cand vreau sa caut un serial imi spune ca aplicatia s-a oprit. Help, thanks
Cea mai bună pentru Game of Thrones? Aș zice că The Tudors...
imi puteti recomanda niste serile de genul: shadowhunters, teen wolf, famous in love, 13 reasons why, sau niste filme de genul: divergent, jaful perfect, barely lethal, absolut tot, in your...? (mai mult)
În aplicația Vodafone 4GTV+ trebuie sa plătesc ceva pe luna sau trebuie sa am abonament la Vodafone.(explicatim)
Salut, am nevoie sa gasesc un film nu mai stiu cum se numeste si as vrea sa ma ajutati tin minte doar cateva parti din el 1 niste copii se jucau sticluta si lacare pica trebuia a sa intre intr- un ...? (mai mult)
Buna TPU...au trecut multi, multi ani si o nostalgie ma bate usturator in ultimele zile. Prin 2006 am vazut un film cred ca la Antena 1. oricum, nu conteaza postul. Nu eram foarte matur, dar filmul...? (mai mult)
am o intrebare: Cand se termina marele razboi ninja din naruto? Dau funda
Care dintre filmele fast and fourios este Acela in care fura seiful din banca?
Am vazut mai de mult un film la TV gen ca in jocul neon rider si se petrecea undeva in viitor sau in spatiu nu mai stiu sigur. Stiti cumva cum se numeste? Am o poza cu motocicletele din...? (mai mult)
Am vazut mai de mult la televizor un film care era ceva gen in viitor sau in spațiu in ideea jocului neon rider. Stiti cumva cum se numeste?
Când apare sez 7 teen Wolf?
Am vazut mai de mult la televizor un film care era ceva gen in viitor sau in spațiu in ideea jocului neon ryder. Stiti cumva cum se numeste?
Care ştie niste filme horror foarte bune? Vreau o listă dacă se poate.
aș vrea sa știu daca va aparea Balto 4? parca am auzit ca Aleu se va imperechea cu Taku și vor face puii! dar nu știu cand apare dau (FUNDA) la ce mai bun raspuns!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Spiderman
Ai trait in suspans la fiecare film cu Spiderman? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre acestea!