1.Când apare continuare de la sezonul 6? Adică după sfârşit-ul episod-ului 17 din sezon-ul 6? 2. Câte sezoane o să urmeze?
Hey, vreau film/e de comedie sa rad până nu mai pot
As dori si eu niste filme gen cartea lui eli sau tip Ultimi supravietuitori si niste filme cu atentate cu teroristi
Funda! Cum vi s-a parut serialul Lost? Ce v-a placut la el sau nu v-a placut? Care a fost personajul vostru preferat si de ce? :)
Acum cativa ani am vazut un film cu o copila care a ramas fara parinti si a fost antrenată sa devina asasina si trebuie sa omoare niste baieti in pădure. Stiam ca era Amanda Seyfried sau Dakota...? (mai mult)
In primul rand vreau ceva seriozitate, nu- i o gluma. Acum ceva ani, am vazut pe un post de TV, o emisiune, mai clar cred ca un episod, despre o femeie de 407 kilograme. Avea 2 fete, si a murit cand...? (mai mult)
Am vazut acum mai multi ani o emisiune despre detox, cred ca pe ZoneReality. Erau mai multe persoane cu probleme de sanatate care mergeau la ceva centre spa, ori aproape de munte sau aproape de mare....? (mai mult)
Scrieti-mi denumiri de filme sau seriale urgent va rog!
Aveti idee de ce lumea crede ca bran stark din game of thrones e night king? Am auzit multa lume ca cica bran ar fi night king etc...Eu am auzit ca a fost unul dintre primii oameni capturati de copii padurii...? (mai mult)
As vrea să mă uit la Violetta sezonul 2 si nu pot da de el. Nu ştiţi voi cumva unde m-aș putea uita? Va rog ajutati-ma, dau FUNDA!
De ce romani nu Dubleaza filme? pana si unguri cand cumperi un film dupa altex sau alte magazine, ma referi aici la filme dvd, bluray originale. Pana si maghiari dubleaza filme, dar nu este nici...? (mai mult)
Stie cineva vreun film despre Magie.Dar doar despre Magie.Gen cu vrajitoare (dar nu neaparat)sau film cu o fata/baiat care are puteri si el/ea nu stia.etc? DAUUUU FUNDAAA
Stie cineva un film despre un adolescent(a) normal care dintr-o data viata lui(ei) ii s-a schimbat.Gen are puteri? DAUU FUNDA
Ce filme si seriale mai stiti urgent am nevoie de raspuns! Multumesc de atentie!
Scrieti-mi denumiri de filme sau seriale interesante pe care le stiti urgent va rog! Dau funda! Multumesc!
Funda! Cum vi s-a parut serialul Lost? Ce v-a placut la el sau nu v-a placut? Care a fost personajul vostru preferat si de ce? :D
Salut am vizionat acum 1 luna si ceva Game Of Thrones, pana acum nu ma uitam la seriale dar am zis sa ii dau o sansa, ghici ce mi- a placut extrem de mult si dupa sezonul 7 care s- a terminat recent ...? (mai mult)
Mă poate ajuta cineva cu niste exemple de filme gen jumper?
Știe cineva daca a mai apărut continuarea filmului jumper din 2008?
Era un film cu unu in puscarie care batea bine actorul a mai jucat intr-un film in care facea dragoste cu o capra daca va amintiti Dau funda
Vreau sa vad un film, si este doar pe hbo go nu il gasesc alt undeva cu subtitrare in romana, sau macar in engleza stie cineva cum ma autentific, Ps sunt abonat la hbo. dar nu stiu cum sa fac cu hbo...? (mai mult)
Buna, TPU! Imi spuneti, va rog, niste animeuri HD cu: a) personajul principal sa fie baiat cute/hot si sa fie actiune b) personajul principal sa fie baiat cute/hot/overpowered si sa fie actiune ...? (mai mult)
Buna TPU vreau si eu niste filme de genul supranatural si dragoste sau ceva asemanator cu fallen (2016) nu conteaza daca sunt seriale(va rog sa- mi spuneti daca e film sau serial) fara serialele si filmele...? (mai mult)
Salut.Vazusem acum 4-5 ani un film in care un om s-a nascut foarte batran si pe timp ce crestea el intinerea. Mi-l puteti spune? Multumesc.
Acum ceva ani am văzut un film cu doi jucători de baschet erau fraţi dar într- un meci unul dintre ei s- a agăţat de coş si cand a dat drumul a căzut cu capul de pământ si a murit....? (mai mult)
Salut am vazut mai demult un film sau cred ca era serie nu mai stiu in care era o organizatie care rapeau oameni si i vindeau la licitatie unor pshihopati care ii omorau sau ii torturau in diferite feluri(cred...? (mai mult)
Am vazut pe la 12 ani un film despre o familie de negrii in care tatal a furat o bucata de carne pentru a avea ce manca el si familia lui, iar politia il aresteaza si il duce la puscarie. Baiatul...? (mai mult)
Cand va aparea traducerea la "Sirenele insulei mako" sezonul 3?
Vreau cele mai misto filme de comedie.Si prin asta ma refer sa mor de ras.
Hei caut un film comedie- romantic...in care ea este doctor(pediatru cred) si trebuie sa mearga la nunta surorii ei insotita si am impresia ca merge cu un asistent de al ei, iar la nunta de intalneste...? (mai mult)
Ati vazut filmul 《Fără Armă în linia întâi》? Am vazut niste segvențe şi mi se pare interesant.
Filmele de pe site-ul Popcorn-Time se pot viziona si fara internet?
Recent mi- am descarcat un film de format.mp4 pentru a le pune pe stick USB si apoi sa ma uit pe TV, toate bune pun filmul cu subtirarea (.srt) in acelasi folder, ma uit pe TV filmul merge bine...? (mai mult)
Cine se uita la petale de singuratate pe acasa imi puteti spune la ce ora incepe?
Ce seriale post-apocaliptice recomandați? Gen The 100. ( Dau funda )
Caut si eu un film, nu prea imi amintesc nimic din el. Se intampla in Japonia, era cu o pustoaica blonda (avea suvite roz parca)putea sa prevada viitorul sau asa ceva si erau si niste japonezi(...? (mai mult)
Salut am o intrebare din intamplare am dat peste videoul asta imi place muzica dar nu cunosc filmul ma puteti ajuta? Linkul:https://youtu.be/WQpWYhOBRq8
Sariti si ma ajutati! Nu pot viziona ep 7 sez 3 din game of thrones! Pe site-ul unde vad este singurul episod ce apare `gol`!
Niste seriale? Urmaresc : Supernatural ( terminat ), Teen Wolf ( incep sezonul 5 ) si as incepe Game of Thrones. Alte seriale care merita urmarite? Tot asa, sa fie ceva supernatural, dragoste. (...? (mai mult)
In ce episod din lacrimi de iubire sonia si max fac dragoste?
Buna TPU.Imi puteti zice niste seriale romantice. Poate sa fie si mai multa actiunde decat romantism. Dau funda
Buna TPU as vrea sa stiu daca o sa apara sezonul 2 di ReLIFE.
Salut prieteni mei, imi puteti spune pe ce data incepe romanii au talent?
Noul serial twin peaks are sens daca nu stii serialul original? Merita vazut?
Vreau in site bun pentru AHS (American Horror Story), sa se vada HD. Nu numai AHS, si alte seriale :) Funda!
Sall TPU, de curand am vazut ca nu mai e wrestling pe Sport.ro a.k.a Pro 2. Asa imi aparea pe program. Poate ma insel. Rugamintea mea este sa imi ziceti pe ce programe din Romania este WWE, ziua si ...? (mai mult)
Bunaaa! Am vizonat la o prietena un episod dintr- un serial cu zombie si vreau sa vad urmatorul episod, insa problema este ca nu gasesc nici unde serialul, cu toate ca l- am cautat. Se numea gen Contagious...? (mai mult)
Salut,daca mi-ati da link de la Testoasele Ninja Sezonul 4 va dau funda! FUNDA!
Salut all sunt mai prost de fel si am intrat pentru prima oara in viata pe Netflix ca sa ma uit la the walking dead pe o calitate video decenta dar nu pot sa il gasesc :P Am scris numele corect la browse,...? (mai mult)
Am văzut un film mai demult cu un băiat în liceu care spunea minciuni colegilor iar la un moment dat toate minciunile alea deveneau adevărate, stie cineva cum se numeste, tot il caut de ceva timp
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Rutmegami3 întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dr Who
Ai urmarit cu atentie fiecare episod si ai trait fiecare batalie ca si cand ai fi fost acolo? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Dr Who!