Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 26 Februarie 2025 sunt:
Caut un film care începe așa, o mama are 3 copii si ii lăsa in grija bonei pentru ca ea are ceva treaba in oraș, când se întoarce acasă copii nu mai sunt. Si ii căuta anii de zile ca sa...? (mai mult)
Hei TPU, nu stiu daca mai sunt dar vreau filme sau seriale genul lui, , the vampire diaries, twilight, teen wolf, , Ceva genul acestor filme cu supranatural, dragoste si finaluri fericite. Daca se...? (mai mult)
Buna,am inteles ca Teen Wolf s-a terminat pe ce pot vedea si eu finala?
Buna seara, caut un film care l- am văzut acum 5 anii cam asa ..FILMUL NU ESTE HORROR. Era vorba de o femeie care avea un copil, stiu ca, copilul ii moare (dar nu mai stiu in ce circumstanțe) După...? (mai mult)
De fiecare data cand incerc sa ma uit la un serial sau film noaptea, pe orice site posibil, mi se intrerupe de fiecare data si nu pot sa vad fie ca sunt pe telefon sau pe PC. Vreo idee?
Imi puteti recomanda niste seriale koreene frumoase? ( preferabil romance / liceu ). Am vazut,, The heirs " si,, Legend of the blue sea ". Care e serialul vostru preferat din aceasta categorie?
Buna,stie cineva vreun film de dragoste cu vampiri si varcolaci 2017?
Filmul incepe cand un tip evadeaza din inchisoare, parca trebuia sa- l mute la alta inchisoare si echipa lui ataca transportul. si merge cu o masina f repede (are un om al politiei care se crede ca e ...? (mai mult)
Buna,caut un film cu un bărbat care duce 2 copii cu mașina in sălbăticie sa vadă animalele dar rămân împotmoliți acolo si ii vânează animalele
Buna, ma puteți ajuta cu un film de groaza care l- am văzut de vreo 5 ani. Filmul incepe asa ...Niste copii erau pușii sa lucreze parca in ceva mină, si un bărbat o baga pe o fetiță intr- o gaura...? (mai mult)
Stie cineva daca v-a aparea un sezon 2 din Highschool of the Dead?
http://www.btv.bg/movie/movies/imperiya- sv- petar.html Eu am mai luat de aici imaginile astea din filme. http://www.tv- archiv.sk/maria- z- nazaretu- 2012/maria- z- nazaretu si de aici am...? (mai mult)
Bună.caut un film cu un tata și băiatul lui care stăteau singura băiatul era pictor și au angajat o servitoare. Va rog dacă ma puteți ajuta. mulțumesc
Caut un amine pe care l-am vazut: era cu un baiat intr-o academie de fete care spuneau vraji pentru niste roboti in care se transformau si era si sora lui la acea academie si toate fetele il placeau.
Era un film cu un fel de ceata ciudata care a acoperit tot orasul si locuitorii acelui oras s- au adapostit intr- un magazin, dar unii au fost omorati de mostrii din ceata, l am vazut mai demult...? (mai mult)
Știe cineva dacă serialul Gotham s-a terminat? Mulțumesc
Salut, as vrea niste filme bune 2014-2017 cu bogatasi care se indragostesc de fete, ceva gen Fifty Shades of Grey
De unde pot descarca singur acasa 1 cu sub. in romana?
Vi se pare normal ca la varsta de 16 ani parintele sa te urmareasca peste tot si sa iti aleaga prietenii dupa cum vrea el?
am o intrebare mai ciudata. sper sa ma uteti ajuta. Este un serial indian, se difuza rin 2010, este o melodie in acest episod ( http://hindilover.net/news/2013- 09- 12- 5937) de la minutul...? (mai mult)
Hei, imi amintesc ca pe postul de desene animate Minimax cu multi ani in urma se difuza un serial cu niste ursuleti de jucarie care aveau viata, dar copii care ii aveau nu stiau asta si erau o sora ...? (mai mult)
Cel mai dramatic film vazut?
TPU e urgeent dau funda! Vreau sa revad un film dar nu mai stiu cum se numeste Povestea incepe cu un baietel care se muta intr- un oras nou, iar fetita, o mica tarancuta, dar draguta foc il place ...? (mai mult)
Exista vreun film in care se prezintă viața oamenilor controlați de illuminati cu un cip sau ceva in gen? Adica sa nu fie documentar sau ceva. Sa fie film regizat, sau ceva in gen, dacă...? (mai mult)
Puteti sa imi recomandati site-uri de filme fara reclame?
Imi puteti da niste filme bune 2015-2017 cu miliardari/milionari americani care se indragostesc gen Fifty Shades of Grey?
Stie cineva cum se numește povestea de la Walt Disney Animation Studious cu printesa Tiana, cea cu broscoiul? Primul raspuns primeste funda.
Salut, vreau sa va intreb de unde as putea cumpara carti Duel Masters din rm. Valcea? Ofer funda
Aş dori o listă cu drame coreene cu săruturi în pat dacă aveţi?
vreau sa vad 2 filme de groaza si nu îmi mai amintesc numele lor. Primul e așa : Parintii unor copii se întâlnesc intr- o casa si dau o petrecere sau ceva de genu, copii sunt sus la etaj...? (mai mult)
Heii TPU stie cineva un serial gen game of thrones/vikings?
Pot sa editez subtitrarea in timp ce vizualizez un film? Folosesc bs player si vreau sa fac in asa fel incat subtitrarea pe care o folosesc sa apara cu o secunda mai tarziu.
Poate cineva sa ma ajute cumva? caut un film serial din 2003, , Cicolate com pimienta" o telenovela sudamericana! il caut de foarte mult timp... chiar daca e online! important e sa fie subtitrat in...? (mai mult)
Era un serial animat pe minimax cu o fata care s- a mutat cu tatal ei si a gasit o lume a cainilor de unde s- a imprietenit cu un catel pe nume stea parca, imi aduc aminte ca era intre ani 2010- 2014,...? (mai mult)
Stie cineva cand se va da un film cu James Bond pe canalele de televiziune din Romania?
De curand am terminat cam toate serialele la care ma uitam.Acum as vrea sa gasesc uneke pe stilul meu.Deci serialele in stilul meu sunt cele de genul: Un baiat nou si misterios vine in liceu,...? (mai mult)
Hei TPU... Ce seriale îmi recomandați gen : drama și comedie, drama și romantic sau drama. De aproximativ 5-9 sezoane... P. S Fără vârcolaci, vampiri, zombi etc.
Un film bun vazut de tine? Orice gen!
A fost cineva la filmul IT? Vreau să merg cu un prieten dar nu știu cum va fi. V-ați speriat? :)
Hey! Subtitrez filme pe titrati.ro și aș vrea să știu dacă ați vrut/vreți să urmăriți un serial/film dar nu a apărut subtitrarea deși a trecut ceva timp. Dacă mă interesează, mă bag...? (mai mult)
Caut un film. Cine ma poate ajuta cu urmatoarea descriere, o familie avea un copil, iar la un moment dat femeia acelei familii este acuzata de o crima pe care nu o facuse ea, pe tot parcursul filmului...? (mai mult)
Am patit o chestie ciudata cu Netflix astazi.Eu stau in Romania, unde biblioteca de filme si seriale e foarte limitata, dupa cum stiti.Ei, eu astazi la scoala am vrut sa incep un serial, din lipsa de ...? (mai mult)
Mă puteți sfătui unde aș putea urmări online filmul românesc Ana, mon amour?
Buna, am văzut acum câțiva anii un film cu o femeie care avea un băiețel, lângă casa lor este un lac si băiețelul cade il el ( daca îmi amintesc bine) si moare, mama lui de durere vrea sa facă...? (mai mult)
Stie cineva un anime asemanator cu isekai wa smartphone to tomo ni?
Aş dori o listă cu drame cu săruturi în pat dacă aveţi?
Puteti sa imi recomandați niste filme bune?
Salut, aş vrea nişte sugestii de nişte filme de dragoste, dramă. De preferat ceva gen, un tip popular face multe chestii pentru o tocilară ca să îl placă dar aceasta tot îl refuză, ceva gen.
Imi puteti recomanda un site unde sa ma pot uita la filme in germana gratis cu subtitrarea in germana? Multumesc anticipat.
Pe ce canal ruleaza acum serialul, Roots(Radacini) cu Kunta kynte.L.am vazut sambata trecuta...dar nu mai stiu pe ce canal tv. era. Multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Citate
Crezi ca te pricepi la citate din autori celebri? Hai sa vedem daca poti deveni noul campion al quiz-ului