Cum pot vedea ce am vizionat pe HBO GO? Am vazut un film acum ceva timp, si nu mai stiu cum se chema, si vreau sa il recomand cuiva... Mersi anticipat.
De multa vreme caut un serial care se difuza pe Disney Channel intre anii 2013-2014-2015.Era ceva serial cu mister si actiune..Va rog ajutati-ma.
Recomandați-mi și mie niște anime-uri de aventură. Nu de ACȚIUNE, de AVENTURĂ.
Am terminat game of thrones si la ultima faza zidul e distrus.Am si eu o intrebare am vazut in film ca cica zidul e protejat de magii puternice ale copiilor padurii.Atunci de ce s- a prabusit ...? (mai mult)
Salut, stiti cumva niste site uri asemanatoare cu bestgore?
Se mai poate vedea Dunkirk la cinema, dvd, pe net? Ca am cautat peste tot si nu am gasit ce am vrut.
Cum se numește personajul Ciprian, în viața reală? Serialul "Lecții de viața", octombrie 2016 episodul 49
Sper sa ma ajutati si pe mine cand vine vorba de filme! Cand eram mai mica am vizionat un film cam ciudat, e vorba de o bona care era atrasă de un copac sa- i aduca copii ca sa- i mănânce.Bona...? (mai mult)
Cine stie filme cu scoala, liceu si elevi de liceu? Ca si liceenii dar straine si faine?
Stie cineva ce film e asta:https://youtu.be/JvDUmXTX0Uo
Deci era un film sambata trecut, si am uitat sa ma uit pe protv Si vreau sa- l vad acum dar nu mai stiu numele tot ce stiu e ca începea sambata trecuta la 12 sau 1 noaptea si era vorba de o fantoma a...? (mai mult)
Night king din game of thrones am inteles ca a fost unul dintre primii oameni si a fost capturat de copii padurii si transformat in night king pentru ca copii padurii sa se protejeze de primii...? (mai mult)
Mai am o intrebare. Stie careva cum se numeste filmul cu un indian si un englez? La inceputul filmului un copil mic merge pe la un muzeu si acolo vede un indian care hraneste o pasare moarta....? (mai mult)
Hellooo! Am nevoie sa gasesc un film ...era cu un tip de culoare din ce imi aduc aminte care facea sex cu multe femei, mi se pare pentru fertilizare, inseminare...help, daca il stie cineva ca nu reusesc...? (mai mult)
In ce sezon si episod din Gilmore Girls Rory ii spune lui Lorelai ca merge acasa, dar merge la bunici si Lorelai ii spune lui Dean ca n- o sa mai gaseasca o fata ca Rory? In acelasi episod Dean aranjeaza...? (mai mult)
Unde gasesc si eu animeul "duel masters" in romana vreau sa il vizionez. multumesc.
Buna TPU as vrea sa stiu daca o sa apara sezonul 2 din Busou Shoujo Machiavellianism.
vreau sa gasesc un film dar nu mai stiu cum se numeste, stiu doar putin din povestea pe scurt, un baiat este intr- o relatie cu o fata dar aceasta dispare sau pleaca fara sa spuna nimic(nu...? (mai mult)
Buna îmi puteți spune un site unde pot vedea desene/animeuri in romana sau engleza Multumesc
A vizionat cineva serialul Orphan Black? Daca da, ce impresie v-a lasat?
cum as putea impartii ecranul telefonului in 2 sa pot vedea filme normale in VR avand in vedere ca telefonul meu nu are Gyroscope.
Sal TPU, Cine e fan Korean drama? si a vazut 'Love" "rain" sa imi spuna un serial care seamana cu 'Love" "rain"
Un film bun va rog, dau funda daca e frumos.
Buna TPU am vizionat un anime pe nume Oushitsu kyoushi haine as vrea sa stiu daca o sa apara un sezon 2.
Vreau filme de comedie din 2017. Merci
Stie cineva cum se numeste filmul care e acum pe TNT?
nu imi merg filmele online, imi da aceasta eroare "the media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported" ma poate ajuta cineva?
Revin cu un film de care am mai intrebat acum cateva luni bune. Este vorba despre o femeie care sta singura in apartamentul ei, la parter, iar in apartament are o incapere mare unde picteaza...? (mai mult)
V- ar place sa se intoarca emisiunea Chestiunea Zilei a fost celebra in anii 90 a inceput in 1996 si s- a terminat in 2005 am tot auzit ca Florin Calinescu vrea sa readuca aceasta emisiune ce ziceti spuneti...? (mai mult)
Teen Wolf : Allison moare la penultimul episod din sezonul 3, i m still crying. Reinvie, cumva? Parca traiesc in serial. Acest mic spoiler il vreau, desi urasc sa astiu Dar nu ma pot abtine :(
Deci este filmul asta la care m.am uitat acum ceva vreme. In film este vorba despre timp. Oamenii sunt platiti in timp milionarii au milioane de ani de trait... si cei saraci cersesc cate o zi....? (mai mult)
Salut, vreau sa stiu numele acestui film, imi sta pe limba:la inceput un tip se plimba pe bicicleta si este lovit de o fata care facea parkour, bicicleta i se strica, a doua zi ea ii cumpara alta, el o...? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi episodul 131 din naruto in romana
Am vazut film cu doi tipi unu avea foarte mare succes la fete, iar celalalt era timid rau, era pe plaja multe fete etc, dau fund!
Ce filme/seriale in genul Game of Thrones imi recomandati? Ma intereseaza partea de setting, world- building, plot etc. Fara filme/seriale XXX, va rog. Poate sa contina nuditate si sex, dar vreau si...? (mai mult)
Vreau si eu niste filme horror in serie gen saw, final destination care mi- a placut la nebunie, wrong turn iar, i spit on your grave iar misto, ori macar ceva horror calumea.Stiti ce zic? Gen fara paranormal,...? (mai mult)
Niste filme/seriale care sunt situate in epoca medievala sau intr- un alt univers, dar asemanator epocii medievale? Cum ar fi Game of Thrones si The Last Kingdom, The Lord of The Rings, sau Warcraft,...? (mai mult)
Acum câțiva ani m.am uitat la un film în care era un oraș cu gravitația normală, ca a noastră, totul normal și deasupra lui era alt oraș cu susul în jos. Știe cineva cum se numea? Dau...? (mai mult)
Caut un film cu vampiri sau zombi nu stiu sigur dar sunt 90% ca erau vampiri l- am mai vazut cand eram mic si tot ce retin era ca la inceput era o petrecere cu adolescenti sau soldati tineti ...? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi filmul The Thao Of Stave? L-am cautat pe tot internetul si nu il gasesc.
Salut, mai țineți minte serialulul acela chuck, cel mai tare serial apărut vreo data? Astăzi e a 4 oară când îl termin, Si ma tot întreb există vreo șansă să facă pe viitor și sezonul...? (mai mult)
Acum 2 ani am văzut un film de tip romance. Era vorba despre o femeie casatorita, care a decis sa se înscrie la cursuri de dans tango parca... acolo se indragosteste profesorul de dans de ea,...? (mai mult)
Vreau si eu filme misto nu horror, dar sa fie din 2017
Încerc sa găsesc un film similar cu We Happy Few... Și știu ca exista
Filme noi parnormale românești avem?
ma puteti ajuta cu niste seriale asemanatoare cu "american horror story"?:)
Care- i treaba cu statul pe marginea din spatele ambulanței din aproape fiecare film? Deci, doar stau acolo ca să ce? Nu e nimeni prin preajmă, au timp de pierdut... se întâmplă și în realitate...? (mai mult)
Cui îi place serialul 11 de pe disney channel?
Am vazut un film mai demult si nu mai stiu cum se numeste, mai tin minte cateva idei din el: 1.Era cu un tip care locuia cu parintii lui si nu isi putea gaii nicicum un job 2. Tipul asta avea ...? (mai mult)
Buna, o intrebare,: stie cineva ceva filme cu jungla,Actiune, Aventura, Mister etc?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Suits
Nu ai pierdut nici macar un episod din Suits? Hai sa-ti testam cunostiintele si sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!