Era un film cu un vârcolac care ataca niste tineri intr-o cabana. Cine stie cum se numea filmul?
Stie cineva unde merge sa vizionez telenovela cameleonii, eu am cautat dar nu gasesc :((
Încerc sa găsesc un film similar cu We Happy Few... Și știu ca exista ca l-am mai văzut
Am vazut la tv, acum ceva timp, un film cu un tip care era boxer, care cauta razbunare pe un tip care era dealer de droguri, sau ceva asemanator.[ Nu prea mai stiu multe detalii din el, pentru ca ...? (mai mult)
Vreau si eu seriale de dragoste cu adolescenti ceva asemanator the o.c sau the carrie diaries..va rog
Buna TPU as vrea sa tiu daca o sa apara un sezon 3 din High School Star Musical.
Buna,cand apare sezonul 3 din lucifer si sezonul 13 din supranatural?
Filme asemanatoare cu Godzilla sau cu giganti care ameninta planeta? Dau funda
Heeei! Am vazut o data un film. sper sa nu ameste filmele. E despre un spital cu fantome si era un grup de persoane care nu mai reuseau sa gaseasca iesirea. Funditaa!
De unde pot lua secvente din filme? In afara de Youtube.
Stie careva acel film in care este o persoana in timpul unei operatii si in ciuda anesteziei este treaza? Pur si simplu nu-mi aduc aminte numele filmului.
Un film super horror? Nu trebuie sa aiba si o poveste interesanta, doar sa ne sperie...
am si eu o intrebare. Videoul acestei melodii este luat dintr-un film? Daca da, as vrea sa il vad, help va rog! https://www.youtube.com/watch?v=ENM3H4NkKPk
Cand va aparea episodul 9 din Konbini Kareshi sau daca nu e episodul 9 va aparea un sezon 2?
Salut lume, revin cu o intrebare legata de anime- uri, as vrea sa ma apuc de Naruto, si daca l- as incepe de la Shippuden as intelege ceva din el? Daca nu, de unde sa- l incep, nu as vrea sa o iau...? (mai mult)
Ce filme cu tema Calatoriei in timp imi puteti recomanda?
Twilight e de groaza?
Stiți exact când apare sezonul 7 din AHS în română? Nu prea găsesc pe google... (Știu doar că a apărut azi în SUA)
Sugerati-mi vă rog niste filme! Dau funda
Imi puteti da niste spoilere din serialul Game of Thrones? Eu sunt doar la sezonul 2 episodul 3.
Unde as putea gasi (de vizionat) filmul Rocker (2012) online? Cel roman, regizat de Marian Crisan. L-am cautat peste tot si nimic.
Ola, TPU! Caut un film, dar nu mai stiu cum se numea. Era cu doi frati, unul dintre ei era mai mic. Nu mai stiu exact cum era, ce imi amintesc e ca trebuia sa stea intr- un apartament si intr- un timp...? (mai mult)
Cum se numea filmul ală cu păianjeni foarte mari care a fost redat pe pro tv acum câțiva ani? Nu e filmul lighioanele
In ce filme si seriale a jucat Nina Dobrev? dau funda!
Am vazut episodul 5 din sezonul 6 din game of thrones si vreau sa va intreb daca acum toti copii padurii sunt morti.Au murit toti ca sa il protejeze pe bran? Si cine era acel om care a fost transformat...? (mai mult)
Un film sau serial scurt cu dragoste si mister care sa aiba loc in juru anilor 60-70? dau funda multumesc anticipat
In Harry Potter cine il joaca pe Sirius Black?
Cine stie ce episod a fost azi din disney 11 pe Disney channel?
Era un film, cred ca drama...in care era vorba despre niste baieti care jucau baseball, unul din ei se prefacea ca e mut pana unul din prietenii lui(rolul principal, cred)l- a prins cand vorbea...? (mai mult)
Cred ca unii din voi ati auzit de filmul 'Be my cat. A film for Anne'... Eu nu il pot gasi, am gasit doar un trailer... stie cineva unde il pot gasi online cu subtitrare? Va rog, ...? (mai mult)
Salut, daca imi poate recomanda cineva niste animeuri cu mutanti, fantome, demoni, superputeri, etc. gen Attack on Titan, Aijin, Hunter x Hunter, Tokyo Ghoul, Full Metal Alchimist, dau funda celor...? (mai mult)
Unde pot gasi Hitorijime My Hero – Episodul 6 ..etc? Subtritrat in romana?
Am nevoie de un răspuns, sau din partea comunitații...cum fac ca sa pot decenii actor de seriale indiene...imi doresc foarte mult asta, inca de când eram mic. Te rog sa imi spui câteva date,...? (mai mult)
Niste filme cu mult suspans urgent? Ma grabesc scuza ti categoria
Buna TPU as vrea sa stiu daca o sa apara sezonul doi din marginal 4 kiss kara tsukuru big bang.
Care sunt anime-urile voastre preferate?
Filme de dragoste, bune?
S-a terminat de tot filmul ala Bahar? P.s sunt doar curios.
as vrea si eu top 5 filme sf /aventura/actiune. DAU FUNDA;)
Imi faceti un top cu cele mai bune filme vazute de voi pana acum?
Niste filme cu suspans si actiune, sa nu fie foarte horror?
Pe ce canal se difuzeaza Fenomene Stranii? Caci pe Discovery nu il mai dau si am auzit ca il da pe alte canale!
Salut, am vazut un trailer pe yt cu un film despre un clovn care toata lumea radea de el, s- a enervat si i- a omorat, in timp ce trailer ul mergea canta o melodie, am retinut doar un vers:A big mistake...? (mai mult)
AŞ dori o listă cu toate filmele cu four flowers dacă aveţi în afară de Meteor Garden, Hana Yori Dango şi Boys Over Flower?
Heii TPU, caut un film care l-am văzut maidemult dar nu l-am terminat, era despre o familie cu 3 fete și fata mijlocie se îmbolnăviseră grav și doctorii nu știau ce boală are,,,
Știe cineva dacă se mai difuzează la tv The Vampire Diaries, pe ce canal si la ce ora? Merci.
Niste filme bune despre calatoria in trecut si care schimba ceva din prezen si trebuie sa repare?
Imi puteti da anime-uri de actiune si putin horror?
Acume aproape gata, dar cine poate, sa urmareasca in relaure, la noapte, filmul de pe Pro Tv, "Apel de urgenta" si sa ii invete si pe altii mai mici cum sa reactioneze logic si eficient,...? (mai mult)
E cineva aici care urmareste serialul "Ingeri pazitori"(Corazon Valiente)? Puteti sa- mi spuneti ce conflict era intre "Calaul" si Jesus Matamoros? De ce a ajuns Calaul sa incerce sa- l omoare si care...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Plante vindecatoare
Cunosti beneficiile musetelului, salviei sau ale pelinului? Afla cat de multe stii despre plantele vindecatoare chiar acum!