Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 26 Februarie 2025 sunt:
aș vrea sa știu daca va aparea Balto 4? parca am auzit ca Aleu se va imperechea cu Taku și vor face puii! dar nu știu cand apare dau (FUNDA) la ce mai bun raspuns!
vreau sa ma apuc de un serial gen in engleza dar sa fie subtitrat in romana, doar ca nu stiu la ce serial sa ma uit. Daca stiti voi vreun serial pentru copii de 13- 14 ani, nu ceva exagerat...? (mai mult)
Filme in gen cu filmul:Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul (2017)?
Puteți sa îmi recomandați un anime foarte bun? (in afara de Attack on titan, Tokyo ghoul, Naruto ca le-am vazut)
Hey TPU! Am făcut o programare la cinema la un film peste 2 zile. Este posibil că ridic biletele cu o zi înainte?
Acum ceva un an vazusem un film cu un tren de pasageri ce era destul de digital si scapa de sub control, Un spoiler ar fi pe la final cand personajul principal pune o dinamita in tren pentru...? (mai mult)
Salut, TPU. Era un film înainte, era vorba in el despre o actriță de filme pentru adulți in film care se muta intr.un oraș si un băiat se îndrăgostește de ea si se cearta si el merge după ea...? (mai mult)
Funda la cel mai bun top 5 filme incadrate in genul fantasy,actiune,drama, aventura.
Intrebare din Naruto. Cine ar castiga dintre Obito(dupa ce ii ia rinneganul lui Nagato, cand poarta masca alba) si Kabuto(sage mode etc.)
Există la UPC canalul ABC?
Când apare sezonul 14 din Grey's Anatomy în România și pe ce canal TV va fi difuzat?
Buna, am vazut un film acum vreo 5 ani cu o femeie care avea 2 baietei, o fetita si un bebe mic(nu mai stiu daca era fetita sau baietel) Sotul ei pleaca la munca de noapte cam departe de casa dar sotia...? (mai mult)
Stie cineva niste seriale faine?
Vreau sa-mi recomandat seriale cu apocalipse. Zombii, extraterestrii etc
Am vazut acum ceva timp un film. Era ceva cu sfarsitul lumii, si stiu ca intr- o scena era faza ca se crapa pamantul in 2, si era un barbat cu fosta lui sotie, cu actualul ei sot si cu 3 copii cred. ...? (mai mult)
Hei TPU exista filmul dupa cartea fericirea mea esti tu( Abby si Travis)? Daca da dati-mi site-ul sau cand va aparea?
Stiti un link pentru serialul 17 O pveste despre destin?
Ce înseamnă pentru voi un film bun?
Hei stie cineva cand apare sezonul 2 din clique?
Stie cineva niste seriale bune?
Hey... Imi poate spune cineva in ce episoade din sezoanele 3 si 4 si serialul Skam apar Noora si William?
Seriale medievale in afara de GoT si Vikings
Salut, as dori si eu o lista cu niste filme noi super misto!
Am aflat că s-a lansat sezonul 3 din diabolik lovers si aş dori să ştiu pe ce site?
Salutare. In Romania pe ce post de televiziune se poate viziona serialul Star TreK Discovery? Multumesc
As vrea si eu niste recomandari de anime psihologce, thriller, politiste, drama. In genul la Death Note sau Code Gess
Ce parere aveti de primele 3 filme paranormal activity?
Caut titlul unui film romanesc vechi. Filmul era din epoca comunista probabil anii 80. Imi amintesc doar o scena in care niste batrane stateau la curte si barfeau despre un baiat care era sa devina inginer....? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste un serial (coreean, chinez, japonez...) difuzat pe tvr2 vara intre anii 2004- 2007 in jurul orei 14:00? Stiu ca cer prea mult cu detalii atat de putine, imi amintesc pe...? (mai mult)
Vreau si eu un serial gen Grimm cu drama, mister, actiune, sf, in care personajul negativ se schimba in final intr-unul bun.
Hey TPU:3. Stiti niste anime- uri mai fainut in genul tokyo ghoul.In sensul ca personajul principal e slab la inceput si devine din ce in ce mai puternic sau se naste cu niste puteri supernaturale? Dau...? (mai mult)
Care e top 5 anime-uri romance pe care l-ati vazut?
Unde pot gasi un program tv online care sa fie ca un reminder, sa imi trimita notificare cand va fi filmul sau serialul favorit?
Exista o aplicație pe telefonul mobil de vizionat seriale gratis mereu?
Cum a devenit Nicolas Cage celebru pentru dirigentie.
Buna, TPU, am o intrebare. De ce cartoon network se inchide mereu la 10 si baga tampenia aia infernala de tnt? Plus ca s- a spus ca la 10 se vor difuza episoade noi cu steven universe si este serialul...? (mai mult)
Salut tuturor! Știe cineva mai multe filme a căror temă să fie "răzbunarea unui copil care si- a vazut cu ochii lui proprii parinti ucisi", cum ar fi "Răzbunarea lui Logan", "Tapped out"?...? (mai mult)
Sall stiti niste filme horror cu studenti sau adolescenti gen final destination sau house of wax?
4k vs 3d? in ce format ati prefera sa vedeti un film?
Am o problema grava :)) M- am uitat de mult la un serial pe Acasa sau Acasa Gold si nu mai stiu cum se numeste (serialul). Tot ce mai stiu era ca era vorba despre niste adolescenti care dispareau...? (mai mult)
Care este cea mai buna calitate a filmelor sa stiu ce sa descarc?
Hey TPU! Imi puteti da si mie un link pe care sa gasesc filmul cartii Hush Hush de Becca Fitzpatrik? Multumesc anticipat!
Stie cineva niste seriale/fime(preferabil seriale :)) de comedie,aventura,dragoste,mister, actiune,romantic,gen,,Game of thrones",,, Lucifer",?
Salut, am vazut mai demult un film cu 3 adolescente care se mutau impreuna, ..filmul era de comedie si sex. intrebarea mea este: stie cineva cum se numeste acest film ca eu nu reusesc sa mi- l aduc aminte....? (mai mult)
Vreau sa ma apuc de niste seriale faine ca am mult timp liber.Sa fie gen aventura, survival, sau cel putin interesante sa nu ma plictisesc dupa cateva episoade.Sa nu fie SF [ varcolaci, vampiri, etc] ...? (mai mult)
Filme 3d care o sa fie in cinema in octombrie?
Caut un film indian: actor varun pruthi, filmul s-ar numi Dhokka, este vorba de videoclipul asta: https://www.youtube.com/watch?v=l_lnhiVlIQg
Buna, caut si eu un film si nu il găsesc, stiu ca era o mama care avea 3 copii, ea intra parca la închisoare (cred) si isi lăsa copii in grija bonei, in închisoare ea le face haine copiilor, după...? (mai mult)
Am si eu o intrebare! Unde se afla atelierul auto MARSHALL PERFORMANCE MOTORS din filmul Need for speed 2014? e pe undeva prin MOUNT KISCO NEW YORK? poate sa imi dea cineva locatia exacta pe ...? (mai mult)
Buna TPU as vrea sa stiu daca o sa apara sezonul 2 din HITORIJIME MY HERO.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Filme clasice
Te consideri un cinefil inrait? Haide sa verificam cate filme cunosti si daca poti deveni noul campion al quiz-ului