Mai urmărește cineva patria mea ești tu?
Când apar episoadele 20, 21, 22, 23, 24 din Teen Wolf seasone 6? Vreau un raspuns cat mai clar!
Am urmărit filmele Hana Yori Dango, Boys Over Flower şi Meteor Garden.Aş dori să ştiu dacă aveţi şi alte filme cu four flowers?
Va rog sa imi spuneti...era un film cu un tocilar de culoare si pe urma ajunge cel mai bine vazut dintre toti si dau o petrecere pe plaja si el poarta adidasi dupa gat, va rog spuneti- mi cum se...? (mai mult)
Jigsaw 2017 o sa die 3d?
spuneti-mi va rog seriale care merita privite
As vrea sa ma uit la ceva film de dragoste in care un baiat, , rau " sa se îndrăgostească de o tocilara sau ceva de genul.Si as vrea sa nu fie actori de 30 de ani, înțelegeți...? (mai mult)
am vazut acum 6- 7 ani un film pe tv1000, era despre un barbat Eduard si sotia lui. EI fac vreo 3 copii si nu au o situatie financiara prea buna, iar copiii stiau de asta. Cand si- au revenit...? (mai mult)
Buna TPU as vrea sa stiu daca o sa apara un sezon 2 din thundercats.
O prietena a vazut un film pe Filmbox acum cateva zile, dar nu- i stie numele. Tot ce stiu, era o femeie tanara care il tinea pe unul inchis in casa ei, spunandu- i ca sunt pe o insula pustie....? (mai mult)
Vreau sa gasesc un film, dar tot ce imi amintesc este asta, o prosti_tuata facea sex cu unu' si acesta ii zice "Am venit aici sa primesc placere, nu sa dau". Care-i filmu?
Am vazut un film, dar nu- i mai stiu numele, este despre o femeie care vrea sa ramana insarcinata si incepe sa faca sex cand cu unu cand cu altul, imi mai amintesc ca unul dintre ei i- a spus ...? (mai mult)
Cum o cheamă pe doctorița Luminița din Las fierbinți?
Hello! Spuneti-mi si mie numele unor persoanje din desene animate, personaje ce au fost dublate de Richard Balint. Mulţumesc! Dau fundiţă!
HEY TPU Acum 4- 5 ani am vazut un film de groaza cu 3 persoane:o tanara, o femeie si un barbat care vroiau sa faca un documentar intr- un loc indepartat. Tanara se sperie si fuge intr- un sanctuar care...? (mai mult)
Când apar episoadele 20, 21, 22, 23,24 din Teen Wolf? Vreau un raspuns cat mai clar!
As vrea si eu o lista cu tot felul de seriale post-apocaliptice, supravietuire de toate felurile
Am si eu 2 intrebari, prima ar fi: Serialul "The vampires diaries" mai are continuitate sau la sezonul 8 s- a sfarsit definitiv? Si a 2 a intrebare: Serialul "The vikings" cand incepe? ...? (mai mult)
Spuneti-mi și mie un film foarte frumos, și liniștit. Ca prietenul meu îngerul.
Spuneti-mi si mie un film/serial. Sa nu fie horror
Salut, am şi eu o întrebare. Dacă nu am terminat The Vampire Diaries si vreau să mă apuc de The Originals are vreun rost(ps: sunt la 03x14 la The Vampire Diaries) şi am auzit un spoiler că Stefan...? (mai mult)
Cele mai vechi filme de dragoste?
Bună seara. Caut şi eu un film, gen horror (un fel de zombie). Era vorba despre un cuplu care pleacă cu o motocicletă, şi fac accident, băiatul fiind rănit, iar fata fiind în comă sau moartă....? (mai mult)
Nu știe careva Cum se numa desenul acela de pe Disney, e vechi, și era o fata pe care o chema Nina și era vecina unei trupe de baieti ( la trupa mă refer gasca) și nu mai prea știu ce se...? (mai mult)
Stie cineva cum se numea acel film cu un bunic care a petrecut timpul cu nepotul. A furat din magazin. La sfarsitul filmului au aruncat-o pe bunică in apa.
Stie cineva cum se numeste melodia de pe fundal din minutul 25 din filmul Mecanicul 2?
Mi- ați putea recomanda câteva seriale turcești de dragoste/dramă(să nu aibă legătură cu istoria, vă rog)? O să vă las numele serialelor pe care le- am văzut/le văd, ca să nu mă...? (mai mult)
Ce personaj din desenele animate spune replica "Raza ma pu!"?
Cum se numeste melodia din cronicile casterilor?
Niste filme gen "Dead poets society" sau "Requiem for a dream", sincer astea mi s-au parut geniale.
Buna ziua era un desen pe foxkind cred ca mai fost si pe jetix cu niste pisici intr-o parc de masini de dezmembrari dar numai stiu cum se numeste
Îmi puteți recomanda câteva filme horror bune?
Caut un film de ceva ani si nu il gasesc e in genul The Platoon adica are ca tema razboiul imi amintesc doar o singura secventa si anume de Anul Nou sunt doua personaje unul parca este in carut cu rotile,...? (mai mult)
Niste filme gen love story?
Cu un film mă poate ajuta cineva? Erau 4 băieți care au coborât într-o gaură și au prins puteri. Unul dintre ei a înnebunit.
Exista o continuare dupa dragon ball super sau dragon ball gt?
Cine stie filme gay? Ca "the way he looks"
St8e cineva cum se numeste un film? Erau niste tineri care reușiseră să scape de moarte schimbând astfel cursul morții. Mereu trebuia sa vina la ei si reușeau să se eschiveze.
Vreau filme cu scoli care antreneaza fete/copii sa devina asasini.
Stie cineva cand va începe sezonul 4 din Alex &Co? Am vazut pe Youtube recent că in Italia a apărut deja, dar in Romania nu stiu.
Recent m-am uitat la Tokyo Ghoul si K project. Imi puteti recomanda alte anime in genul lor? [nu cred ca o sa ii dau o sansa la Attack on Titan si Death Note]
Stie cineva niste filme horror care implica un cuplu conducand noaptea pe autostrada sau asa ceva? Deasemenea, despre mostenitori care trebuie sa petreaca noaptea intr- o casa bantuita (sau nu) ca sa ...? (mai mult)
Salut animeuri bune intre 12- 50 episoade orice gen dar nu romantice de preferat actiune aventura Lista cu animeurile pe care le- am vazut: Tokyo ghoul Sword art online Kabaneri Of the iron fortress ...? (mai mult)
Un film foarte bun? chiar nu stiu la ce sa ma uit care sa merite... poate fi drama, dragoste, actiune, horror, mister dar nu musical. Ma atrag in special care au monologuri daca intelegeti ce vreau sa...? (mai mult)
Ma poate ajuta si pe mine cineva? As dori un site de seriale, cum era 990. Adica sa pot bifa episoadele vizionate, si sa pot adauga inimioara la episoadele preferate. Stiu ca am gasim unul odata,...? (mai mult)
pe ce site pot găsi seria animata BEN 10 ULTIMAT ALIEN dublat in romana și cu toate episoadele.
Astăzi am văzut descendenții 2! Mi-a plăcut foarte mult, mai ales de un actor și anume Harry Hook( Thomas Doherty). Care este actorul vostru preferat din descendenții 2?
Am vazut acum ceva ani la TV, un caz despre o femeie case transpira foarte mult si a ajuns undeva sa se trateze prin ceva detoxifiere. Care era acest show? Tin sa zic ca era in engleza, nu cred ca au...? (mai mult)
Buna, TPU! Ce anime-uri imi recomandati? *Supranatural, fantezie, dragoste
Când o să urmeze următoarele episoade din teen wolf sezonul 6 adică cele după "Sezonul 6 ep 17" acolo e sfârşit- ul, Dar eu sunt curios cand o sa apară alte episoade? Şi câte sezoane vor mai...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Rutmegami3 întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cenusareasa
Ai urmarit in copilarie povestea Cenusaresei si a pantofului de clestar pierdut? Cat de multe mai stii despre ea?